Şimdi Ara

İlk Forza Horizon Satıştan Kaldırılacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
        Microsoft, resmi sitesinde paylaştığı haftalık Forza Motorsport haberlerinde 2012 yılında çıkış yapmış olan Forza Horizon'ın ve tüm DLC'lerinin ömrünün tamamlandığını yani satıştan kalkacağını duyurdu.

Eylül ayı içerisinde de Xbox Gold oyunu olarak ücretsiz bir şekilde sunulan Forza Horizon, oyuna ve DLC'lere sahip olanlar için oynanabilir olmaya devam edecek. 20 Ekim'de satıştan kaldırılması planlanan oyunu belirtilen tarihten önce alırsanız da oynamaya devam edebileceksiniz. 

Microsoft'un yeni Forza Horizon oyunu Forza Horizon 3 ise 27 Eylül Eylül tarihinde tüm Xbox One ve Windows 10 kullanıcıları için satışa sunulacak. Oyunun demosuna şu an Xbox One üzerinden ulaşabilirsiniz. PC için demonun oyun çıktıktan sonra gelmesi bekleniyor.  

• Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey duydum.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey duydum.

Konu Microsoft'sa her türlü saçmalık mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc ye çıkartın lan
  • Serverlar kapansa anlarımda oyun dursaydı alan olurdu.
  • Belkide sırf bu oyun için konsol alacak arkadaşlar olabilir, oyunu satmaya devam et arkadaş nasıl bir karardır bu ya?
  • Dijital olarak satilan malin ne gibi bir zarari olur ki satisran cekersin. Hadi kutuluyu bir nebze anliyorum

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

pc ye çıkartın lan

Oha bu kadar da yamyam olmayın lan.Hani b.k çıkartsalar onu da isteyeceksiniz pcye
  • Araçların lisans hakkı nedeniyle satıştan kaldırılmış olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.