Şimdi Ara

Alfa Romeo orta boy SUV Stelvio sonrası büyük boy bir SUV modeli piyasaya sürecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alfa Romeo orta boy SUV Stelvio sonrası büyük boy bir SUV modeli piyasaya sürecek
    Alfa Romeo'nun önümüzdeki yılın başlarında piyasaya süreceği orta boy SUV modeli sonrası piyasaya süreceği dört çeker aracının büyük boy bir SUV olması ve kardeş firması Maserati'nin Levante modeliyle aynı teknolojiyi paylaşması bekleniyor.
     
    Yeni Alfa ve Maserati CEO'su Reid Bigland verdiği demeçte "SUV'lere baktığınız zaman bütün dünyanın onlara çekildiğini görüyorsunuz" sözleriyle Alfa için sıradakinin daha aşırı spor araçlar ve lüks bir modelden ziyade büyük boy SUV olduğunun ipucunu verdi.
     
    "Birkaç yıl öncesine kadar Alfa ve Maserati SUV düşüncesi biraz saygısızca oluyordu ancak müşteri tercihleri nereye giderse siz de oraya yönelmelisiniz." diyen Bigland sonrasında ise; "Daha büyük bir SUV yada 6C gibi daha büyük bir spor coupe olabilirdi, ama pazarın ve müşterinin tercihlerinin nereye gittiğine bakmalısınız ve hepsi SUV'leri gösteriyor." sözlerini söyledi.
     
    SUV de dahil piyasaya çıkacak herhangi bir Alfa modeli hakkında söz veren Bigland modellerin Alfa'nın "inanılmaz teknoloji, harika performans ve muhteşem tasarım" özellikleri taşıyacağını belirtiyor.
     
    2017 başında tanıtılacak Stelvio SUV modeli hakkında da konuşan CEO insanların orta boy SUV'un sürüş dinamikleriyle şaşkına döneceklerini belirtiyor.
     
    Son olarak 7 koltuklu SUV'ler hakkında da konuşan Bigland sportiflikle öne çıkan Maserati ve Alfa markaları için 7 koltuklu modellerin oldukça uzak olduğunu söylüyor. 
     







  • o kadar parası olan varsa gidip volvo xc90 alsın hiç araştırmaya gerek yok.

  • turbo motoru icat edenden allah razı olsun. yoksa millet suva binerken biz hala fındık motorlara biniyor olurduk. eski 1.6 motorun verdiğini şimdilerde 1.0 motorlar veriyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jubeii

    turbo motoru icat edenden allah razı olsun. yoksa millet suva binerken biz hala fındık motorlara biniyor olurduk. eski 1.6 motorun verdiğini şimdilerde 1.0 motorlar veriyor.

    Vergi avantajı dışında bir avantajı yok. 1.6 kadar yakıt yakıyor o gücü verebilmek için ayrıca motor ömrü kısalıyor. Birde turbo arızası ile uğraşıyorsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lumiafanx920


    quote:

    Orijinalden alıntı: jubeii

    turbo motoru icat edenden allah razı olsun. yoksa millet suva binerken biz hala fındık motorlara biniyor olurduk. eski 1.6 motorun verdiğini şimdilerde 1.0 motorlar veriyor.

    Vergi avantajı dışında bir avantajı yok. 1.6 kadar yakıt yakıyor o gücü verebilmek için ayrıca motor ömrü kısalıyor. Birde turbo arızası ile uğraşıyorsun.

    Çok haklısınız, vergi dışında bir avantajı yok.

    Çabuk yıpranıyor sollama yaparken 1.6'da çok yükleniyorsun ama 3000 de daha az yüklenirsin aynı yakar

    Aracı kaldırırken 3000 daha az yorulur ama 1.6 daha fazla

    Yakıt bakımından hiçbir avantajı yok 1.6'nın üstüne sizinde dediğiniz gibi yıpranması, yırtınması turbosu vs derken konfor falan da uçup gidiyor, peş peşe masraflar diziliyor.

    Süper güç ülkemiz sağolsun kanunları kendi çıkarları için değiştirenler yüzünden mücevhere, yatlara alınan mazota vs. vergi konmaz ama söz konusu temel ihtiyaçlar olunca vergiyi tavan yapar. (Temel ihtiyaç derken otomobili kastedmiyorum herşeydeki uçuk vergileri kastediyorum.)

    Söz konusu maaşlar olunca bu haldeyiz;
    Olacak O Kadar Zamcık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 2 Ekim 2016; 18:28:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende bu markanın "159" modeline hastayım.

  • italyan ruhunu taşıyan tasarımlar yapıyor alfa. ruhsuz vw grubu otomobillerine her halükarda tercih edilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.