Şimdi Ara

Berserk için Kısa Ancak Aksiyon Dolu Bir Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •    Koei Tecmo, Berserk Musou (Batı'da sadece Berserk ismiyle geçiyor) oyunundan ‘Berserker Guts’ aksiyon oynanış videosu paylaştı. 40 saniye uzunluğunda paylaşılan bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     
       Eğer daha önce paylaşılan SchierkeZoddGriffith, Guts, Casca ve Judeau videolarını izlemediyseniz onlara da karakter isimlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
     
       Berserk, Japonya'da PlayStation 4, PS Vita ve PlayStation 3 için 27 Ekim tarihinde çıkış yapacak. Oyunun Batıya gelmesi için planlanan tarih ise bu sonbahar. Oyun Batıda PlayStation 4, PS Vita ve PC'ye gelecek.
     








  • Güzel duruyor.
  • Şu mangaya yazık ediyorlar cehennem gibi korkutucu,ürpertici inanılmaz atmosferi var,tam God of war,Devil may cry(en çok bu gider heralde çünkü gutts hem kılıç hem silah kombinasyonu kullanıyor) gibi bir Hack-slash ve birazda platform-bulmaca koysalar gerçekten hakettiği ilgiyi görürdü.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: redoracle

    Şu mangaya yazık ediyorlar cehennem gibi korkutucu,ürpertici inanılmaz atmosferi var,tam God of war,Devil may cry(en çok bu gider heralde çünkü gutts hem kılıç hem silah kombinasyonu kullanıyor) gibi bir Hack-slash ve birazda platform-bulmaca koysalar gerçekten hakettiği ilgiyi görürdü.


    saydıkların tamamn oyun mantığı ilşe çıktı.ilk kaynakları oyun.ama berserk ilk manga sonra anime.neden yazık oluyorki.insanların aklında manga ve anime olarak var.o

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.