Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
En kısık seslerde bile derin bass yumuşak sesli hopörlerler hangileridir bi sıralarsanız yumuşak ses

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> En kısık seslerde bile derin bass yumuşak sesli hopörlerler hangileridir bi sıralarsanız yumuşak ses Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SeLCuKuNus

3 Şubat 2007; 6:19:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

En kısık seslerde bile derin bass yumuşak sesli hopörlerler hangileridir bi sıralarsanız yumuşak ses istiyenler için iyi olur arkadaşalr _?_

BAşta benim o yumuşak dinlendiri berrak ses hastası arkadaşlar bide dikkat ettim bu forumdakiler genellikle sanki sert sesi seven bi hava veriyolar insana yani yamaha cı rock çı arkadaşlar daha çok muş gibi bi hava var forum larda benim fikrim en azından böle ..!?

Her İnsanda Aslında Teknolojik Bi Taraf Vardır
Olmadığını Sananlar İse Sadece Birazcık Unutkandır...
SeLCuKuNus

3 Şubat 2007; 6:54:21 

cvp veren yokmu arkadaşlar bu konu sizce çokmu önemsiz _?_

quatroxx

3 Şubat 2007; 10:15:28 

millet bi uyansında cevap verirler
Magnat_HiFi

Sisteme Gözat

3 Şubat 2007; 10:33:39 

ne için istiyorsun hoparlörleri bilgisayar için mi yoksa hifi bir sistem için mi?

Apple imac 24 inch alüminyum,H-IPS panel,1920*1200
Adobe After Effects cs3,photoshop cs3,Avid
İsim isme benzer cisim cisme benzer,geçmiş zaman olur ki hayal-i cihan değer.(Reşat Nuri Güntekin,Son Sığınak)
Mr._Frodo

3 Şubat 2007; 16:11:21 

benim bildiğim düşük ses ve bas'larda creative en iyisidir
yükseği için ise philips..
sana tavsiyem creative'in yeni çıkan 2.1 ve 5.1 modellerini incelemeye almandır..

Comon MR. Frodo!!
SeLCuKuNus

3 Şubat 2007; 23:18:39 

Yaa yok hi-fi istiyorum yoksa öle cretive felan deil arkadaşlar prfosyonel bi sistem düşünüyodum ben gerçek müzik markalarıyla ilgisi olan arkadaşlardan düşük seste yüksek verim bass yani ve yumuşaklıkta seste çok önemli benmi için bilgilerinize... yardımlarınızı beklerim .._?_

enemy34

3 Şubat 2007; 23:45:46 

Eger istanbulda isen sirkeciye bir ugra .. dogubank ve civarlarına bak .. Bir çok kaliteli ürün var , dene ve al derim... Audio sistemlerde kalite para ile çok dogru orantılı ...

NEANDARTEL

4 Şubat 2007; 1:40:50 

bu sorunun cevabı banada lazım optik çıkış uydu recever için

dreambox 500 /playstatıon 2/ amd 3000+2ghz 64 bit 2 gb ram kıngston ram/vista sapphıre x1650 512mb dd2 ramli ekran kartı /nokia 6233panasonic sub woofer 100 watt/ sony 5+1 ev sinema sistemi
firtikk

4 Şubat 2007; 1:49:22 

quote:

Orjinalden alıntı: SeLCuKuNus

Yaa yok hi-fi istiyorum yoksa öle cretive felan deil arkadaşlar prfosyonel bi sistem düşünüyodum ben gerçek müzik markalarıyla ilgisi olan arkadaşlardan düşük seste yüksek verim bass yani ve yumuşaklıkta seste çok önemli benmi için bilgilerinize... yardımlarınızı beklerim .._?_

düşük seste yüksek bass ve kalite istersen jbl e100 öneririm ayrıyetten magnat ın bir sub unu öneriyorlar modelını hatırlamıyorum e 100 pahalı gelırse wharfedale 9.6 alabılırsın amfı olayında senı yanıltmayım baska bı arkadas yardımcı olur

...living is easy with eyes closed
SeLCuKuNus

4 Şubat 2007; 8:17:24 

Öneriler için tşk.. ama!!

Anfi var zaten arkadaşlar yamaha RX-V359 ama wharfedale 9.6 da pahalı kaçar yaa !!! bana daha normal paralara tüm sete 800 ytlye kadar sadece front alırsam 550 ytl ye kadar para verebilirim subwoofer olarak istedinizi önerin 500 ytl ye kadar.Ucuz olup iyi olan varsa subwoofer oda olur ama 500 ytl ye kadar subwooferedede parama kıyarım yani paramın tamamına kıyarım yumuşak sesli sesleri uzun uzun derinden vurucak bi sistem istiyorum tamamıyla bu seti buna göre yapmak istiyorum arkadaşlar ve subbwooferdede buna dahil.Özellikle deyinmek istedigim yer derin ses etkileyici ve tonları kısa kısa çalan deilde uzun uzun yani bunun içinde derinden vurması gerekiyo sisteemin anladınız inş beni çırpınıyorum anlatabilmek için nese işte bu konuda yardım istiyorum sizden arkadaşlar öneriler için gerçekten çok tşk..ler.. ! . ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLCuKuNus -- 4 Şubat 2007; 8:27:38 >

Magnat_HiFi

Sisteme Gözat

4 Şubat 2007; 11:26:25 

selçuk o zaman biraz paraya kıyıp definitive marka bir sub al.
jbl çok pahalı türkiye'de, amerikadaki 250 dolarlık sub burda 1 milyardan fazlaya satılıyor. ama definitive amerikada kaçaysa burdada o fiyata, sabit fiyat politkası uyguluyorlar,bir bak derim.

internetten araştır türkiye distrübütörünü bul, penta tic olması lazımdı, git bir dinle beğenirsen alırsın.

Apple imac 24 inch alüminyum,H-IPS panel,1920*1200
Adobe After Effects cs3,photoshop cs3,Avid
İsim isme benzer cisim cisme benzer,geçmiş zaman olur ki hayal-i cihan değer.(Reşat Nuri Güntekin,Son Sığınak)
f76b74

5 Şubat 2007; 19:41:12 

quote:

Orjinalden alıntı: SeLCuKuNus

Öneriler için tşk.. ama!!

Anfi var zaten arkadaşlar yamaha RX-V359 ama wharfedale 9.6 da pahalı kaçar yaa !!! bana daha normal paralara tüm sete 800 ytlye kadar sadece front alırsam 550 ytl ye kadar para verebilirim subwoofer olarak istedinizi önerin 500 ytl ye kadar.Ucuz olup iyi olan varsa subwoofer oda olur ama 500 ytl ye kadar subwooferedede parama kıyarım yani paramın tamamına kıyarım yumuşak sesli sesleri uzun uzun derinden vurucak bi sistem istiyorum tamamıyla bu seti buna göre yapmak istiyorum arkadaşlar ve subbwooferdede buna dahil.Özellikle deyinmek istedigim yer derin ses etkileyici ve tonları kısa kısa çalan deilde uzun uzun yani bunun içinde derinden vurması gerekiyo sisteemin anladınız inş beni çırpınıyorum anlatabilmek için nese işte bu konuda yardım istiyorum sizden arkadaşlar öneriler için gerçekten çok tşk..ler.. ! . ?

Bende sizin gibi arıyorum ama Diamond 8.4 almak yerine Magnat Monitör modellerini öneriyolar. Alt frekansları ve fiyatıda şu an cazip.

technician77

5 Şubat 2007; 20:48:09 

MAGNAT MONITOR serisini beğenmeyenler çıkabilir ama şahsen çok iyi performansa sahip bir ürün ...

HERŞEY İNSANLIK İÇİN
SeLCuKuNus

7 Şubat 2007; 3:54:09 

Kötü tarafı neki magnat monitörü beyenmeyenler çıkabilir __?__
yani techinian77 kardeş sen hep emin konuşursun demekki az da olsa eksik bi tarafı var bu hopörlerin__?__

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLCuKuNus