bu sim kartlı telefon var diyen arkadasım sadece resım koymusssn oraya?
iş mi şimdi bu
nerden bilcez o fiyat ve de o özellikte oldugunu
İki mesaj önce benim anlattıklarımı okursan veya benden önce bu telefonu kullanan arkadaşların yazdıkları yorumları okursan ve bu konunun ilk birkaç mesajına bakıp buraya yorum yazmazsan bilebilirsin öyle mi değil mi...
apollo nickli arkadasım sana ne oldu birden anlamadım?? kefal olmak böyle birşey galiba herhalde general mobile telefonlar için dememişimdir bu lafları çünkü artık herkes tanıyor ve çalıştığını fiyatını biliyor..
ben sadece ekinci fatih nickli arkadasa soledım yazmıs oraya bi link ıste yok 350 ytl fln ama sadece resımden olusuyor.
Muhteşem bir marka olacak buna inanıyorum.Diğer çift simkartlı üreticiler gibi kendisini yurtdışından bir marka olarak göstermeyen ve bunu büyük bir cesaretle biz kullanıcılara açıklayan drv nin yönetim kuruluna en içten sevgiler.Sizin gibi dürüst yöneticiler oldukça bizler TÜRK HALKI olarak sizin gibilerin daima yanında olacağız.Amerikanın motorolası varsa TÜRKİYE ninde artık bir ceptelefonu markası DRV var.DRV ye hepbirlikte sahip çıkalım.%100 türk sermayesi olan DRV nin bu cihazını şimdiden 7 arkadaşımla ön sipariş verdik.Sizinde içinizde biraz bir milliyetçilik duygusu varsa teknolojinin en gelişmiş hali olan DRV ye bakmadan telefon almamanızı öneririm.Milyarlarca dolar türk lirasını ülkemizden götürenlere çanak tutmayalım....
arkadaşlar, ben bir tel satıcısına sordum bu general mobile'ı(çift sim çalıştıran diye sordum-modeli hakkında bilgim yok). dediki: "EYLÜLDE 350 YTL YE GELECEK ELİMİZE". yani tahmin ettiğiniz gibi fiyatları makul seviyeye iniyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bogrt -- 30 Ağustos 2007; 17:16:29 >
malesef teknoloji dünyası böyle.. ama napcaksın, acil lazım oluyo; almak zorunda kalıyosun; zamanla aldığın o şey ucuzluyor ve salak gibi oluyorsun,evet. ama önemli olan ihtiyacınızı karşılamak,boşverin..
benim için şart oldu artık bugün bir tane aldım umduğumdan çok daha iyi çıktı gerçekten çok iyi özellikleri var akıllı telefon adına yakışacak şekilde şuan için 499 ytl yakında daha da düşebilir dst11 modelinin tuş takımı var sadece başka hiçbir ek özelliği yok sırf şekil dursun diye neredeyse iki katı para vermek mantıksız geldi bana 2 adet pille gelen başka telefonda yok herhalde piyasada hafıza kartı 256 ama 2gb micro sd zaten 40 ytl sorun değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xander -- 15 Eylül 2007; 23:40:06 >