benim ismimi silin yaw başlıkları karıştırmıştım ben, karadenizliler die daldım içeri. Meğer doğu karadeniz miş.
Ben batı karadenizdenim
Olsun yaw ne fark eder. Karadenizli karadenizlidir...
EVET SEN BAKMA BENİM DOĞU KARADENİZLİLER DİYEE AÇTIMA DIŞARDANDA GELENİ KABUL ETMEMMİ KARADENİZLİ DEĞİLMİSİN YETER BENİM İÇİN BATI DOĞU YALNIZ BATI FAZLA İSTANBULA KAYMASIN TRABZONA KAYSIN AHAAAAAA OYNAAAAAAAAA EHUUUUUUUUUUU ABAKİMMMMM
beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkürlerrr
Bari ilk sayfada batı karadanizden gibilerinden bişey yazında millet şaşırmasın yaw
Bu arada Ereğli Zonguldak'a bağlı bir 80 bin nufuslu içledir. Denizim mavisi ormanın yeşili güneşin sarısı bir aradadır. Belediye başkanımız , Ereğli'i görmeden ölmek öteki tarafa eksik gitmektir der
Çevre düzni konusunda bir avrupa kenti seçilmiş İlçemizdir.
Orayı çok özlüyorum , Eskişehir ile arsında bariz farklılıklar var, tamam küçük bi ilçe fakat deniz olsun , gezilecek yerleri olsun havası suyu insanın 20 senesi geçtiği yer bi başka oluyo ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 4 Şubat 2007; 12:15:30 >
eee noluyooo... sizde fahri hemşehri yok mu? benim gibisini google da arasanız bulamazsınız.. bakın benden demesi. sonra trabzonun-hayrat'ın gümüş anahtarını verseniz de kabul etmem naapalım gerçek karadenizli olmasam da.. gönlümüz karadenizli
eee noluyooo... sizde fahri hemşehri yok mu? benim gibisini google da arasanız bulamazsınız.. bakın benden demesi. sonra trabzonun-hayrat'ın gümüş anahtarını verseniz de kabul etmem naapalım gerçek karadenizli olmasam da.. gönlümüz karadenizli
BENCE SENİN GÖNLÜN KARADENİZDE DEĞİL KARADENİZLİ OLAN O KIZDA