En kısık seslerde bile derin bass yumuşak sesli hopörlerler hangileridir bi sıralarsanız yumuşak ses istiyenler için iyi olur arkadaşalr _?_
BAşta benim o yumuşak dinlendiri berrak ses hastası arkadaşlar bide dikkat ettim bu forumdakiler genellikle sanki sert sesi seven bi hava veriyolar insana yani yamaha cı rock çı arkadaşlar daha çok muş gibi bi hava var forum larda benim fikrim en azından böle ..!?
Apple imac 24 inch alüminyum,H-IPS panel,1920*1200 Adobe After Effects cs3,photoshop cs3,Avid İsim isme benzer cisim cisme benzer,geçmiş zaman olur ki hayal-i cihan değer.(Reşat Nuri Güntekin,Son Sığınak)
benim bildiğim düşük ses ve bas'larda creative en iyisidir yükseği için ise philips.. sana tavsiyem creative'in yeni çıkan 2.1 ve 5.1 modellerini incelemeye almandır..
Yaa yok hi-fi istiyorum yoksa öle cretive felan deil arkadaşlar prfosyonel bi sistem düşünüyodum ben gerçek müzik markalarıyla ilgisi olan arkadaşlardan düşük seste yüksek verim bass yani ve yumuşaklıkta seste çok önemli benmi için bilgilerinize... yardımlarınızı beklerim .._?_
Yaa yok hi-fi istiyorum yoksa öle cretive felan deil arkadaşlar prfosyonel bi sistem düşünüyodum ben gerçek müzik markalarıyla ilgisi olan arkadaşlardan düşük seste yüksek verim bass yani ve yumuşaklıkta seste çok önemli benmi için bilgilerinize... yardımlarınızı beklerim .._?_
düşük seste yüksek bass ve kalite istersen jbl e100 öneririm ayrıyetten magnat ın bir sub unu öneriyorlar modelını hatırlamıyorum e 100 pahalı gelırse wharfedale 9.6 alabılırsın amfı olayında senı yanıltmayım baska bı arkadas yardımcı olur
Anfi var zaten arkadaşlar yamaha RX-V359 ama wharfedale 9.6 da pahalı kaçar yaa !!! bana daha normal paralara tüm sete 800 ytlye kadar sadece front alırsam 550 ytl ye kadar para verebilirim subwoofer olarak istedinizi önerin 500 ytl ye kadar.Ucuz olup iyi olan varsa subwoofer oda olur ama 500 ytl ye kadar subwooferedede parama kıyarım yani paramın tamamına kıyarım yumuşak sesli sesleri uzun uzun derinden vurucak bi sistem istiyorum tamamıyla bu seti buna göre yapmak istiyorum arkadaşlar ve subbwooferdede buna dahil.Özellikle deyinmek istedigim yer derin ses etkileyici ve tonları kısa kısa çalan deilde uzun uzun yani bunun içinde derinden vurması gerekiyo sisteemin anladınız inş beni çırpınıyorum anlatabilmek için nese işte bu konuda yardım istiyorum sizden arkadaşlar öneriler için gerçekten çok tşk..ler.. ! . ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLCuKuNus -- 4 Şubat 2007; 8:27:38 >
selçuk o zaman biraz paraya kıyıp definitive marka bir sub al. jbl çok pahalı türkiye'de, amerikadaki 250 dolarlık sub burda 1 milyardan fazlaya satılıyor. ama definitive amerikada kaçaysa burdada o fiyata, sabit fiyat politkası uyguluyorlar,bir bak derim.
internetten araştır türkiye distrübütörünü bul, penta tic olması lazımdı, git bir dinle beğenirsen alırsın.
Apple imac 24 inch alüminyum,H-IPS panel,1920*1200 Adobe After Effects cs3,photoshop cs3,Avid İsim isme benzer cisim cisme benzer,geçmiş zaman olur ki hayal-i cihan değer.(Reşat Nuri Güntekin,Son Sığınak)
Anfi var zaten arkadaşlar yamaha RX-V359 ama wharfedale 9.6 da pahalı kaçar yaa !!! bana daha normal paralara tüm sete 800 ytlye kadar sadece front alırsam 550 ytl ye kadar para verebilirim subwoofer olarak istedinizi önerin 500 ytl ye kadar.Ucuz olup iyi olan varsa subwoofer oda olur ama 500 ytl ye kadar subwooferedede parama kıyarım yani paramın tamamına kıyarım yumuşak sesli sesleri uzun uzun derinden vurucak bi sistem istiyorum tamamıyla bu seti buna göre yapmak istiyorum arkadaşlar ve subbwooferdede buna dahil.Özellikle deyinmek istedigim yer derin ses etkileyici ve tonları kısa kısa çalan deilde uzun uzun yani bunun içinde derinden vurması gerekiyo sisteemin anladınız inş beni çırpınıyorum anlatabilmek için nese işte bu konuda yardım istiyorum sizden arkadaşlar öneriler için gerçekten çok tşk..ler.. ! . ?
Bende sizin gibi arıyorum ama Diamond 8.4 almak yerine Magnat Monitör modellerini öneriyolar. Alt frekansları ve fiyatıda şu an cazip.
Kötü tarafı neki magnat monitörü beyenmeyenler çıkabilir __?__ yani techinian77 kardeş sen hep emin konuşursun demekki az da olsa eksik bi tarafı var bu hopörlerin__?__
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLCuKuNus