Şimdi Ara

Galaxy Note 7'deki batarya sorunu cihaza olan talebi azaltmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Note 7'deki batarya sorunu cihaza olan talebi azaltmadı 
    Bataryadaki problem sebebiyle Samsung’un adeta kabusu haline gelen Galaxy Note 7 değişim programı tüm hızıyla devam ediyor. Kullanıcılar satın aldıkları ve sorunlu olma ihtimali bulunan cihazları yetkili mağazalara teslim ederek yeni seri Galaxy Note 7'yi edinebiliyorlar. Hatırlayacağınız gibi Samsung Türkiye ekibi de konuya dair detaylı bir açıklama yayınlamış ve yeni cihazların nasıl ayırt edilebileceğine ışık tutmuştu.
     
    Samsung Mobile CEO'su DJ Koh’un açıkladığı son veriler ise cihaza olan ilginin sanılanan aksine düşüş göstermediğine işaret ediyor. Buna göre yaşanan patlama olaylarına rağmen Galaxy Note 7 satışlarının önemli sayılabilecek derecede etkilemediğini belirten Koh, kullanıcıların yüzde 90'lık bölümünün değişim programına başvurduğunu söylüyor. Diğer bir deyişle tüketiciler Galaxy Note 7'den, dolayısıyla Samsung’dan vazgeçmiyor.
     

    Galaxy Note 7 değişim programına talep hayli yüksek

    Cihaza olan talebin oldukça yüksek olduğunun altını çizen CEO, Amerika ve Kore’deki cihazların yüzde 60'ının ve Singapur’daki Note 7'lerin ise yüzde 80 oranında değişiminin yapıldığını dile getiriyor. Kullanıcıların Galaxy Note 7'ye bağlılıkları karşısında teşekkür eden ve mahçubiyetle boyunlarının bükük olduğunu açıklayan Koh, ihtiyaçların karşılanması noktasında çalışmaların sürdürüldüğünü ifade ediyor.
     
    Samsung yaşanan patlamalarla birlikte yaklaşık 2.5 milyon cihazı geri çağırmış ve milyonlarca dolar zarara uğramıştı. Kulislerde konuşulanlara göre finansal durumu dengelemek isteyen Güney Koreli üreticinin Galaxy S8'i planlanandan daha erken bir tarihte piyasaya sürebileceği iddia ediliyor.
     







  • S8'i planlananadan erken piyasaya süreceklermiş. Zaten Note 7'yi erken piyasaya sürdükleri için bu belaya düştüler. Demek hala akıllanmamışlar.

  • Adamlarda haklı beklenti çok yüksekti onlarda bomba gibi telefon çıkardı :D

  • Teknoloji bu kadar hızlı gelişirken bu sorun?? çok tuhaf büyük ihtimalle maliyeti azaltmak için kalitesiz veya toleransı az olan parçalar seçtiler o da böyle bir yerlerinde patladı. Biraz önce creative üretimi 2001 model ses sistemini söktüm her yerinde o kadar detaylı işçilik vardı ki her yere bez silikon vs sıkıp sağlam olmasını sağlamışlar. Ha 15 yıl oldu hala çalışıyor bir tek kronik kumanda sorunu var onu da çözdüm.

  • Güvenli işaretlenen bir cihazda patlama olduğu iddiası var. Hadi bakalım.

  • Ben cihazı çok beğendim ama alacak olsam kronik problemli bir cihazı çok beğenmiş olsam bile almazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note8 i Gaalxy S8 ile ayni anda cikarsinlar .

    Nede olsa Note7 de oldugu gibi islemcileri RAM i ekran AYNI KAMERA cozunurlugu bile ayni olmakta .


    Ayni islemciyi ayni RAM i ayni ekran ayni KAMERA cozunurluklusunu 6 ay sonra piyasaya Note serisi sunmanin anlami nedir arkadas ?!

    6 ay sonra daha hizli ram ve islemcilisi cikmayacaksa ayni eskimis olacak bilesenleri bile bile beklemek nedir arkadas ?!

  • ışid lobisi...

  • kesin azalmamıştır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Note8 i Gaalxy S8 ile ayni anda cikarsinlar .

    Nede olsa Note7 de oldugu gibi islemcileri RAM i ekran AYNI KAMERA cozunurlugu bile ayni olmakta .


    Ayni islemciyi ayni RAM i ayni ekran ayni KAMERA cozunurluklusunu 6 ay sonra piyasaya Note serisi sunmanin anlami nedir arkadas ?!

    6 ay sonra daha hizli ram ve islemcilisi cikmayacaksa ayni eskimis olacak bilesenleri bile bile beklemek nedir arkadas ?!



    olay donanım değil, note serisi her zaman donanım konusunda öncü olmamıştır. Buradaki amaç ekranı büyültmek, kalemi eklemek ve yazılımsal iyileştirmeler yapmak. Olmadı rami artırıp telefonu rahatlamak, samsung tarafında bu hep böyle geldi böyle gitti. Yenimi anladınız bunu ? S7 ve note7 arasında tasarım olarak da dağlar kadar fark var.

    daha geçen yıl 4k nedir diye lansmanında açıklama yapan apple aylar önce 1.2 mp kameralı, karanlık da kameranın kör oluğu iphone SE modelini 2000 üsttü fiyattan piyasa soktu türkiyede samsung bu kamerayı 2 yıl daha koysun apple ancak yetişir, android tarafı zaten ağlar halde.




  • Ekrem neden bu haberi yapmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence note serisi ile Galaxy S serisini kıyasla...

    Yanıldığın çok şey var.


    Aklını kullan : S-Pen vesilesiyle daha fazla ram ve işlemci gerekir Galaxy S teki denk serisine göre.

    Ben de diyorum ki kalemlisi müşterisi farklı ise aynı donanim gelecekse Note7 ile ilk defa gördük o zaman S8 ile Note8 aynı gün satışa sunulsun....

    Bunu idrak etmek ve beklemek fazla zor olmasa gerek bir Tüketici Olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    S8 ve Note8 in aynı anda satışa sunulması iki telefonun satışlarının bölünmesine sebep olur. Dediğiniz şey mümkün tabi ki, fakat samsungdan apple karşısında bunu yapmasını beklemek büyük aptallık olur. Note serisinin sonradan çıkarılması tamamiyle üst seviye pazar kısmında tüm yıl pazarı elde etmeye çalışmak, başka hiç bir nedeni olamaz. Aynı şeyi apple iphone se modeli ile yapabilirdi mesela. Hepsini aynı anda tanıta bilirdi fakat dediğim gibi böyle bir şey asla olmaz. Şahsen ben ceo olsam bende yapmam
  • Vay hain vay ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü cihaz mükemmel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminim öyledir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla güvenmesinler! :D

  • Yalan söylüyorsun yemedik samy.

  • Note 7 nasıl planlanan tarihten önce çıktı ya da acele çıktı? Bu yorumu yaparken hiç mi geçen yıla bakmıyorsunuz. Note 5 16 ağustos'ta satışa çıkmıştı. Note 7'de 2 Ağustos'ta tanıtıldı, Ağustos'un 20 si gibi satışa çıktı. Neresi erken şimdi bunun???

  • Note 7'ye yazik oldu. Boyle guzel bir cihazda bu hata yapilmamaliydi. Simdi toplumun yuzde 90 i samsunglar patliyor diyerek almayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.