Bugün internet üzerinden kredi kartımı kontrol ettiğimde, limitten bloke edilen 87 ytl nin tekrar kredi kartıma yatırıldığını ve limitin arttığını gördüm. yani karttan şuan için bi para çekilmiş gözükmüyor. Siparişimi kontrol ettğimde ise COA onaylandı diyor.
Bugün internet üzerinden kredi kartımı kontrol ettiğimde, limitten bloke edilen 87 ytl nin tekrar kredi kartıma yatırıldığını ve limitin arttığını gördüm. yani karttan şuan için bi para çekilmiş gözükmüyor. Siparişimi kontrol ettğimde ise COA onaylandı diyor.
Başına böyle bişi gelen varmı???
kredi kartı WORLD Card....
Sana kıyak yaptılar demek ki senden para almamışlar...
vista upgrade'den sadece 26 ekim sonrası alınan bilgisayar sahipleri mi yararlanabiliyor?
vista upgrade isteyince para veriliyor mu?
ayrıca vistanın hangi versyonu yollanıyor?
Teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: Razorback
vista upgrade isteyince para veriliyor mu?
ayrıca vistanın hangi versyonu yollanıyor?
Teşekkürler..
notebook ya da bilgisayarın markasına göre belirlene oranlarda kargo ve dvd ücreti dahil olmak üzere belli bir ücret veriyorsun.yine kullandığın windows sürümüne göre;vista sürümüne sahip oluyorsun(ör:home---->basic)
mesela laptop hpnin core duo modellerinden nc8430 bu durumda tahmini kaç para ödemek durumunda kalırım?
ayrıca laptopla birlikte xp professional gelirse vistanın hangi sürümünü verirler?
yılbasından once bimeksten acer laptop almıstım. oradaki adam yılbasından sonra vistaya yukseltme yapabileceğimi söylemişti bir kac gundur uğrasıyorum ama başarılı olamadım. nasıl oluyo bu yükseltme işi anlıyamadım gitti. bilgisi olan varsa açıklarsa iyi olur
dvd + kargo ücreti ne tutuyor acaba? yani cepten cıkıcak olan para nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: beto
Başına böyle bişi gelen varmı???
kredi kartı WORLD Card....
Bir kıyak ta bana geçmişler, benim hesabımdan çekilen parada geri yatmış, sanalkart kullandım ben, 100ytl vardı, 87 sini çekmişlerdi, bugün baktım tekrar 100ytl olmuş hesap...
Aynısı oldu :)
Ne yani bedevamı gönderecekler. Bence bu iş tam oturmadı. Microsoftda bu şekilde yükseltme DVD si dfağıtmayı bırakacak gibime geliyor. Bazı firmalar henüz tam hazır değiller gibi. hadi hayırlısı
yani hiç para almıyorlar mı??
Merhaba,
Siz istedikleri gibi faturayi ya da teyit icin gerekli islemleri yapip onay mesaji aldiniz mi? Eger onay almadi ve teyit ettirmediyseniz ilgili sure icerisinde teyit alinmadigi icin chargeback olmus olabilir.Bence bi sekilde iletisime gecerek bu konu'ya bi aciklik getirin derim, yoksa siz bosuna beklemis olursunuz.Ileride sorun olmasin..
+1
quote:
Orjinalden alıntı: dem0nade
Merhaba,
Siz istedikleri gibi faturayi ya da teyit icin gerekli islemleri yapip onay mesaji aldiniz mi? Eger onay almadi ve teyit ettirmediyseniz ilgili sure icerisinde teyit alinmadigi icin chargeback olmus olabilir.Bence bi sekilde iletisime gecerek bu konu'ya bi aciklik getirin derim, yoksa siz bosuna beklemis olursunuz.Ileride sorun olmasin..
O işlemi, anında yaptık, faturayı taratıp maille gönderdim, fax ladım birde. Şu an sipariş kontrol sayfasında, COA code onayladı yazıyor..
bende de COA onayladı diyor. Acaba bu problem sadece toshiba kullanıcıları için mi? Diğer arkadaşlarda durum ne?
quote:
Orjinalden alıntı: Mixenon
quote:
Orjinalden alıntı: dem0nade
Merhaba,
O işlemi, anında yaptık, faturayı taratıp maille gönderdim, fax ladım birde. Şu an sipariş kontrol sayfasında, COA code onayladı yazıyor..
Arkadaşlar bu işlemlerin sonucunda sizden hiç para çıkmadımı yani?? veya ilerdede çıkmicakmı? (vista elinize gectiginde)