Şimdi Ara

Samsung Galaxy On7 2016 Çin’de resmiyet kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy On7 2016 Çin’de resmiyet kazandı


    Samsung’un geçen yıl akıllı telefon pazarına sunduğu Galaxy On serisi büyümeye devam ediyor. Serinin 2016 yılı modelleri de boy göstermeye başladı. Sahneye ilk çıkan Galaxy On7 2016 oldu.


     


    5.5 inçlik Full HD TFT LCD ekrana sahip olan Galaxy On7 2016 modeli, Snapdragon 625 yonga setinden gücünü alıyor. 14nm üretim süreci sayesinde enerji verimliliği üst seviyede olan yonga setinde 2GHz hızında 8 adet Cortex-A53 çekirdeği ve Adreno 506 grafik birimi yer alıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Nokia 216: Microsoft’un son telefonu

    3GB LPDDR3 RAM ile desteklenen sistemde 32GB arttırılabilir kapasite kullanılmış. Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde kamera yer alırken ön kısımda da 8MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Cihaz Full HD video kaydı yapabiliyor.


     


    Cihazın 3300mAh kapasiteli bataryası QuickCharge 2.0 teknolojisi barındırıyor. Parmak izi okuyucu, metal kasa, WiFi, Bluetooth 4.2, Android 6.0.1 işletim sistemi gibi özellikler barındıran Galaxy On7 2016 için 720TL civarında vergisiz bir fiyat söz konusu. Model şimdilik sadece Çin’de satılacak. 


     



  • IPS Panel dusmani Samsung

  • Tft nedir sene olmuş 2016

  • İsmi Teomana mı danıştılar. Anlaşılan çok aramışlaar.

  • Samsung 205$ gibi bir fiyata çok da kısmadan telefon yapmış , bizimkiler de hemen elestirecek yer arıyor. Tipi hoşuma gitmedi ama bu telefon 1bin liraya gelsin .En çok satan telefon olur. Siyasete fazla maruz kaldığımız için her şeyi eleştirmek zorunda gibi hisseden bir millet olduk

  • amoled üreten bir firma halen tft ekrana üretmeye çalışması saçma değilmi şimdi:)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: thunderstruck7

    Tft nedir sene olmuş 2016

    Neden insanlar her yeni üründe hep uçuk kaçık özellikler bekliyorlar? Neden arz-talep meselesi, segment vb. kelimeleri bilmiyorlar? Sene 2016 olmuş olabilir, bu düşük-orta bütçeli insanların yok olduğu anlamına gelmiyor. Adamlar ortaya ufak ufak güzel tasarımlı bir ürün çıkarmışlar ve düşük-orta bütçeli insanlara hitap eden bir fiyat belirlemişler. Her çıkarılan cihaza 8K amoled, S920 işlemci, 7800mah batarya vs. koyacak halleri yok, bu dünya da tek zenginler yaşamıyor, az akla mantığa uyan yorumlar yapın.

    @thunderstruck7 @huseyincarnege
  • 8755782. modelini tanıttı, tft ile s*çmış batırmış samy.

  • Millette daha 7 varken bizde 17 olunca havamız olur :P

  • J7 Prime bu? Çorba oldu segmentasyon anlayışına tüküreyim...

  • Bu isimle turkiyede nasıl satacaklar merak ettim , on-yedi denmezde onsevin şeklinde telaffuz edilir herhalde.

  • sen neyin kafasındasın ucuz telefonda amoled yokmu bak piyasa istersen
    ben uçuk kaçıkta özelik aramadım sadece ekran tft olması saçma :S
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Dostum ben Beykoz'da telefoncuyum şu an elimdeki en ucuz AMOLED panelli telefon J1 Ace, 4.3" 480p olmasına rağmen bugün ekranını 40 dolara temin ediyorum Tahtakale'den. On7 2016 dediğin cihaz 5.5" 1080p bir cihaz, böyle bir cihaza AMOLED panel kullandığını düşünür müsün? 3 sene önce çıkan 5" 1080p AMOLED panel Galaxy S4 modelinin bugün kü ekran fiyatı bile 80 dolara temin edilebiliniyor. Ama bugün Asus Zenfone 2 5.5" LCD panel 20 dolar. (Verdiğim fiyatlardan şüphen varsa Yıldızhan ve civarındaki toptancılara BaranGSM, TümTel'e sorabilirsin)


    Hem bu özelliklerle gelecek hemde AMOLED panel kullanılacak o telefon TR piyasasında 1800-2000'den aşağı girmez. Galaxy J7 bile 5.5" 1080p bile değil 720p ekran ile birlikte sunulmasına rağmen TR'de çıkış fiyatı 1600 liraydı şu an bile 1100-1200 bandında.


    Bilmediğiniz konular hakkında ahkam kesmeyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asus ıps panel kulanıyor birincisi
    1080p amoled ekranda koysalar bile aşırı bir fiyata çıkmaz çıkarsa bile firmanın fiyat politikası ile ilgili senin 80d aldığın ekranı onlar 80d mal etmiyor kendi üretici zaten
    yaw sen neyin kavgasını ediyorsun TFT ekran kulanması mantık dışı kabul et gören samsung la anlaşma yapmış para alıyo sancak :S
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim verdiğim fiyatlar tabi ki ekran maliyeti değil ben sana cihaz satışı-ekran toptan satış fiyatına oranını verdim. Bugün J7 bile 720p olmasına rağmen TR'ye 1600 liradan girdi diyorum. O telefon senin dediğin şekil gelirse 2000 liradan aşağı girmez TR'ye.

    IPS ile TFT ekranlar arasında bir fark yok ikisi de LCD ekran, bugün ben Asus Zenfone 2 5.5 ekranıyla GM5 Plus ekranını aynı fiyattan alıyorum hatta TFT panelli GM5 Plus çok daha iyi gösteriyor Zenfone 2 5.5'ten daha iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimse dememis bari ben yazayim neden 650 degil xD

  • Patlamayan telefon istiyoruz..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

    Bak kardeşim verdiğim fiyatlar tabi ki ekran maliyeti değil ben sana cihaz satışı-ekran toptan satış fiyatına oranını verdim. Bugün J7 bile 720p olmasına rağmen TR'ye 1600 liradan girdi diyorum. O telefon senin dediğin şekil gelirse 2000 liradan aşağı girmez TR'ye.

    IPS ile TFT ekranlar arasında bir fark yok ikisi de LCD ekran, bugün ben Asus Zenfone 2 5.5 ekranıyla GM5 Plus ekranını aynı fiyattan alıyorum hatta TFT panelli GM5 Plus çok daha iyi gösteriyor Zenfone 2 5.5'ten daha iyi.

    Ips ve tft arasında fark yok mu Gm5plus ips ekran bu bir. Tft paneli azıcık eğ bakalım görüntüye ne oluyor. Samsung paneli kendi üretiyor emin ol en ucuzunu kendi imal eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    Ya çocuk atıp tutmaktan sıkılmadın mı? General Mobile 5 Plus nasıl IPS?

    http://www.phonearena.com/phones/General-Mobile-GM-5-Plus_id10091

    Ayrıca şu genel kanıdan vazgeçin, TFT panelin görüntü açısı yoktur, IPS panel her açıdan gösterir vs. Bu muhabbet Xperia Z ve önceki devirde vardı, şimdi tüm insanların ağzında TFT işe yaramaz. Git bir telefoncuya GeneralMobile 5 Plus dene bakalım döndür istediğin kadar görüntüde bir kayıp oluşuyor mu? Ya da bak Asus Zenfone 2 ile GM5 Plusun ekran kalitesine. Ne kadar kolay oturduğunuz yerden sallamak. Adam bana işimi öğretiyor.
  • Piyasadaki en makul 14 nm işlemci, 3/32 ram 13/8 kamera 3300 mah pil. 1000 liradan gelirse harika olurdu ama Çinde satılacakmış.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.