Şimdi Ara

Outlast 2'nin Demosu Çıkış Yaptı (Güncelleme)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güncelleme  Sabah saatlerinde PS4 için çıkış yapan demo artık Xbox One ve Steam üzerinde de ulaşılabilir durumda.
     
    Orijinal Haber:   Red Barrels tarafından geliştirme aşamasında olan bağımsız korku oyunu Outlast 2 için geçtiğimiz günlerde facebook üzerinden paylaşılan bir adet görüntü ile demonun sinyalleri verilmişti.
     
    (Nasıl anlatsam sana ilk harflere baksana) 
     
     
     
      Bu görüntüden sonra oyunun demosu da PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir duruma geldi. Ancak demo şu an sadece Avrupa bölgesindeki PSN'lerde bulunuyor.
     
       TR PSN'de ise oyun yine yok. Hatırlarsanız ilk oyun PlayStation Plus ile verildiğinde bile bizlere farklı bir oyun sunulmuştu. İleride belki oyun ve demosu sunulabilir ancak erkenden denemek istiyorsanız UK bölgesi hesap açmanızda fayda var. 
     
       Outlast 2, ağustos ayında aldığı erteleme haberi ile birlikte 2017'nin ilk çeyreğinde çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise PlayStation 4, Xbox One ve PC. 








  • Helal loo işte PS4 farkı,Beta oyunlarıda plus üyelik olmadan oynuyoruz..Ee sonuç olarak ana platform nede olsaa...
  • Dil alti hapimi aldim ve geldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebep nedir? Nedir bu middle east in cektigi bu oyundan. Zaten TR psn UK psn ile ayni. Sadece sol da PS VR bolumu var

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İşte Tr Psn farkı. İlk oyunda saçma sapan engellere takılmıştı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İşte ps4 farkı ve kalitesi, hemen indirelim.
  • Ps4ün süper gücünü görüyoruz.Dünyadaki en güçlü cihaz kimseyi kandıramazsınız.Hemen indiriyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Demostation.
  • işte bu yüzden tr psn kullanmayın, kullandırmayın. sony türkiye biz türk oyuncularını gerici ve ortadoğu seviyesinde görüp kendi aldığı kararla, kendi ülkesinin insanına sansür uyguluyor. belki senin zihniyetin geri olabilir mustafa yiğit bey ama her türk oyun severin senin seviyen gibi gericiymiş gibi davranman yanlış bir davranış. siz bunu ve fiyat politikasını düzeltene kadar boykot ediyorum ve sony türkiyeden hiçbir şey almıyorum. siz türk oyuncusuna sadece yüklü para gözüyle değil oyuncu gözüyle bakmaya başladığınızda düzelecek herşey.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kiyameetleeer Kopacak.
  • ya tamam anladık ps çok iyi alet anladık da bu aletlerin görevi oyun çalıştırmak keşke böbürleneceğinize o kadar demoyu oynayan biri çıkıp oyun hakkında bilgi verse de bir işe yarasa bu nesil oyuncuların işi oyunla değil ki onu açan aleetlerle böbürlenmek olduğu için zaten adam gibi oyun çıkmıyor onun yerine durmadan konsol veya ekran kartı çıkarıyor e tabi şirketler de haklı bakıyolar ki oyuncuların işi oyunla değil onu açan aletle onlarda oyuncuların istediğini yapıyor.
  • Hahahahah tr gine sansür yedi yeme bizi Red barrels tr gine sansür vereceksiniz dimi Haberi görür görmez hunharca ps4 e girdim ama ne yazık ki tr de sansür yedi gine.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC içinde demo çıktı Steam üzerinden indirebilirsiniz. Demo 7.5 GB bu arada eskiden 7.5 oyun boyutuydu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 4 Ekim 2016; 18:16:29 >
  • Tr psn'den zaten kimse kolay kolay oyun almıyordu pahalı diye kendileri bilir us rus (TR seçeneği var) psn akar dün gece mafia 3 oyunu için baktım o bile yoktu usden aldım ön sipariş verdim 185tl geldi aslında bizim için değişen bişey yok her türlü çözümü var ama her şey artık sansür sansür bıktık içine etmedikleri oyun dünyası kalmıştı onunda sonunda içine ettiler ne diyelim...........

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yok ps4'ü farkıymış, en güçlü cihazmış. Cidden ilkokul çocukları basmış burayı.
  • vanbasten10 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynen mafia 3 bile sansur yemiş bu nasıl bişey arkadaş nisan da vardı psn de dayanamıyorum artık 7 ekimde doğum günüm çıksın oynamak istiyorum artık şu mafia 3 ü çıldırıyorum
    inşallah spot dükkanlara 7 ekim den daha erken gelirde alır oynarım sence yarın düşermi bu oyun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuborg06 -- 4 Ekim 2016; 23:09:07 >
  • İlk oyunun üzerine koymuşlar grafikler süper atmosfer mükemmel konu desen korku fiilmlerine taş çıkartır yapımcı firmayı tebrik etmek lazım 2017 ocakta resident evil ile kapışır

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC'de oynadım demoyu cidden çok sağlam olmuş şu kısacık demoda bile konu bakımından baya derin birşey olacağını anlamış olduk.Ayrıca optimizasyon ve grafikler şahane olmuş.Atmosfer zaten mükemmel.Çıksada alsak hemen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Boşverin TR PSN Yİ indirin US PSN DEN Outlast 2'nin Demosu Çıkış Yaptı (Güncelleme)
  • Şu oyuna Sony sansür koyunca sistemimiz gerici ve ortadoğu devletleri ile aynı düzeyde olduğunu savunmak facia bir yorum olmuş.

    Birincisi sansürü Sony TR koyuyor, yani adamlar kendi insiyatifleri ile bunu yapıyor, acaba hükümetten birilerinin demesi ile yapmış diyebileceğimiz bir durum yok. İkincisi oyunlarda sansür demek nasıl gericilik oluyor, bugün Almanya gibi Avrupa'nın ortasındaki bir devlette bile oyunlara karşı ağır sansür uygulayan devletler var, bunu uyguladığı için Almanya'ya gerici ve ortadoğu devleti mi dememiz gerekiyor. O kadar büyük oyunlar çıkamadı ki Almanya'da listeyi görseniz şaşırırsınız.

    İlk oyun içinde barındırdığı cinsel öğeler nedeni ile sansürlenmişti, bu ikinci oyun için nasıl bir sansür gerekçesi var henüz resmi bir açıklama yapmadılar, belkide çok mantıklı bir gerekçesi vardır, peşin hükümlü olmamak lazım...




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.