arka plan efektleri var onları pasif hala getirirseniz sorunuz düzelecektir
nasıl yapıcam onu acaba
sırayla birgisayarım- özellikler- gelişmiş- performans ve bakım ayarlar- görsel efektler - ÖZEL seçin menü altında gölge göster vs. gölge oılan seçenekleri aktif ise pasif yapın, ok. eğer sorun düzelmedi ise en kolay çözüm başlat- tüm proğ- donatılar- sistem araçları- sistem geri yükleme yapmak olacaktır
sırayla birgisayarım- özellikler- gelişmiş- performans ve bakım ayarlar- görsel efektler - ÖZEL seçin menü altında gölge göster vs. gölge oılan seçenekleri aktif ise pasif yapın, ok. eğer sorun düzelmedi ise en kolay çözüm başlat- tüm proğ- donatılar- sistem araçları- sistem geri yükleme yapmak olacaktır
bende ona onay verince masaüstü arkaplan resmi olmayınca görünmesi için ayarlanan renkte görünüyor yazıların arka tarafı. hatta sen söyledikten sonra açtım-kapattım değiştiğini kendim gördüm. vallahi kusura bakma bu konu hakkında benden bu kadar. tekrar kolay gelsin.
şunu deneyin o zaman windows görünümlerinden kaynaklanıyor olabilir masaüstü- özellikler- görünümden - renk düzeni değiştirin (örn mavi yapın ok) eğer hala olmadıysa dediğim sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz
sağolun arkadaşlar
olmuyo yine
geri dönme olayı arkadaşın onayına kalıo
birgisayarım- özellikler- gelişmiş- performans ve bakım ayarlar- görsel efektler-bilgisyarım için en iyi olanı windows seçsini seçersen düzeliyor arkdaşların anlattığı yoldan benimki de düzelmedi bu yolla düzeldi
Arkadaşlar bu konu çoğumuzun pc sinde forumlardan forumlara sürüklenip en sonunda aman salla dediğimiz bir konu. (eğer tabi yukarıdaki ve bir çok forumdaki çözümler işinize yaramıyorsa) Aslında çözüm basit...
Başlat tuşundan çalıştır a giriniz. Çıkan pencereye "regedit" yazınız. "çalıştır" tuşuna basınız. çıkan pencerede solda "Bilgisayarım" seçili dursun. Ctrl tuşuna basılı tutarak F tuşuna basınız. ufak bir pencere çıkacaktır. oraya "ForceActiveDesktop" yazınız ve "Sonrakini bul" tuşuna basınız. Bir süre bekledikten sonra sağ kısımda "ForceActiveDesktopOn" diye birşey göreceksiniz. ona çift tıklayınız. açılan ufak pencerede sol altta "değer verisi" vardır ve değer 1 dir. o değeri 0 yapınız. ve tamam tuşuna basınız. regedit programını kapatınız. bilgisayarım'a sağ tuş özellikler ile giriniz yukarıdan gelişmiş penceresine geçiniz. performans kısmında ayarlar tuşuna basınız çıkan pencerede "Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan"ı tikleyiniz. tamam diyip kapatınız. sonra tekrar bilgisayarıma sağtuş yine aynı yere yani gelişmiş performan ayarlar kısmına girip o "Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan"a attığınız tiki kaldırınız. uygula tamam diyip kapattığınızda artık transparan görünümlü simgeleriniz olacaktır.
format at
quote:
Orjinalden alıntı: aşırı üçgen vücut
format at
Böyle bir sorundada format atılmazya vardır bir çaresi
masaüstüne sağ tıkla- simglerini yerleştir- web öğelerini masaüstüne kilitle sekmesini aktif ise pasf yaz
Çok eski bi konu bnm de başıma gelirken buldum buraya yazıyım belki hala aynı sorunu olan varsa yararı olur..
Öncelikle arkadaşların dedigi performans ozellikler olayı vs tümünü deneyip de sorun hala çözülmemişse masaüstünde sağ click / özellikler / masaüstü / masaüstünü özelleştir / web sekmesi / burda tıklı olan ne warsa tıkı kaldırın ya da silin tamamlayın..Olay çözülmüştür..
aynı sorun bendede var windows 7 kullanıyorum nasıl yapacagımı soylermısnız ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme