Şimdi Ara

masaüstü yazı arka planı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
18.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar masaüstünde yazıların arka planında gölge olsun istemiyoruz

yani şeffaf olsun istiyoruz

bunu nasıl düzeltiriz

masaüstü yazı arka planı

• Bilgisayarım -gelişmiş - performans - ayarlar - görsel efektler - masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmeshur

Bilgisayarım -gelişmiş - performans - ayarlar - görsel efektler - masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi

ok sağol

ama işareti kaldırdım hala aynı şekilde
  • quote:

Bilgisayarım -gelişmiş - performans - ayarlar - görsel efektler - masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi

arka plan efektleri var onları pasif hala getirirseniz sorunuz düzelecektir
  • arkadaşım şunu bi dener misin?

masaüstü-sağtuş-simgeleri yerleştir-web öğelerini masaüstüne kilitle
    seçeneğinindeki onayı kaldır.

sonucunu yazarsan sevinirim. kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

quote:

arka plan efektleri var onları pasif hala getirirseniz sorunuz düzelecektir

nasıl yapıcam onu acaba
  • sırayla
    birgisayarım- özellikler- gelişmiş- performans ve bakım ayarlar- görsel efektler - ÖZEL seçin menü altında gölge göster vs. gölge oılan seçenekleri aktif ise pasif yapın, ok.
    eğer sorun düzelmedi ise en kolay çözüm
    başlat- tüm proğ- donatılar- sistem araçları- sistem geri yükleme yapmak olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 tema arka plan resmi
    9 yıl önce açıldı
    word de arka planda bulunan yazı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ferto

arkadaşım şunu bi dener misin?

onay yok zaten

hatta onayı açtım yine olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

sırayla
    birgisayarım- özellikler- gelişmiş- performans ve bakım ayarlar- görsel efektler - ÖZEL seçin menü altında gölge göster vs. gölge oılan seçenekleri aktif ise pasif yapın, ok.
    eğer sorun düzelmedi ise en kolay çözüm
    başlat- tüm proğ- donatılar- sistem araçları- sistem geri yükleme yapmak olacaktır

valla onayları kaldırdım hala öylke

ne olabilirki bunu sebebi

benim bilg hiç böyle bişey başıma gelmedi

arlkadaşın bilg bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: Ferto

arkadaşım şunu bi dener misin?

onay yok zaten

hatta onayı açtım yine olmadı

bende ona onay verince masaüstü arkaplan resmi olmayınca görünmesi için ayarlanan renkte görünüyor yazıların arka tarafı. hatta sen söyledikten sonra açtım-kapattım değiştiğini kendim gördüm. vallahi kusura bakma bu konu hakkında benden bu kadar. tekrar kolay gelsin.

• şunu deneyin o zaman
    windows görünümlerinden kaynaklanıyor olabilir
    masaüstü- özellikler- görünümden - renk düzeni değiştirin (örn mavi yapın ok)
    eğer hala olmadıysa dediğim sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz
  • sağolun arkadaşlar

olmuyo yine

geri dönme olayı arkadaşın onayına kalıo
  • birgisayarım- özellikler- gelişmiş- performans ve bakım ayarlar- görsel efektler-bilgisyarım için en iyi olanı windows seçsini seçersen düzeliyor arkdaşların anlattığı yoldan benimki de düzelmedi bu yolla düzeldi
  • Arkadaşlar bu konu çoğumuzun pc sinde forumlardan forumlara sürüklenip en sonunda aman salla dediğimiz bir konu. (eğer tabi yukarıdaki ve bir çok forumdaki çözümler işinize yaramıyorsa) Aslında çözüm basit...

Başlat tuşundan çalıştır a giriniz. Çıkan pencereye "regedit" yazınız. "çalıştır" tuşuna basınız. çıkan pencerede
    solda "Bilgisayarım" seçili dursun. Ctrl tuşuna basılı tutarak F tuşuna basınız. ufak bir pencere çıkacaktır. oraya "ForceActiveDesktop" yazınız ve "Sonrakini bul" tuşuna basınız. Bir süre bekledikten sonra sağ kısımda "ForceActiveDesktopOn" diye birşey göreceksiniz. ona çift tıklayınız. açılan ufak pencerede sol altta "değer verisi" vardır ve değer 1 dir. o değeri 0 yapınız. ve tamam tuşuna basınız. regedit programını kapatınız. bilgisayarım'a sağ tuş özellikler ile giriniz yukarıdan gelişmiş penceresine geçiniz. performans kısmında ayarlar tuşuna basınız çıkan pencerede "Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan"ı tikleyiniz. tamam diyip kapatınız. sonra tekrar bilgisayarıma sağtuş yine aynı yere yani gelişmiş performan ayarlar kısmına girip o "Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan"a attığınız tiki kaldırınız. uygula tamam diyip kapattığınızda artık transparan görünümlü simgeleriniz olacaktır.

• format at
  • quote:

Orjinalden alıntı: aşırı üçgen vücut

format at

Böyle bir sorundada format atılmazya vardır bir çaresi
  • masaüstüne sağ tıkla- simglerini yerleştir- web öğelerini masaüstüne kilitle sekmesini aktif ise pasf yaz
  • Çok eski bi konu bnm de başıma gelirken buldum buraya yazıyım belki hala aynı sorunu olan varsa yararı olur..

Öncelikle arkadaşların dedigi performans ozellikler olayı vs tümünü deneyip de sorun hala çözülmemişse
    masaüstünde sağ click / özellikler / masaüstü / masaüstünü özelleştir / web sekmesi / burda tıklı olan ne warsa tıkı kaldırın ya da silin tamamlayın..Olay çözülmüştür..
  • aynı sorun bendede var windows 7 kullanıyorum nasıl yapacagımı soylermısnız ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.