Şimdi Ara

Chevrolet Bolt 383 kilometre menzil ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Chevrolet Bolt 383 kilometre menzil ile gelecek 
    2015 yılının başlarında Chevrolet, Bolt elektrikli araç konseptini tanıtmış ve modelin 320 km menzil barajını aşan ilk uygun fiyatlı araç olacağı sözünü vermişti. O zamanın üzerinden 2 yıldan az bir süre geçti ve görülen o ki EPA değerlendirmelerinden 383 km menzil değeri alan Bolt ile GM bu sözünü tutmaya hazırlanıyor. Bu değer pazarda oldukça popüler olan Nissan Leaf'den 210 km daha fazla menzile işarete ediyor ve 2017 model yılı için uygun fiyatlı alınabilecek en uzun menzil mesafesi.
     
    Fiyat konusundan bahsedecek olursak, Chevrolet aracın Amerika'da $37,500'den daha uyguna satılacağını düşünüyor. Bir takım eyaletlerdeki elektrikli araçlara verilen $7,500 desteği de hesaba katarsak $30,000 seviyesine aracı satın almak mümkün olabilir. Bu fiyatlarla araç Volt ve Spark EV modellerinden daha pahalı olacak ancak Volt elektrik modunda 85 km menzile sahipken Spark EV ise 131 km menzile sahip. Bolt ile menzil konusunda benzerlik gösteren bir diğer seçenek olarak Tesla Model S yer alsa da aracın 338 km menzilli baz versiyonu teşvikler olmadan $66,000'e satılıyor.
     
    Chevrolet Bolt 383 kilometre menzil ile gelecek
    Bu durum Bolt'u Tesla'nın Model 3'ü 2017 sonunda üretime başlamadan önce oldukça cazip bir seçenek haline getiriyor.
     
    Chevrolet elektrikli hatchback'i 2016 sonunda satışa sunmaya hazırlanırken model ilk etapta sadece belirli bazı bayilerde satılacak.
     
     








  • Şimdi aveo var bende. Daha öncede bi chevrolet vardı. Tasarımını ve rahatlığını sevmişimdir hep ama tek ve en büyük sorun şu:

    Araca güvenemiyorsun.. Hep "bi arıza çıkacak ve ben onu nasıl halledecem?" sorusu dolaşıyor kafamda. Zaten Türkiye'den de ayrılınca dımdızlak kaldık bi nevi..

  • Model Avrupa'da Opel Ampera-e adıyla çıkacakmış, 1 Ekimde Pariste tanıtılacak. (kaynak teslaturk.com)http://teslaturk.com/opel-ampera-e-paris-motor-showda-tanitilacak/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 15 Eylül 2016; 13:38:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevrolet keske turkiyeden cikmasaydi

    muadilleri opel altinda geliyor ama muadil ayni sey degil

  • Bu elektrikli otomobiller çok yaygınlaşsa ülkemizde elektriğe kallavi bir zam gelir. Zaten bazı şerefsizler kaçak elektrik kullanıyor. Bir de onların yükü biner elektrik faturasına oh! Faturayı düzenli ödeyen insanları enayi yerine koyuyorlar.

  • Adamların eyaleti elektrikli motor için teşvik veriyor çevreyi kirletmeyelim diye bizimkiler elektiriğin ötvsini artırırlar bide yüzsüzlük yaparlar. Hantimiz gavur hangimiz müslüman görün. Toptan zihniyet değiştirilmesi gerek anca koyun gibi yaşarız.

    Edit: uslup-imla

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadrag

    Şimdi aveo var bende. Daha öncede bi chevrolet vardı. Tasarımını ve rahatlığını sevmişimdir hep ama tek ve en büyük sorun şu:

    Araca güvenemiyorsun.. Hep "bi arıza çıkacak ve ben onu nasıl halledecem?" sorusu dolaşıyor kafamda. Zaten Türkiye'den de ayrılınca dımdızlak kaldık bi nevi..

    Dımdızlak kalmadınız canım abartmayın sizde. Aracınız 10 yıl boyunca GM ile aynı çatı altındaki servislerin güvencedi altında. Zaten o tarihten sonra da ustasını bulup hallettirirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.