Şimdi Ara

Sony bir numaralı rakibinin Xbox olmadığını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony bir numaralı rakibinin Xbox olmadığını açıkladı 
    Kısa süre önce daha üstün performans vadeden PS4 Pro ve ince tasarımıyla dikkat çeken PS4 Slim modellerini görücüye çıkaran Sony, diğer taraftan oyunseverler için güncel cihazlarda 200 TL indirim yapma kararı almıştı. En büyük rakibi Xbox ile sürekli karşı karşıya getirilen Japon üretici, Guardian’da yayınlanan röportajında aslında rekabet konusuna farklı bir pencereden baktığını dile getirdi.
     
    Buna göre Sony Interactive Entertainment Başkan ve Global CEO'su Andrew House, konuşmasında asıl rakiplerinin Xbox olmadığını net şekilde ifade ediyor. Sony’nin PlayStation ile hedefinde PC platformunun olduğunu söyleyen House, bilgisayar oyuncularını kendi saflarına çekmek istediklerini belirtiyor.
     
    Diğer taraftan kısa süre önce tanıtılan PlayStation 4'ün geçtiğimiz haziran ayında duyurulan Xbox Project Scorpio'ya rakip niteliğinde geliştirilmediğine de değinen yönetici, PlayStation’ı trendlere paralel olarak yeniden şekillendirdiklerini ve PC oyuncuları için daha cazip hale getirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.
     



  • Cekemezler de hic olmazsa hem pc hem de konsol stratejisini yapabilirler ps4'e ozel oyunlar sayesinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyun ücretsiz olursa , oyun fiyatları makul olursa , bir gamepad 200 liradan ucuz olursa işte o zaman ancak pc oyuncuları konsola gelir.


    Pc The Witcher 3: Wild Hunt - Game Of The Year Edition 64 lira
    http://www.hepsiburada.com/pc-the-witcher-3-wild-hunt-game-of-the-year-edition-p-HBV000000ON6Y

    Ps4 The Witcher 3: Wild Hunt - Game Of The Year Edition 168 lira
    http://www.hepsiburada.com/ps4-the-witcher-3-wild-hunt-game-of-the-year-edition-p-HBV000000ON6W



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 12 Eylül 2016; 18:13:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc oyuncuları da; güçsüz ekran kartlarına, günün teknolojisini 5 sene geriden takip eden gerçek full hd olmayan, 60 fps bile veremeyen, pcnin yüzlerce imkanından mahrum olan cihazlara çok daha fazla para vermeye bayılıyordu

  • Yavrum siz önce multiplatform oyunları kendiniz yapıyor gibi bir fiyattan satma politikanızdan vazgeçin biz konsolunuzu da alırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossmatch -- 12 Eylül 2016; 18:25:06 >
  • Yuh. Pc'yi nasıl rakip görecekler kendilerine? Arada 1 değil 3-5 sınıf fark var. Ben programlamamı da yapıyorum, renderımı da alıyorum, oyunumu da oynuyorum, filmimi de izliyorum, hatta maçlarımı da izliyorum. Oyunları mı 2K da 60fps de oynuyorum senelerdir. Şimdi çıkaracakları cihazın zaten öncekinden çok ahım şahım farkı yok. Yemesinler 4K diye. O makine 4K texture u açamaz. Ancak 1K texture ile 4K yı 30fps de ıkına sıkına belki. 400$'a değil 200$'a da satsalar pc nin rakibi olamaz. Arada paradan da ziyade sınıf farkı var. Sözde yine next gen diye çıkıyorlar 4.2TFLOPS ile çıkıyorlar. Artık ps5 çıkana kadar 4.2TFLOPS mahkum. Seneye millet 4.2TFLOPS luk ekran kartlarını 2. elde satıyor olacak. Ki üstünde kullanan bile şimdiden var pc de. Upgrade edilemeyen bir cihaz upgrade edilebilen bir cihaz ile nasıl rekabet etsin. Her yönden sınıf farkı var.

    Zaten böyle 3 sene içinde yeni konsol çıkınca konsollar güç kaybetti, daha çok pc ye geçen oldu. Bu gidişle konsol piyasası asıl ölmemek için çaba göstersin. Ki buraya yazıyorum bu 4.2TFLOPS luk cihaz 3 sene içinde pc tarafından tokat manyağı olacağından bu seferde ps5 çıkar. Artık öyle eskisi gibi 5-6 senede bir yeni konsol kimse beklemesin. En geç 3 sene. Hatta sonra telefonlar gibi her seneye çevirirlerse şaşırmayın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 12 Eylül 2016; 18:50:44 >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc tokatlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere oyunlarda resmi olmayan modları kullanamıyorsun resmi olmayan dil desteklerini kullanamıyorsun playstationa bir güncelleme geliyor küfür ettigin 3gb lık w10 güncellemesi yanında youtubedan 1 saniyede indirdigin müzik gibi kalıyor oyun fiyatları malum ne idüğü belirsiz bir çözünürlük ve 30 fps sanırım tek avantajı oyunların daha erken çıkması bu ne yaman rekabet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 12 Eylül 2016; 20:41:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc yi muhattap kabul edersen pc ergenlerinide böyle kendine güldürürsün işte sayın ceo. Senin rakibin xbox ve nintendo.

  • Pc'ye rakip mümkün. Nasıl mı?
    Sağlam stabil bir domonım yaparsın. Sağlam dediğim en az 3000TL ye toplanacak oyuncu kasası ayarında. Tüm parçaları birbiriyle uyumlu. Tamamiyle oyun odaklı.
    Bunu da daha düşük fiyata satarsın. Oyun fiyatlarını da makul seviyeye çekersin. Pc versiyonuna eşit veya daha düşük. Oyun modlarını desteklersin. Olur neden olmasın. Ha bundan para kazanırlar mı bilmem.

  • PC ile alınan performansı PS hiçbir zaman veremeyecekken böyle bir açıklama çok saçma olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçuk oyun fiyatları
    Paralı online saçmalığı
    TR altyapı eklenememesi

    Ps4 pro almaktan alıkoyan eksiklikler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 144HZ 2K Ekranda minimum 144fps mesela Rainbow six siege oynatabilecekmisin?

  • Zamanla olabilir, ilk adım Dualshock4'ün lisansını serbest bıraksın, yan sanayi dualshock4'lar gelsin rekabete girsin, sonuçları görelim.

  • burada demek istiyor ki biz bu donanımı sürekli güncelleyeceğiz. yani adamın konuşmasına göre scorpio ya rakip gelecek. yazıyı iyi okuyun. o günün şartlarına göre donanımı güncelleyeceğiz diyor. geçmiş olsun sevgili ölesiye sony savunucuları. şimdi alın her 2 yılda bir yeni konsol...



    bakalım microsoft tarafında en azından xbox a alınan oyun pc de çalışıyor. ve geriye uyumluluk var. her ay fazladan gelen oyunlar da cabası.



    bu nesil ne ps4 aldım ne de xboxone ama 720p 180p muhabbeti yapanlar bize zaten 1080p yeter yahu demeye başladılar. çok komiksiniz...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

    144HZ 2K Ekranda minimum 144fps mesela Rainbow six siege oynatabilecekmisin?

    peki konsola 4bin lira vericekmisin
    konsolları sevmiyorum fakatfiyatları makul tutup parayı oyundan kazanmaya açlışıyorlar
    ödediğin parayla beklediğin performansı dengelemen lazım
  • Pc daha iyi grafik verebilir şaşırmam ama ben 20 senelik konsolcuyum pc ile oyun oynamak bize göre değil sürekli guncelleyecek butcemiz yok malesef.

  • ahahahha aklı sıra xbox a diss atıyor :D
    Pc nin oyunlarda sunduğu imkanları unamaz. Pc kullanan insanlar yeri geliyor paralı yeri geliyor crack li bedava oyun oynuyor.
    Tr alt yazı indirip kendileri ekleyebiliyor.
    Mod lar ekleyebiliyor.
    Klavye mouse rahatlığını hiç bir konsol veremez.
    PC kadar görüntü kalitesi yok.
    Hangi PC ler ile kıyasladığına göre oyun grafikleri tartışılır tabi.
    Ona bakarsan aynısını XBOX da yaapcak çünkü aynı donanıma o da sahip olacak...

  • Bence sadece ps store yerine baska magazalari konsoluna getirdigi an bayaa bir kullanici toplar. Hele steam geldjgini dusunemiyorum yikarlar orayi

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.