2 hattin ayni anda aktif olmasi gayet basarili bence,
bir hatla konusurken takili olan diger hattiniz arandiginda hemen bir uyari verip ekranda SIM 2 (veya 1) 'i kimin aradigi bilgisi cikiyor, digerini kapatip onu acabiliyorsunuz. bekleme ekraninda da turkcell, turkcell diye 2 hattin aktif oldugu gozukuyor zaten.
fakat cok zamanim olmadigi icin diger multimedia ozelliklerini deneyemedim. yalniz kamera 1.3 MP , piyasadaki diger 1.3 kamerali teller ile ayni, menusu de gayet hizli, kendi yazilimlari var.
dedigim gibi icerik olarak fazla inceleyemedim, sadece fotolari cekip bir iki ozelligine baktim,
ama malzeme kalitesi gayet iyi, menusu hizli ve guzel, dokunmatik ekrani da guzel bi sekilde calisiyo, acaba temassizlik olur dokunmatik ekranda problemler olur mu diye bekliyordum ama sorunsuzdu.
oldukca ufak ve hafif bi tel yapmislar, benim k750 daha agir walla
tekrar inceleme sansim olursa, ses kalitesi, icindeki programalr vs bakarim
2 hattin ayni anda aktif olmasi gayet basarili bence,
bir hatla konusurken takili olan diger hattiniz arandiginda hemen bir uyari verip ekranda SIM 2 (veya 1) 'i kimin aradigi bilgisi cikiyor, digerini kapatip onu acabiliyorsunuz. bekleme ekraninda da turkcell, turkcell diye 2 hattin aktif oldugu gozukuyor zaten.
fakat cok zamanim olmadigi icin diger multimedia ozelliklerini deneyemedim. yalniz kamera 1.3 MP , piyasadaki diger 1.3 kamerali teller ile ayni, menusu de gayet hizli, kendi yazilimlari var.
BuZZLuCK mükemmelsin dostum. eline sağlık cihazın fiyatı nedir acaba şu anda bilgisi olan var mı veya BuZZLuCK sen biliyor musun fiyatını kullandığın süre içinde iki kart olayında her hangi bir hata yahut bug ile karşılaştın mı ekran performansı dokunmatikliği nasıl ses seviyesi ne derecede?
[/quote] BuZZLuCK mükemmelsin dostum. eline sağlık cihazın fiyatı nedir acaba şu anda bilgisi olan var mı veya BuZZLuCK sen biliyor musun fiyatını kullandığın süre içinde iki kart olayında her hangi bir hata yahut bug ile karşılaştın mı ekran performansı dokunmatikliği nasıl ses seviyesi ne derecede?
farkındayım biraz fazla soru oldu ama [/quote]
rica ederim
799 ytl diye biliyorum ben fiyatini cift sim kart olayinda herhangi bir sorunla karsilasmadim, birini ararken de hangi hattan aramak istiyorsaniz 1 veya 2 numarali ara tusuna basmak yeterli oluyor dokunmatik ekranda gayet iyi calisiyor daha once hp palm kullanmistim bir sure sournsuz bu da, hatta ekranin en altinda sabit ikonlar var kisayol yerine gecen ses seviyesini pek deneme sansim olmadi malesef
Orjinalden alıntı: PHI BuZZLuCK mükemmelsin dostum. eline sağlık cihazın fiyatı nedir acaba şu anda bilgisi olan var mı veya BuZZLuCK sen biliyor musun fiyatını kullandığın süre içinde iki kart olayında her hangi bir hata yahut bug ile karşılaştın mı ekran performansı dokunmatikliği nasıl ses seviyesi ne derecede?
farkındayım biraz fazla soru oldu ama
rica ederim
799 ytl diye biliyorum ben fiyatini cift sim kart olayinda herhangi bir sorunla karsilasmadim, birini ararken de hangi hattan aramak istiyorsaniz 1 veya 2 numarali ara tusuna basmak yeterli oluyor dokunmatik ekranda gayet iyi calisiyor daha once hp palm kullanmistim bir sure sournsuz bu da, hatta ekranin en altinda sabit ikonlar var kisayol yerine gecen ses seviyesini pek deneme sansim olmadi malesef
hımm fiyat yazan resmi fiyat ile aynı yani.anlıyorum çift kart da bir hata çıkmazsa cihaz baya tutabilir gerçi nokia fanatikliğini atlatamaz bizim millet de aklı başında kullanıcılar alabilir ekranın kaliteli olması iyi bir avantaj