Şimdi Ara

Yeni nesil Mercedes-Benz A-Class kamuflajlı olarak görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil Mercedes-Benz A-Class kamuflajlı olarak görüntülendi 
    3. nesil A-Class henüz 4 yıldır yollarda, ancak Mercedes-Benz aracın yeni nesili üzerinde çalışmalara çoktan başlamış durumda. Aslında Alman firmanın geçmişine baktığımızda karşımıza çıkan 6 yılda bir yeni model döngüsünü göz önüne alırsak yeni modelin 2018 yılında piyasaya sürülmesi olağan dışı değil. İki sene sonra yollara çıkacak modelin testlerinin gerçekleştirilmesi de beklenen şeyler arasında.
     
    İlk olarak Temmuz ayı sonunda Avrupa'nın güneyindeki bir bölgede kamuflajlı olarak kameralara yakalanan 4. nesil A-Class test aracı 22 Eylül tarihinde ise Almanya'nın ünlü Nurburgring pistinde görüntülendi. Ağır bir kamuflaja sahip olan araç bu haliyle final sürüme dair pek fazla bilgi yansıtmıyor. Yan profilden bakıldığında dingil açıklığının arttığı görülürken bu durum içerde daha fazla alan demek oluyor.
     
    Yeni nesil Mercedes-Benz A-Class kamuflajlı olarak görüntülendi 
    Ancak etrafta dolaşan bir söylentiye göre yeni nesille birlikte A-Class, sıradan iç ve dış geliştirmelerin yanında Mercedes'in değerlendirmesine göre 2 farklı kasa tipinde gelebilir. 5-kapılı hatchback modelin yanında 4-kapılı bir sedan modelin gelebileceği konuşuluyor. Her ne kadar bu konuda net bir bilgi olmasa da söylentilere göre sedan versiyon yalnızca Çin pazarına özel olacak.
     
    Yeni nesil Mercedes-Benz A-Class kamuflajlı olarak görüntülendi 
    İlerleyen zamanda hakkında daha fazla bilginin gün ışığına çıkmasının beklendiği modelin resmi duyurusunun 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yapılması bekleniyor.







  • Yerli kamuflajlı araba yolda haberlerine son 2 gün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkasi bildigin Toyota Auris olmus

  • Öndeki kaput eklentisinin gizleme amacıyla yapılmış bir ek olduğunu anlayamayacak arkadaşlar mevcut...

  • LOSSLESSGAME L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın esprisine karşılık eğlence amaçlı yazdım elbette. Yine yanlış anlaşılmasın, muhalif partici değilim. Din düşmanı hiç değilim. Aksine dinin bazı emeller için kullanılıp yozlaştırılmasına karşıyım. Dindar kesimde hatta yobaz kesimde diyanet ne yapıyorsa, ne diyorsa doğrudur kafasıyla giderse işimiz zor zaten. Bugüne kadar kiliselerinde, Osmanlı zamanında müslümanlığın da defalarca yozlaştırıldığına kullanıldığına tarihte şahit olduk. Tepki çekecek davranışlarda bulunan kurumlara zamanı gelince iğnelemesini, eleştirmesini yaparız. Fatih bölgesinde yaşayanlar da hemen üstüne alınmasın ama ne yazık ki bazı bölgelerinde verdiğim örnekteki gibi bir haberi görsek pek şaşırmayız. Demek ki o bölgedeki ilgili kişilerde, bundan gocunanlar da bir takkelerini çıkartıp düşünmelidirler.

    2. örneğimde, biraz otobüste şort giyen kızı tekmeleyen amcaya da göndermede bulunduğumu fark etmişsinizdir. Bunları görmek istemiyoruz.

    Haklısınız vara yoğa eleştirmeler de git gide sıklaştı. Ama bir neden diye yine de bir düşünmek lazım. Eleştiren kesimlerin çoğunluğu daha iyi, daha düzgün şeyler olsun istiyor. Son yıllarda Türkiye tarihinde yaşanmayan rezillikler yaşanınca insanların bundan sonra olumlu olabilecek şeylere dahi ön yargıyla, eleştiriyle yaklaşmaları normal karşılanmalı. Etki, tepki.




  • Umarım bu haliyle, doğal şartlarda rüzgâr sürtünme kat sayısı test edilmiyordur. Motor kaputu ve ön ızgarada ek parça var. :D

  • Bayağı bir kamuflaj yapılmış birçok yeri kapatılmış hele o kaput resmen kaputun üzerine ekleme kaput yapılmış kaputun çizgileri belli olmasın diye aşmışlar stop farları da değişik geldi çözemedim..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.