ARKADAŞLAR GİRESUNSPORDA LİG A DA SAMSUN ORDU GİRESUN ALLAHHHHHHHHHH Bİ TANESİ ÇIKAR ARTIK SÜPER LİGE DİMİ arkadaşlar bu arada hatırlatmassam çatlarım ölürüm www.lazuts.04.org LazuTS un web sitesidir.Karadenize ait kendinize bişeler bulabilirseniz ne ala bana.sitemde 24 saat karadeniz müziğide çalmaktadır.Tüm sanatçılardan tutun karadenizin.BEŞİKDÜZÜLÜ olanlar bi ayrı tıklasın
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
arkadaşlar artık sitemle uğraşıyorum ondan fazla bakamıyorum ama ben DH DOĞU KARADENİZLİLERİN www.lazuts.04.org adresinde toplanmasını istiyorum.Daha fazla özellikleri olacak bir sitemiz olur.Video paylaşımı haberler forumlar resimler ve dahası güzel şeyler yapabiliriz.Bekliyorum arkadaşlar
Karadeniz kültüründe önemli bir yeri olan horonun, Orta Asya'da Türkler tarafından "savaş dansı" olarak yapıldığı iddia edildi. Horonu araştıran Prof. Dr. Orhan Durgun şunları anlattı: "Horonun tam olarak belli bir doğuş tarihi yok. Yalnızca Kaşgarlı Mahmut'un Divan-ı Lügat-it Türk kitabında Orta Asya'da ortaya çıktığı ve savaş dansı olarak yapıldığına dair bulgulara rastladık". Kaynak: Sabah Gazetesi http://www.youtube.com/watch?v=z-YSCEhYFm0