Şimdi Ara

ILLUMINATI - (PİRAMİTTE SONA DOĞRU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
26.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • • Her birinin trilyonlarca dolarlık serveti olan bir avuç insanın, IMF, CFR, TLC, Bilderberg ve alt kolları olan Masonik gizli örgütler sayesinde ve menfaatleri doğrultusunda dünyada istedikleri zaman savaş çıkarıp durdurabildiklerini, emirleri dışına çıkan bir yöneticiyi bir darbe ile devirip o ülkeyi kaos ortamına sürükleyebildiklerini, bütün dünya borsaların ve merkez bankalarının onların emrinde olduklarını ve istedikleri ülkede istedikleri zaman bir ekonomik krize neden olabildiklerini duymak size ilkönce inanılmaz gelebilir. ABD''de dahil olmak üzere dünyanın en büyük devletlerinin başkanlarının, banka ve şirket yöneticilerinin bu insanların emrinde olduklarını ve küçük devlet başkanlarının büyük çoğunluğunun ceplerini doldurmaktan başka birşey düşünmeyen sadece birer kukla yönetici olduklarını duyunca belki bu konuda biraz düşünmek ihtiyacını hissedeceksiniz. Bu kitapta adı geçen bütün isimler gerçek kişilerdir ve anlatılan bütün olaylar gerçek olup dünyayı nasıl istedikleri gibi yönettiklerinin açık birer kanıtıdır. 30 trilyon dolarlık serveti olan dünyanın en zengin hanedanlığı Rothschild Ailesi ile 25 trilyon dolara sahip Rockefeller Ailesi dünyada ilk defa kendi ağızlarından size gerçekleri bu kitapta anlatacaklar.

    gelecekte kesinlikle kaçınılmaz sonumuz bu kitapta yazılı!!!







  • quote:

    Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

    bide kitabın kapagına baktımda ILLUMINATI yazısı simetrik deildi melekler we şeytanlar da simgelerin hepsi simetrikti falan sagdan soldan falan ters çevirince de ILLUMINATI yazıo du ilginçti güzeldi ama bi an bende yazabilirmiyim acep die düsünmüştüm

    ambigram

    http://forum.donanimhaber.com/m_5140304/tm.htm
    burda örnekleri mevcut




  • http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=96186&sa=56261897

    aramanıza gerek yok. 13 liraya satılıyor. bir kitapçıya girip illuminati var mı dediğinizde, adam özellikle aradığınızı anlar ve karşısında bir sığır varmış gibi "aaabii nu kitap yok piyasada bulamazsın 25 lira ver bırakiyim" gibisinden cümleler kurmaya başlar.

    ben bu tip kitapları pek sevmiyorum. madem bu kadar gizli karanlık işler dönüyor da bunu yazan adam bunları nereden biliyor diyip almaktan vazgeçiyorum. teoriye inanmadığımdan değil, yazılanların boşyere beynimi bulandıracağını bildiğim için okumuyorum.

    bu tip konularla çok ilgileniyorsanız zeitgeist izleyin bütün mevzuyu anlarsınız zaten kitaplar okuyup beyninizi follofoş etmeyin zamanınızı boşa harcamayın. fantastik kurgu tadında olur zaten bunların çoğu çok daha güzel kitaplar konular var




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.