Şimdi Ara

Disney, Twitter'ı satın almak için teklif hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Disney, Twitter'ı satın almak için teklif hazırlıyor
     Eğlence ve medya sektörünün devleri arasında yer alan The Walt Disney Company, ya da daha çok kullanılan adıyla Disney, sosyal medya pazarındaki varlığını önemli ölçüde arttıracak bir hamleye hazırlanıyor. Bloomberg'in haberine göre Disney, dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'ı satın almak için teklif sunmaya hazırlanıyor.
     
    Konuya yakın kaynakların Bloomberg ile paylaştığı bilgilere göre; Twitter'ı satın almak isteyen Disney, sosyal medya devine sunulacak teklifin hazırlanması için bir finansal danışman ile görüşme halinde. Ne var ki Twitter'ı satın almak isteyen tek şirket Disney değil. Bloomberg, CNBC ve Wall Street Journal gibi kaynaklardan gelen bilgilere göre; Salesforce, Google, Microsoft ve Verizon da Twitter'ı satın almak için teklif sunmaya hazırlanan şirketler arasında yer alıyor.
     
    Kullanıcı artış hızı yavaşladığı için hisse senedi değeri bir süredir aynı yerde sayan Twitter'ın bir satın almaya sıcak bakacağı söylentisi bir süredir gündemdeydi. Salesforce, Google ve Verizon'ın şirketi satın almak istediğinin geçtiğimiz hafta ortaya çıkmasının ardından bu söylentiler çok daha ciddi bir hal aldı ve Twitter'ın hisse senedi değeri bir anda yüzde 21 artarak 22.62 dolara  ulaştı.
     
    Twitter'ın bu şirketlerden gelecek tekliflere açık olduğunu belirten CNBC'ye göre Twitter'ın satılması için önümüzdeki 30 ile 45 gün arasında bir anlaşmaya varılabilir. Bu noktada en çok merak edilen konu ise Twitter'ı satın almak isteyen şirketin ne kadar ödemesi gerekeceği. Pazar değeri yaklaşık 20.4 milyar dolar olan Twitter'ın 20 ile 30 milyar dolar arasında bir rakama satılabileceği söyleniyor.







  • Disney in o kadar film gelirinden sonra tabiri caizse tezek gibi parası var. Nereye harcayacaklarını şaşırmış durumdalar bence.

  • kıytırık tüm popülerliği bitmiş kimsenin suratına bakmadığı, üst düzey yöneticilerin bir bir kaçtığı twitter'ın pazar değeri Turk Telekom'dan fazla

    ikinicisi Turk Telekom'u kredi derecelendirme kuruluşları güvensiz şirket olarak tanımlıyor, çünkü kar etmesine rağmen borcunu ödemiyor.
  • Alanın elinde kalacak ama neyse...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    kıytırık tüm popülerliği bitmiş kimsenin suratına bakmadığı, üst düzey yöneticilerin bir bir kaçtığı twitter'ın pazar değeri Turk Telekom'dan fazla

    ikinicisi Turk Telekom'u kredi derecelendirme kuruluşları güvensiz şirket olarak tanımlıyor, çünkü kar etmesine rağmen borcunu ödemiyor.

    Konuyu Türk Telekoma nasıl ve neden getirdiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    sabahın köründe yazdım, gerçekten alakasız olmuş

    alıntı yapmayaydınız silerdim de artık yapacak bir şey yok
  • Mickey li tweetler hazırlansın. :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disneyland'da twitter köşesi isteriz
  • Eyvah

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yerde çocuk grafitileri çıkmasa bari.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Hocam turk telekom nalaka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hello Kitty + Fenerbahce = Disney Studios + Twitter :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.