Şimdi Ara

Ketchapp ekibi Ubisoft’a katılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ketchapp ekibi Ubisoft’a katılıyor


    Sonsuz koşu türündeki oyunların meraklısı olanlar Ketchapp ismini hemen hatırlayacaktır. Mobil pazarda çok da eski olmayan Ketchapp ekibi, pek çok ilgi çeken oyun geliştirdiği gibi bağımsız geliştiricilerin de yapımlarını yayınlıyordu. Ketchapp artık Ubisoft bünyesinde faaliyet gösterecek.


     


    Ubisoft’tan yapılan duyuruda Fransız kaynaklı Ketchapp ekibinin satın alındığı açıklandı. Ubisoft, ekibin işleyişine çok fazla dokunmak istemiyor. Firmanın asıl ilgilendiği ise Ketchapp’ın uyguladığı çapraz uygulama reklamları. Bir uygulamanın içerisinde diğer bir uygulamaya başarılı bir şekilde yönlendirme yapılıyor. Bu sayede ekip aylık 20 milyon indirme rakamına ulaşmıştı.


     


    Ayrıca Bkz.Paper Planes ile en keyifli kağıt uçak macerası

    Rayman Jungle Run, Rayman Fiesta Run ve Assassin’s Creed Pirates gibi yapımlara sahip olan Ubisoft için çapraz promosyon tekniği elbette büyük önem taşıyor. Yüksek indirme potansiyeli sayesinde Ubisoft uygulamaları artık ücretsiz olarak mağazalara çıkabilecek. Elbette bunun kullanıcılara da dolaylı olarak faydası var. Yani her iki taraf için de kazan-kazan söz konusu. 1 Ocak 2017 itibariyle sona erecek satın alım sürecinde fiyat bilinmiyor. 


     







  • 1-2 dakika oyna kapat mantığında en iyi oyun firmalarından biri. Bazı oyunları baya sarıyor canım sıkıldığında girip bakarım yeni oyun eklemişler mi diye.
    Umarım ubisoft sözünde durur da işleyişine karışmaz

  • Cehenneme Hoşgeldiniz 101

  • Amazing Brick.
    Amaçsızca 1 yıldır oynuyorum.

  • mhayoness de EA ya geçecektir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun ketchapp'a kisa surede guzel ilerleme kaydettiler. Daha cok can sıkısını giderecek oyunlarini gormek dilegiyle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.