Şimdi Ara

Bunlar da bizim minikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
20.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunlar da bizim minikler

ALM ACMAT

Bu da ikinci minik;

Bunlar da bizim minikler

Mercedes-Benz UNIMOG

Ellerinizden öperler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RqJnr -- 3 Şubat 2007; 18:41:18 >

• çok güzeller biraz teknik özellik alabilir miyiz
  • bunlar ne
  • Miniklere bak beah büyümüşte küçülmemiş
  • unimog güzelmiş

içinin dışının fotosu yokmu gerçi unimogun içinde bişey yok ama kasası güzel dizelmi acaba
  • birinci miniği akrep nalan mı kullanırdı.Ortası hafiften bel vermiş farları bile yukarıya bakıyor.
  • Tabii ki.

ALM ACMAT(Ateliers de Construction Mécanique de L'Atlantique);

Fransız menşeili olup aslen Fransız lejyonunun çölde kullanması amacıyla tasarlanmış bir araçtır.Ülkemizde belki de tek olan bu araç 5800kg ağırlığında,6000cc V8 turbodizel motora sahip,arazide sınır tanımayan bir canavardır.En son gezimizde yokuş yukarı çamurlu bir yolda onca ağırlığına rağmen 30-40 km sürat yaparak bir çok arkadaşımızı ve bizi hayretler içerisine sokmuştur.Maksimum sürat 80km/s olup tamamiyle hobi aracıdır,trafiğe çıkarsanız zor dakikalar yaşayabilirsiniz .

Mercedes-Benz UNIMOG(Universalles Motorengeraet) ise;

Aslında askere gitmiş olan bir çok arkadaşın tanıyacağı bir araçtır kendisi.Alman menşeili olup,gerçekten büyük bir hizmet skalasına sahiptir.Aslen Alman mühendisleri traktörün yerine konulabilecek bir araç yapmayı planlamış ve UNIMOG'u tasarlamışlardır.Gerçekten de traktörlerin yapabileceği hemen herşeyi(hatta herşeyi ) yapabilen bir araçtır.Aynı zamanda bir çok orduda görülebilir.UNIMOG serisinin 404-S modelidir.Orjinali tek kabin tenteli bir kupaya sahiptir.Bu da ACMAT gibi 6000cc V6 dizel motora sahiptir.Bu aracın sınırlarını halen görebilmiş değiliz,çünkü artık akla mantığa uymayan yerler haricinde daha hiç bir arazi şartında kalmamıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bizim mutfak reklamında ne diyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel araçlar, tüm bunları bir başlık altında toplayıp güzel bir konu oluşturmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

unimog güzelmiş

içinin dışının fotosu yokmu gerçi unimogun içinde bişey yok ama kasası güzel dizelmi acaba

Doğrudur.İçinde hakikaten bir şey yok .Açıkçası biz de normal olarak içine pek önem vermedik ve kasa haricinde bütün ilgimizi mekanik aksama yönelttik.İçinde alışılmış unimogun dışında arka koltuk ve onun da arkasında 1.80 boyunda bagaj alanı var.İçinin resmi de malesef şu anda bulamıyorum ama diğer bilgisayarlarda varsa tez vakitte paylaşırım.
  • KERATALARI İYİ TANIRIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 3 Şubat 2007; 19:33:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

KERATALARI İYİ TANIRIM.

Nereden tanışıyorsunuz acaba ?Merakımı bağışlayın çünkü bu afacanlar kendilerini pek sevdirmezler,hırlıyorlar hemen.
  • ELİMİ SÜRMÜŞLÜĞÜM VAR DESEM.

AMA BU İKİSİNE DEĞİL TABİ
    quote:

Orjinalden alıntı: RqJnr

quote:

KERATALARI İYİ TANIRIM.

Nereden tanışıyorsunuz acaba ?Merakımı bağışlayın çünkü bu afacanlar kendilerini pek sevdirmezler,hırlıyorlar hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 3 Şubat 2007; 20:10:53 >

• Merak ettim doğrusu parçalarını nasıl buluyosun. Bulamadığın zaman nasıl birşey uyduruyosun...
  • 1 ADET DE BENDEN
    AMA SAKIN "KAPIŞALIMMI?" MUHABBETİ OLMASIN... VALLA BIKTIM

Bunlar da bizim minikler

BUNUDA BEN TOPLADIM
  • Bunlar şimdi dünyanın en iyi off-road makinalarımı?
  • Ellerinize sağlık çok süper gözüküyor, ortalama ne kadar masfraf ettiniz?
    quote:

1 ADET DE BENDEN

Bunlar da bizim minikler

BUNUDA BEN TOPLADIM

• TEKNOLOJİ TEKNİK VE İMAL USULLERİYLE KIYASLANINCA

DODGE RAM
    UNIMOG
    LAND CRUISER

İNCELEYEN BİR KİŞİ OLARAK
    EVET.... EN İYİSİ DERİM

quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

Bunlar şimdi dünyanın en iyi off-road makinalarımı?
  • BUNLARI ŞİRKETTE ELEMANLARIMA YAPTIRDIM.
    FİYAT VERMEK PEK DOĞRU OLMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: Ebu Zer Gıfari

Ellerinize sağlık çok süper gözüküyor, ortalama ne kadar masfraf ettiniz?
    quote:

1 ADET DE BENDEN

BUNUDA BEN TOPLADIM

• şu ünimogların yeni modelleri de var iç donanımları da gayet iyi bildiğim kadarıyla bu aletler tam bir araz canavarı

ayrıca şu pick up ın 5800kg lik kasaya rağmen nası hareket ettiğini anlamış değilim o ağırlık arazide dezavantaj olmuyor mu ? mesela çamurlu bir alandan geçerken ağır olduğudnan kolayca saplanmıyor mu ?
  • Bunları'ın tüketim değerleri nedir?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.