Şimdi Ara

GİGABYTE gsmart İ300(win 5.0-wi-fi-gps-2mp-af) Satışta...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
15.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Generalmobile dst 01 derken esas teli gördük, işte özellikler, bence çok güzel özellik anlamında, hatta süperde denebilir yok yok nerdeyse, dizaynda güzel, bu tel hakkında bilgisi,ve düşüncesi olanlardan yorumlarını bekleriz, sanırım buda yakında satışa çıkar,fiyatı uygun olursa buda farklı ve iyi bir alternatif olabilir...

GİGABYTE gsmart İ300(win 5.0-wi-fi-gps-2mp-af) Satışta...

GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    Announced 2006, 2Q
    Status Coming Soon
    Size Dimensions 106.6 x 53.2 x 19.8 mm
    Weight 116 g
    Display Type TFT touchscreen, 262K colors
    Size 240 x 320 pixels, 2.4 inches
    Ringtones Type Polyphonic (192 channels), MP3, MIDI
    Customization Download
    Vibration Yes
    Memory Phonebook 500 entries
    Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
    Card slot miniSD
    - 256MB ROM, 64MB RAM
    - Intel XScale PXA272, 520MHz
    Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    HSCSD No
    EDGE Yes
    3G No
    WLAN Wi-Fi 802.11b/g
    Bluetooth Yes, v2.0
    Infrared port Yes
    USB Yes
    Features OS Microsoft Window Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition(AKU2)
    Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
    Browser WAP 2.0
    Games Yes
    Colors Silver
    Camera 2.1 MP, 1632x1224 pixels, video, flash
    - GPS Receiver (SIRF Star III)
    - Pocket Office(Word, Excel, PowerPoint)
    - Windows Media Player
    - Java
    - MP3/MPEG4 player
    - Calendar
    - Calculator

Battery Standard battery, Li-Ion 920 mAh
    Stand-by Up to 110 h
    Talk time Up to 3 h

http://www.genccell.com/i300_t.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 14 Nisan 2007; 19:22:53 >

• Yahu bu genccell ortalığı sallar bu gidişle bu cihazlar gerçekten çok dolu özellik açısından
  • anlaşılan genccel bir geldi pir geldi.
    umarım dünyada türkiyeye gelmeyen diğer modelllere de ağırlık verirler

telefon gayet nitelikli özelliklere sahip bu arada
    işlemci de yeterli seviyede sanırım
  • Güzelmiş gerçekten özellikleri kadar ebatları da fena diil
  • pda sınıfında bir tel için ağırlığıda fazla değil, görüntü olarak kullanılabilirliği yüksek gibi, bir bataryası zayıf gözüküyor şu an için...
  • Yok hocam 920 mAh hiç de yabana atılacak bi oran değil, şu an k790 larda kullanılanlardan bence pil de iyi sayılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

Yok hocam 920 mAh hiç de yabana atılacak bi oran değil, şu an k790 larda kullanılanlardan bence pil de iyi sayılır.

valla dediğin gibi iyi olursa bataryasıda , ve fiyatıda makul çıkarsa hakkaten bu tel iş yapar dostum...
    edit: gençcell in sitesinde 920mAh nin yanında 1300 mAh lik ekstra bataryanında kullanılabileceğini gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 2 Şubat 2007; 18:55:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonda gps de süper bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

http://www.gsmarena.com/gigabyte_g_smart_i300-1817.php
    http://www.gigabytecm.com/eng/gbc_product.spec.aspx?pid=39&tid=&tabIndex=2&Num=0
    buralardanda incelenebilir...

Özellikle kendi sitesindeki fotoları ağız sulandırıyor

• http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepgigai120

i120 için link ve sudan ucuz sadece 1617 ytl havale ile

artık i300 ne olur belli olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepgigai120

i120 için link ve sudan ucuz sadece 1617 ytl havale ile

artık i300 ne olur belli olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

Yok hocam 920 mAh hiç de yabana atılacak bi oran değil, şu an k790 larda kullanılanlardan bence pil de iyi sayılır.

valla dediğin gibi iyi olursa bataryasıda , ve fiyatıda makul çıkarsa hakkaten bu tel iş yapar dostum...
    edit: gençcell in sitesinde 920mAh nin yanında 1300 mAh lik ekstra bataryanında kullanılabileceğini gösteriyor.

Ki 1300 mAh lik batarya normal bir kullanımla çok çok iyi gider, güzel gerçekten
  • bu tip cihazlarda 1300 ma'lık bir batarya bile zayıf kalır ki 920 ma bence bu cihazı anca bir gün açık tutar...
    cihaza lafım yok, 10 numara...
  • N73 te malum symbian var ve ekran parlaklığı ve çözünürlüğü gayet iyi malum, ondaki pil 1100 mAh ve 3-4 günlük kullanım süresi vardı(günlük yarım saatlik 45 dakikalık konuşma, 5-10 tane mesaj, çok az da müzik ve fotoğraf), ben onunla kıyas yaptım
  • quote:

N73 te malum symbian var ve ekran parlaklığı ve çözünürlüğü gayet iyi malum, ondaki pil 1100 mAh ve 3-4 günlük kullanım süresi vardı(günlük yarım saatlik 45 dakikalık konuşma, 5-10 tane mesaj, çok az da müzik ve fotoğraf), ben onunla kıyas yaptım

n73 günlük o kadar konuşma ile 3-4 gün mü gidiyordu
    bataryası gayet iyiymiş o durumda
    peki günlük 10 dk görüşme ile yoğun müzik ve fotoğraf desek performansı nasıl olur?

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

N73 te malum symbian var ve ekran parlaklığı ve çözünürlüğü gayet iyi malum, ondaki pil 1100 mAh ve 3-4 günlük kullanım süresi vardı(günlük yarım saatlik 45 dakikalık konuşma, 5-10 tane mesaj, çok az da müzik ve fotoğraf), ben onunla kıyas yaptım

peki günlük 10 dk görüşme ile yoğun müzik ve fotoğraf desek performansı nasıl olur?

Valla hocam öyle ne yalan söyleyeyim, şu anda aynı anda k790 kullanıyorum o da 920 lik yine aynı şekilde o da bi 3 gün kadar gidiyor. Tabi zamanla bu süreler kısalıyor yani kullanıldıkça, her telefonda olduğu gibi bunlar da geçerli.
    Dinlediğin müziğe ve çektiğin foto sayısına bağlı tabi.
    Düzeltme: Telefonu ilk aldığınızda yani pili ilk taktığınızda fabrikasyon şarjını iyice boşaltıp tam bir dolum yapar ve bunu 2-3 kere tekrarlarsanız pilden daha iyi randıman alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salur -- 2 Şubat 2007; 22:25:47 >

• quote:

quote:

quote:

Valla hocam öyle ne yalan söyleyeyim, şu anda aynı anda k790 kullanıyorum o da 920 lik yine aynı şekilde o da bi 3 gün kadar gidiyor. Tabi zamanla bu süreler kısalıyor yani kullanıldıkça, her telefonda olduğu gibi bunlar da geçerli.
    Düzeltme: Telefonu ilk aldığınızda yani pili ilk taktığınızda fabrikasyon şarjını iyice boşaltıp tam bir dolum yapar ve bunu 2-3 kere tekrarlarsanız pilden daha iyi randıman alabiliyorsunuz.

farz-ı misal;
    günlük 25 ila 35 arası resim toplam 10dk video ve toplam 3 saat müzik ve toplam 15 dakika konuşma
    ne kadar gider acaba?
    2 günü bulur mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

farz-ı misal;
    günlük 25 ila 35 arası resim toplam 10dk video ve toplam 3 saat müzik ve toplam 15 dakika konuşma
    ne kadar gider acaba?
    2 günü bulur mu?

Bu şekilde net konuşmak sağlıklı değil ve yanıltıcı olabilir ama bulabilir de az da gidebilir diyebilirim.

• way be güsel telefonmuş özelliklerde ii ama 2100 miliamper tel duymuştum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.