Şimdi Ara

::: Çift Sim Kartlı General Mobile DST01 ::: Resimler Eklendi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
67.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı anda iki farklı hattın kullanılmasına olanak tanıyan General Mobile DST01 Türkiye'de

Genccell distribütörlüğü ile Türkiye'de satışına başlanan General Mobile DST01, ilk çift kartlı cep telefonu olma özelliğiyle dikkat çekiyor. General Mobile DST01, birden fazla hatta sahip kullanıcıların tek bir cihazla iki farklı hattı aynı anda kullanabilmesine olanak tanıyor.

Çift anteni bulunan ve iki farklı operatörün kartlarının aynı anda çalışmasına olanak sağlayan DST01, sol tarafındaki tuş ile birinci hatta, sağ tarafındaki tuş ile ikinci hatta geçişi sağlayan bir teknolojiye sahip.

PDA stilinde dokunmatik olan ürün aynı zamanda Mp3 çalar, 1.3 megapiksel kamera gibi multimedaya özelliklerini de barındırıyor.

Özellikler:
    çift sim kart Teknoloji
    PDA
    Ekran: TFT dokunmatik, 2.2 inç, 262 bin renk
    Kamera: 1.3 megapiksel
    Video recorder,Voice Recorder
    Müzik: MP3 Çalar, MPEG04
    Mesajlaşma: SMS, MMS, e-posta
    64 polofonik zil tonu
    MicroSD kart desteği

::: Çift Sim Kartlı General Mobile DST01 ::: Resimler Eklendi !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZZLuCK -- 5 Şubat 2007; 8:48:55 >

• Fiyat olarak nedir bir bilginiz var mı?
  • 779 ytl demiş haber siteleri
  • tel güzel, ayrıca burda kamera 2.mp yazıyor...
    http://www.generalmobile.com/tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 1 Şubat 2007; 15:51:42 >
  • fiyat 799 olacakmis, 2MP ise cok iyi olur gercekten
  • bakalım nasıl çıkacak?
  • arkadaşlar bu telefon bu fiyata alınabilir. özellikle çift telefon kullanan arkadaşların oldukça işine yarayacaktır. onlardan biride benim

üretici firmanın web adresi ürünü burada görebilirsiniz. linkihttp://www.generalmobile.com/us/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KaraBey_ -- 1 Şubat 2007; 17:08:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

fiyat 799 olacakmis, 2MP ise cok iyi olur gercekten

ürün 1,3 mp.
  • biraz önce 2.mp yazıyordu,değiştirmişler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

biraz önce 2.mp yazıyordu,değiştirmişler...

evet ben de oyle gormustum...
  • bence cok iyi bi telefon. alinabilitesi de var ustelik. cift sim olayi ise bam baska bi pazar rekabeti yaratiyor.

2 telefon tasimaktan bikanlara birebir
  • Off be

Ya şu mereti hiç yapmayacaklar sanmıştım.

Hey! Nokia, SE, Samsung uyuma bu millet kapak, pil söküp sim kart değiştirmekten helak olmuş bir millettir.

Bakın sonunda General Mobile yapmış. Sizde biz büyüğüz büyüğüz diye böbürlenin durun. Neymiş efendim 3G varmış, GPRS varmış, vap varmış kullanmadığımız bir sürü özelliği dayayıp duracağınıza şu insanların derdine bir çare bulun millet iki, üç telefonla, üç simkartla geziyo siz hala vıdı vıdı.

GENERAL MOBILE'I TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM. BİR DAHA TEL ALMA AŞAMASINDA KENDİLERİNİ DE İNCELENECEKLER LİSTESİNE DAHİL EDECEĞİMİ BİLDİRİRİM.

• quote:

sol tarafındaki tuş ile birinci hatta, sağ tarafındaki tuş ile ikinci hatta geçişi sağlayan bir teknolojiye sahip.

burda yazana göre ikisi aynı ayna kullanılmıyor..hattı seçmek gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salih

quote:

sol tarafındaki tuş ile birinci hatta, sağ tarafındaki tuş ile ikinci hatta geçişi sağlayan bir teknolojiye sahip.

burda yazana göre ikisi aynı ayna kullanılmıyor..hattı seçmek gerekiyor.

Bu çok önemli bir ayrıntı ...

Aynı anda iki hattı kullandırmayacaksa eğer bu telefonun hiçbir esprisi kalmıyor benim açımdan

• Bi kere söylenen fiyat yüksek bu markaya, ayrıca işletim sistemi ne, özellikler, ayrıntıları ne, nerde satılıyor hiç bişey belli değil, bu şekilde zor satarlar bu markayı, dogru dürüst bi tanıtım yaparlar ben göremedim varmı gören.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centre -- 2 Şubat 2007; 9:11:23 >
  •  ::: Çift Sim Kartlı General Mobile DST01 ::: Resimler Eklendi !!!

iki hattımızı da taktık
    ikisinden de arandığımızda ikisinden de ulaşılabiliyor muyuz?
    önemli olan bu
    bunu başarabildilerse cihaz potansiyele sahiptir
    yok bu yoksa
    o tuşlar sadece hattın birini açıyor birini kapatıyorsa cihazınbir özelliği kalmıyor zaten
    onu 3310a kapak takarak da yapabiliyoruz zaten
  • quote:

Çift anteni bulunan ve iki farklı operatörün kartlarının aynı anda çalışmasına ...

Bence aynı anda çalıştırıyor yoksa çift antenin ne mantığı olacakki.
  • quote:

Çift anteni bulunan ve iki farklı operatörün kartlarının aynı anda çalışmasına olanak sağlayan DST01, sol tarafındaki tuş ile birinci hatta, sağ tarafındaki tuş ile ikinci hatta geçişi sağlayan bir teknolojiye sahip.

Hadi hayırlısı bakalım. Sanırım gerçekten aynı anda açık olabilecek
    Ve diyelim birinden konuşuyorsunuz. o sırada diğer hattan aranıyorsunuz.bir uyarı falan veriyordur heralde
  • Çift anten olduğu yazıyordu, demekki aynı anda kullanabiliyoruz çok harika bir olay..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.