Şimdi Ara

Until Dawn: Rush of Blood için İlk İnceleme Puanları Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
       Supermassive Games tarafından geliştirilen ve Until Dawn evreninde geçen ancak farklı bir konsept ile karşımıza çıkan PlayStation VR oyunu Until Dawn: Rush of Blood'ın ilk inceleme notları paylaşıldı.
     
       Önemli sitelerin inceleme puanlarına ve incelemelerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Oyunun şu an metacritic ortalaması ise 7 inceleme sonucunda 68.
     
       PlayStation VR'ın çıkış günü yani 13 Ekim'de sunulacak Until Dawn: Rush of Blood, 20 dolar bir fiyata sahip. 
     








  • Oynadığım ve aldığıma pişman olduğum oyunumsu bişey. Oyun namına bişey yoktu önceki paketinde. Resmen american ergen korku filmini izlettiler ve film içinde bi kaç noktada bize tercih sundular. Oynanmaz bence devamı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dinazorkulagi

    Oynadığım ve aldığıma pişman olduğum oyunumsu bişey. Oyun namına bişey yoktu önceki paketinde. Resmen american ergen korku filmini izlettiler ve film içinde bi kaç noktada bize tercih sundular. Oynanmaz bence devamı


    Yoo çok güzel oyundu bence insanı iyi tırstıryordu,Zaten bu türü sevenler alır bu oyunu, sevmeyen için birşey ifade etmezki..Ama alıp oynanıp satılacak bir oyun Until Dawn..
  • Tabiki de bu tarz seven varsa bişey diyemem. Fakat burda oyunculukla alakalı bişey yoktu kendi düşüncem
    Sevene saygım var tabikide

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Until dawn la bunun ismi dışında alakası yok, bildiğimiz lunaparklardaki korku tüneli oyunu. Vr oyunu iste pek bişey beklememek lazım şu aşamada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 5 Ekim 2016; 17:52:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu bilmem ama orijinal Until Dawn'a laf yok, çok iyi bir oyundu kesinlikle.
  • Bu bir oyun türüdür sizin oyun dememeniz bunu değiştirmiyor. Hiç fena olmayan hikayesi ile güzel bir oyundu, dizi ya da film yapsalarmış yine izletirmiş, oynarken de hiçte sıkılmadım. Bodoslama atlamak yerine ne aldığınızı bilirseniz mutlu olursunuz. Yoksa No man sky ya da star wars battlefront gibi demolara 60 dolar vermeye devam edersiniz. Zaten bu oyun devamı da değil VR için hazırlanmış bir rail shooter yapım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben bir oyuncu olarak beğenmesem bile, bazen hayatın belli aşamalarında beğenmemenin bir önemi olmaz. kız arkadaşım beğendi. Ve birlikte oyunu bitirdiğimizde tüyleri diken diken oldu. Evlenecek arkadaşlar için. Eşlerini oyuna alıştırmak adına çok güzel bir fırsat bu oyun. Hayatında ilk kez oyun oynayan bir kişi düşünün. Ondan çok şey beklemeyin. o sizin gibi değil. Gördüğü şeyler ve grafikler anlamında şoke oluyor. Oyun denilince tüm kızların aklında arcade havası geliyor. İşte bu tür oyunlar onların ısınması için bir fırsat. Valla süper oyun benim için. Bu oyun sayesinde eşimle birlikte oyun oynuyorum. Teşekkürler Until down. Sizin eleştirdiğiniz< şeyler, başkaları için hayati olabilir. Bizde birgün gençtik ama sizde birgün bizim yaşımıza geleceksiniz. o yüzden yorum yaparken çok zengin düşünün.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.