Şimdi Ara

PlayStation 5'in 2018'de Gelebileceği Söyleniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •    31 Ağustos tarihinde Wall Street Journal teknoloji muhabiri Takashi Mochizuki, paylaştığı mesajda bir analistin düşüncesine yer vermişti ve o mesajda da PlayStation 4 Neo'un 399 dolar, PlayStation 4 Slim'in ise 299 dolar fiyata sahip olacağı yazıyordu.
     
     
     
       Takashi Mochizuki, PlayStation Meeting etkinliğinden sonra paylaştığı mesajda yine başka bir analistin düşüncesine yer verdi. Bu mesajda ise Japon analistin (Pro ve Slim'i doğru tahmin eden kişi) düşüncesine göre PlayStation 5, 2018 yılının ikinci yarısında çıkabilir.
     
       PlayStation 4 Pro'nun 10 Kasım 2016 tarihinde çıkış yapacak olması belirtilen PS5 tarihini fazlasıyla yakın bir zaman olarak gösterse de Microsoft'un Scorpio projesinin Pro'dan daha üstün olacağını düşünürsek Sony'den böyle bir hamle bekleyebiliriz. 
     
     

     
       Microsoft'un en güçlü oyun konsolu olacağını iddia ettiği Xbox Scorpio, 2017'nın sonlarında çıkış yapacak.
     
       Sony'nin standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak sunacağı PS4 Pro ise 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyatıyla, standart modele göre %30 daha küçük, %16 daha hafif ve %28 daha az enerji tüketimi yapan Slim modeli ise 15 Eylül tarihinde 1299 TL fiyat ile satışa çıkacak.








  • Gayet olası bir tarih olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 12 Eylül 2016; 1:58:22 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ps4 kadar çöp bir konsol yaparsan böyle erken çıkar işte
  • bence sony hata yapıyor. o konsol upscale de olsa 4k da darboğaz yapacak. ve mevcut grafiklerden feragat ederek 4k yükseltileceği söyleniyor. microsoft 6 tfolop bir konsol çıkarıp onun karşısında 4 tflop cihazla tutunamassın piyasada. yinede bekleyip görelim neler olacak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2019 Daha ideal, scorpio'yu dert etmesinler microsoft daha belini doğrultamaz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Takashi ne kadar tahmin yürütsede Sony 2018de Xbox:scorpio karşısına 2017de AMDnin piyasaya sunacağı Zen cpu, Vega gpulu, 4K blurayli PS5 pazara sürebilir...

    Tahminim PS4pro 4 yıl gideri olur 2020de PS5 gelmesi kitleyi kıllandırmaz. GTA6 2020ye yetişirse SOny PS5 ile çok dadlu voleyi vurur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 12 Eylül 2016; 2:39:54 >
  • Konsol firmaların bu kadar kasıp, teknolojiye yetişmesine çalışmaya pek gerek yok bence, evet her oyuncu daha iyi grafikler ister ama zaten daha iyi grafiklere ulaşmak isteyenler PC'ye geçiyor. PS4 ve Xbox One ilk çıktığından beri PC hep öndeydi ama PS4 çok başarılı bir şekilde sattı ve Xbox One da iyi satış rakamlarına ulaştı. Kısacası zaten grafik ve fps isteyen PC'ye gidiyor ama ex. oyunları da oynarım, grafik ve fps çok dert değil, PC'ye yatırım yapmak istemeyen ya da kendince başka nedenleri olan oyuncular konsolda oynamayı tercih ediyor. Xbox 360, PS3'ün son zamanlarında artık aradaki farkın dağ gibi olduğu, oyun firmaların bile E3'de PC versiyonu gösterdikleri zaman bile konsol oyuncuları memnundu konsollarından. Pro ve Scorpio zaten yeterli olacak gibi hala 60 FPS yok ama konsola 4K'yı getirecekler ve yayınlanan resimler, analizler tabi ki bir PC kadar olmasa da 4K performansının çok iyi olduğu yönünde. Yeni konsol harcamaları yerine alt yapılarını iyileştirme, online oyun için gereken ücretleri azaltma, ya da daha fazla ex. oyuna uğraşmaları kitleleri için daha sevindirici olacaktır. Tabi bu ara nesiller ile daha çok para kazanırlarsa, iş bu yönde devam eder. PS3 zamanları PS9 videoları gezerdi internette, videolar işte adam direk oyunun içine giriyor tarzı fütüristik olurdu fakat 9 o kadar da uzak değil artık anlaşılan.




  • Arkadaşlar ps4 çöp diyorsunuzda ps2 çıktıktan 6 sene sonra ps3 çıktığını unutmayın. Pro'yu saymazsak ps4te 2013te çıktı. 2018-2019 gibi ps5'in çıkmasın beklenen bir durum zaten.
    Keşke proyu çıkarmasalardı microsoft ne yaparsa yapsın sen duruşunu korusaydın be sony

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaaaaan takmayın bu kadar grafiklere, çözünürlüklere yaa. Adam gibi oyunlar çıksın yeter. Sonuçta siz her oyunu alıp oynuyor musunuz? Hayır. Eeee ne bu panik,telaş,öfke...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2019'dan önce geleceğini tahmin etmiyorum ama Scorpio ile Microsoft sıçrama yaparsa işler değişebilir tabi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • konsol döngüsünün ömrünü azaltıyolar. hiç hoş bi durum değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolcuların yalanını hatırlayanlar var mıydı? Konsol alanın nedeni her 3 yılda bi geliştirmeye ve yenisini çıkarmıyorlardı falan... PC işte adamı böyle zorlar :D Bir zamanlar PC'nin zamanı bitti 2014'ten sonra kimse oynamaz diyorlardı, zaman insanı böyle mors ediyor işte.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Büyük saçmalık olur. Böyle bir şey yaparsa tüm sony kullanıcılarına ihanet ederler. Zaten PRO diye şu an PS4 sahiplerinin canını sıktılar.. Yanlış olur hem de büyük yanlış. Çünkü gördük.. Ps4 çıktı ooo destek devam ya Ps3'e dediler sonuç??
  • Sony bu pazarda MS'un lider olmasına asla müsaade etmez. Belki 2018 olmaz ama 2019 kesin...
  • Xbox 360 dönemi neden yapamadı? Sırf Xbox 360 yüzünden sayısız exc. oyun çıkardı sırf bu yüzden bile sevmelisin Xbox'ı PS4'de yerimiz sağlam diyor oyunlara PS3 dönemi kadar önem vermiyor Sony..
  • Source kullanıcısına yanıt
    Defalarca açıklanan bir şeyi sana tekrar açıklama zahmetine giremeyeceğim, yapacağın tek şey Playstation 3 exclusive list, Playstation 4 exclusive list deyip Google'da aramak ve Wiki sayfalarını incelemek. Daha da tatmin olmazsan çıkan oyunların meta ortalamalarını falan çıkart, hangisinde ne oyun çıkmış, bir karşılaştır. Dahası 2017 yılı için duyurulan exc. oyun listesine bir göz gezdir. Biliyorum için kan ağlayacak ama gerçekler böyle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 12 Eylül 2016; 10:47:01 >
  • Ne özelligi olacak peki ya? 8k oyun mu oynatacak? Hadi 4k blu - ray'i olsun tamam diyelim.PS4 pro zaten yeteri kadar güçlü olmayacak mı? İllaha xbox aldıracaklar.
  • 2019 dada ps5 pro çıkar. bu ne la bu devirde konsol alanın aklından şüphe ederim
  • scorpio çıkışında yeni exlerin bir kısmı çıkar bir kısmıda eli kulağında olur.Ex oyunla işi götürür yine sony.hali hazırda yeni çıkan multilerde de üzmez yeni donanım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: weNM

    Konsolcuların yalanını hatırlayanlar var mıydı? Konsol alanın nedeni her 3 yılda bi geliştirmeye ve yenisini çıkarmıyorlardı falan... PC işte adamı böyle zorlar :D Bir zamanlar PC'nin zamanı bitti 2014'ten sonra kimse oynamaz diyorlardı, zaman insanı böyle mors ediyor işte.

    Direk bel altına vurmuşsun
    />



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 12 Eylül 2016; 12:01:00 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.