Şimdi Ara

Stephen King'in Kara Kule serisi dizi oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Stephen King'in Kara Kule serisi dizi oluyor
    Usta yazar Stephen King'in en popüler eserleri arasında yer alan Kara Kule (The Dark Tower) serisi, sinemadan sonra şimdi de televizyona uyarlanıyor. Yıllardır hazırlık aşamasında olan Kara Kule filmini nihayet çekmeye başlayan MRC Film, 2017'nin şubat ayında vizyona girecek bu filmin yanı sıra bir de televizyon dizisi hazırlıyor. Kara Kule dizisi için hazırlıklara hız veren yapım şirketi, dizi hakkında ilk detayları paylaştı.
     
    Çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak olan Kara Kule dizisinin senaryosunu, Kara Kule filminin de senaristleri olan Nikolaj Arcel (aynı zamanda filmin yönetmeni) ve Anders Thomas Jensen kaleme alacak. Dizinin yapımcıları arasında Ron Howard, Brian Grazer, Akiva Goldsman ve Jeff Pinkner gibi ünlü sinemacılar da yer alacak.
     
    Dizi için henüz herhangi bir kanal ile anlaşılmamış olsa da, yapımcı şirket 10 veya 13 bölümden oluşacak ilk sezon için hazırlıklara başlamış durumda. İlk sezonun kaç bölümden oluşacağı senaryoların yazılmasının ardından belli olacak. Son yılların en heyecan verici dizi projeleri arasında yer alan Kara Kule dizisi için birçok kablolu kanal ve dijital platformun devreye girmesi bekleniyor. Bu arada House of Cards'ın da yapımcısı olan MRC Film halihazırda Netflix ile bir bağlantıya sahip olduğu için Netflix'in diziyi kapma konusunda rakiplerinden daha avantajlı olduğu söyleniyor.
     Stephen King'in Kara Kule serisi dizi oluyor
    Başrollerini Idris Elba ve Matthew McConaughey'in üstlendiği Kara Kule filmine eşlik edecek olan dizi, Stephen King'in Kara Kule serisindeki dördüncü kitap olan Büyücü ve Cam Küre (Wizard and Glass)'den uyarlanacak. Büyücü ve Cam Küre, serinin ana karakteri olan Roland Deschain'in geçmişine gidiyor ve ilk üç kitabın öncesinde geçen bir hikaye anlatıyor.
     
    Kara Kule dizisi Roland Deschain'in gençliğini anlatacağı için karakteri Idris Elba değil daha genç bir oyuncu oynayacak, ancak Elba da dizide konuk oyuncu olarak yer alacak. Öte yandan serinin kötü adamını canlandıran Matthew McConaughey'in dizide yer alıp yer almayacağı henüz bilinmiyor. McConaughey'in canlandırdığı siyahlı adam karakteri dizide yer alacak olsa da, farklı bir oyuncu tarafından canlandırılabileceği söyleniyor. Karakterin yıllar içinde farklı yüzlere büründüğü göz önüne alındığında, dizi için farklı bir oyuncunun seçilmesi hikaye akışını bozmayacaktır.
     
    Merakla beklenen Kara Kule filmi 24 Şubat 2017'de sinemaseverler ile buluşacak. Kara Kule dizisi içinse 2018'e kadar beklememiz gerekiyor.



  • Matthew MacConaughey ismi heyecanlandırmaya yeter.

  • reisin gençliği kitabın büyük bölümünü kapladığı için serinin dizi olabilecek en güzel kitabı bence
  • Filmden değil ama diziden umutluyum. Bu arada okumayanlar varsa Kara Kule serisini mutlaka okumanızı öneririm.

  • bu sene kara harbiden moda

  • Obaaa okuyamamıştım hep okumak istemiştim fırsat olmuyordu güzel olursa izleriz gerçi pek düzgün kitap serisini yapabilen olmuyor ama belli de olmaz. Zaten ne olur ne olmaz diye e-kitap olarak indirmiştim bir ara bir kitabını okur karşılaştırırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 24 Eylül 2016; 19:48:38 >
  • kitapta Ronald karakteri siyahi biri değildi, niye böyle bi seçim yapmışlar ki!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kakarikikiri

    kitapta Ronald karakteri siyahi biri değildi, niye böyle bi seçim yapmışlar ki!

    Amerikada ki siyahi ve beyazlar gerginligi. Polislerin siyahileri öldürmesi sürekli son radeye gelmisti. siyahiler boldigin polislere suikaslar düzemnlemis ve bu durum büyük olay olmustu.
    sonra oscar töreni, siyaset, diziler , filmler siyahilerle doldu anlayacagiln.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.