Şimdi Ara

Mophie’den iPhone 7 için modüler kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mophie’den iPhone 7 için modüler kılıf


    Son dönemde modüler giyilebilir veya modüler cihazları sıklıkla görmeye başladık. Cihaz kısmında modülerlik, uygulanması biraz zor trend ancak aksesuar tarafında üreticiler çoktan farklı fikirlerle tüketici karşısına çıkmaya başladı.


     


    Mophie’nin iPhone 7 serisi için geliştirdiği Hold Force adındaki kılıf serisi, kısmi olarak modüler bir yapı arz ediyor ve kullanıcıya farklı kullanım olanakları sunmayı amaçlıyor. Hold Force kılıfı orijinal olarak telefonunuzu koruyan tek parça bir yapı şeklinde geliştirilmiş. Asıl özelliği ise arka kısımdaki manyetik alanda başlıyor.


     


    Kullanıcılar yine aynı seri içerisindeki farklı aksesuarları satın alarak arka kısımdaki manyetik alana tutturuyor ve kullanmaya başlıyor. Manyetik alan sadece tutturmak için yani bunun haricinde veri veya enerji aktarımı için özel bağlantılara sahip değil.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A8 2016 duyuruldu

    Kullanıcı isterse arka kısma 4000mAh kapasiteli bir batarya tutturabiliyor veya bir cüzdan eklentisi kullanabiliyor. Böylece farklı ihtiyaçlar için sürekli kılıf çıkarıp takma derdi de kalmıyor. Ürün gamı içerisindeki aksesuarlar kolayca kılıf ile kullanılabiliyor.


     


    Mophie Hold Force hem iPhone 7 hem de iPhone 7 Plus için geliştirilmiş. 9 farklı renk seçeneğine sahip olan kılıf 40$ fiyat etiketine sahip. Cüzdan aksesuarı için 20$, kapaklı cüzdan için 20$, şarj istasyonu için ise 60$ ekstra ödeme yapmanız gerekiyor. Cüzdan aksesuarının kredi kartlarınızı manyetik etkiden koruduğu ifade ediliyor.


     



     







  • maksat iki tane kılıf satmaya zemin hazırlamak yoksa fonksyonellik namına hiçbir şey yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.