Superonline ADSL, 29 ytl lik 3 Gb kotalı aboneliği Genç Turkcell abonelerine 6 aylık fiyatı 19 YTL/ay üzerinden veriyor. Arkadaş o kampanya ile hediye kablosuz modem kampanyası birleştirilir mi demiş. Superonline ı arayıp sormak lazım.
Superonline den kredi kartı nosu verip adsl sakın almayın.Kolunuzu kurtaramazsınız.Müşteri hizmetlerine ulaşmanız zaten mümkün olmaz.Merak edenler http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=superonline&loc=ara&s22.x=19&s22.y=5 buraya baksınlar.En iyisi doğrudan telekom dan kredi kartsız abone olmak.Telekom da da kampanya var.modem + 2 ay ücretsiz.
Baytur İnşaat Turkcell KKTC Turkcell KVK Bilyoner.com ATell Azercell Moldcell Show Tv Show Turk Tv Show Plus Tv Show Max Tv Milleni.com Digitürk Akşam Gazetesi Tercüman Gazetesi Güneş Gazetesi Alem Fm Lig Radyo Skyturk Tv Alem Dergi Platin Dergi Stuff Dergi FourFourTwo Dergi Autocar Dergi Total Film Dergi Baytur Taşımacılık BMC Çukurova Havacılık Nissan Türkiye Genel Sigorta Genel Yaşam Genel Yaşam
Bir çok şirketi daha vardır.
Gözlerine bakarken umurumda değil mevsimler Gülüşün hep deniz kenarı bana Sen bir adım attığında göreceksin Elinde balonlarla bekleyen o adam benim Aldığım en derin nefessin sen Dudaklarının dudaklarımdaki işgali hala yüreğimde Nefes alıyorum ama hala bulamadım seni
'ben sana yanarken şimdi...sen kim bilir nerede üşüyorsun'