Şimdi Ara

Battlefield 1'in Çamur ve Kan İçinde Görevinden Kısa Bir Video Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
       DICE, gerek tek oyunculu tanıtım videosu gerekse de tek oyunculu modda bulunacak görevleri tanıtmasıyla şu sıralar hikaye modunun tanıtımına odaklanmış durumda ve bu kez twitter üzerinden 15 saniyelik kısa bir video paylaştı. 

Paylaşılan bu video ise tek oyunculu modda bulunacak Çamur ve Kan İçinde (Through Mud and Blood) görevinden bir kesit bulunuyor.

Çamur ve Kan İçinde (Through Mud and Blood)

1918'in sonbaharında İngiliz kuvvetleri, Fransa'nın Cambrai kasabasına büyük bir taarruz yapmaya hazırlanıyor. İtilaf Devletleri, tankların da desteğiyle başarıya ulaşacağından emin. Ancak Mark V tankının bir handikapı var: Güvenilir değil. Düşman hatlarını yerle bir etmek için savaşan, ancak tam işlev görmeyen tank mürettebatına katılarak onlarla ortak çalışmayı öğrenin.

Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Early Enlister Deluxe Sürüm ön siparişi verdiyseniz 18 Ekim’de oynayabileceksiniz.

Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 

• Ne kadar iddialı olmasada sp deneyeceğim milli gururlarımı bir kenara koyup :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu kadarmı yani,Biz oynanış videosu beklerken bunlar bildiğin fragman yayınlamışlar, Zaten biz bunları onlineda yaptık,yav her neyse salla gitsin..
  • Kan ve gül, gülle diken sevgimle beeeen.. teleley teleley lele leey :D
  • Osmanlı'yı düşman diye oynamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanlar da bizim gibi dusunuyosa isleri yas hic bir oyunu oynayamazlar.
  • Online da olan şey hikaye modundakiyle aynı olacak zaten... Ne bekliyordun?
  • Bu oyunda bol bol Osmanlı vuracağız anlaşılan, almayın aldırmayın.
  • Ooo bordo klavyeliler başlamış şimdiden siz salak mısınız her oyunda rus ve alman katlediyoruz zaten adamların sesi çıkmıyo oyun lan bu oyun tadını çıkarın
  • merak edıyorum oyunda türklerde olsun dıyorlar sonra türkleri vuruyorlar almayın dıyorlar bı shooter oyununda başka ne olucakki? bunları yazanlar galiba beta oynamadı yada pc leri kaldırmıyor (betada sadece osmanlı oynadım orası ayrı)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • hangisi daha kötü olurdu : bf1 de osmanlı olmasımı yoksa 1.dünya savaşı temalı oyunda osmanlıyı katmayıp umursamamalarımı? Herkesin tarihe bakış açısı farklı kabullenin. Kabul etmıyorsanız o zaman total war fln da oynamayın. Crysis oynayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: encuni

merak edıyorum oyunda türklerde olsun dıyorlar sonra türkleri vuruyorlar almayın dıyorlar bı shooter oyununda başka ne olucakki? bunları yazanlar galiba beta oynamadı yada pc leri kaldırmıyor (betada sadece osmanlı oynadım orası ayrı)

BU İnsanlar kendini Osmanlı vurmayın deyince Vatansever zannedenler

• Bu fotoğraftaki Mr. Robot'ta ki Elliot değil mi ? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antiboy

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: encuni

merak edıyorum oyunda türklerde olsun dıyorlar sonra türkleri vuruyorlar almayın dıyorlar bı shooter oyununda başka ne olucakki? bunları yazanlar galiba beta oynamadı yada pc leri kaldırmıyor (betada sadece osmanlı oynadım orası ayrı)</blockquote>

BU İnsanlar kendini Osmanlı vurmayın deyince Vatansever zannedenler

sende Osmanlıyı vurduğun için vatansever değilsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Ooo bordo klavyeliler başlamış şimdiden siz salak mısınız her oyunda rus ve alman katlediyoruz zaten adamların sesi çıkmıyo oyun lan bu oyun tadını çıkarın

hangi oyunda ki sen her oyunda demişsin rus ve almanları katlediyoruz Ubisoft oyunlarında öyle bir şey yok mesela
  • quote:

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Antiboy

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: encuni

merak edıyorum oyunda türklerde olsun dıyorlar sonra türkleri vuruyorlar almayın dıyorlar bı shooter oyununda başka ne olucakki? bunları yazanlar galiba beta oynamadı yada pc leri kaldırmıyor (betada sadece osmanlı oynadım orası ayrı)</blockquote>

BU İnsanlar kendini Osmanlı vurmayın deyince Vatansever zannedenler</blockquote>
    sende Osmanlıyı vurduğun için vatansever değilsin

Evet hainiyim Oyunda nerde osmanlı görsem öldürecem Hatta adamları ters çevirip Amerikan bayragı asacam Belki Savaşı tersine çevririm Bi köye möye girerler Sizin gibi beyinsiz canlılar gelişmez Vatan gene kurtulur

• Arkadaşlar oyun bu, bunca yıl boyunca oyunlarda masum insanları vurdunuz ya da sırf kötüleri değil amacınızın karşısında duran insanları vurdunuz işin içine Osmanlı girince mi işler değişmeye başladı. Oyun bu adı üstünde, oyunun konusuna, ilerleyişine göre çoluk çocuk, Osmanlı, kadın herkes vurulur bu da ne sizi psikopat yapar ne de kötü bir insan. O zaman online maçlarda Osmanlı olmazsanız da çıkın. Vatanını seviyorsan ona yaraşır bir şekilde çalışacak, başarılı olacaksın forumlarda Osmanlı vurmayın deyince vatanı kurtarmış olmuyorsunuz.

Onun dışında BF'lerin Bad Company hariç Single modları hep kötüdür ama bu iyi olacak gibi.
  • quote:

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Ooo bordo klavyeliler başlamış şimdiden siz salak mısınız her oyunda rus ve alman katlediyoruz zaten adamların sesi çıkmıyo oyun lan bu oyun tadını çıkarın</blockquote>

hangi oyunda ki sen her oyunda demişsin rus ve almanları katlediyoruz Ubisoft oyunlarında öyle bir şey yok mesela

Assassin's Creed 1 den beridir önümüze gelen milleti katlediyoruz daha ne olsun.

• Madem osmanlı vurmaktan bu kadar rahatsız oluyorsunuz ki bu oyun 1 dünya savaşına gidip gerçekten osmanlı vurduğumuz filan da yok başlatın bir kampanya toplayın parasını osmanlı vurmadığımız oyun yapın 5 yaşın da ki çocuk kafası ile milliyetcilik yapmayın rahatsız ediyorsa almayın yada osmanlı olan bölümleri oynamayın adamlar oyuna ne güzel bizi de dahıl etmiş alt yazı da yapmışlar yıllardır istediğımız şeyler bir oyun da toplanmış bizim insanımız da gelmiş osmanlı vurmam vur diyen mi var kafana sılah mı dayıyolar osmanlı vur diye :D bunun oyun olduğunu anlayın önce

• Muhderemler lutfen oyunu almayın.Eğğer pre-order yabmışsanız pre-günah elde edmiş olrsunuz. Vadan hainine yer yog !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.