Şimdi Ara

2si1 'Pro' Teknoloji ve Oyun Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2si1'in yeni bölümünde Erdi Özüağ ve Gökhan Yılmaz başta iPhone 7 lansmanı olmak üzere Sony PlayStation 4 Pro ve gündemdeki diğer konuları değerlendiriyorlar.
     



  • sonunda:D

  • BTK AKK açıklaması yayınladı.



    BTK AKK Açıklaması

    BTK AKK Açıklaması PDF



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 9 Eylül 2016; 22:29:20 >
  • sonunda bayık bi program çıkmadı yani ama geçen haftaki video için mesut reisin yorumunu merak ediyorum :D

  • Kamuoyunun görüşünü istiyorlar



    Linkten görüş bildirebilirsiniz



    http://www.btk.gov.tr/tr-TR/Kamuoyu-Gorusu/Adil-Kullanim-Noktasi

  • Bence normal ps4 hdr yazılımla gelebilecek birşey değil sunumda yanlış anlaşıldı. Onların Ps4 de de gelecek dediği ps4 slim. Bence.

  • Eski ps4 lere nasıl hdr desteği veriliyor acaba bir bilginiz var mı, malum ilk ps4 ler hdmi 1.4 destekliyor ancak hdr 2.0 gerektiriyor diye biliyorum.

  • Zaten Mesut olmadığı zamanlarda, onun yerini doldurabilecek tek kişi Erdi olabilir gibi geliyor bana. Gayet güzel bir programdı ama Samsung'daki depreme hiç değinilmemiş, bu da bana tuhaf geldi açıkçası. En azından konu hakkında biraz yorum alsak güzel olurdu.
  • Açıkçası pek ilgilenmiyordum ara nesil konsol modeliyle. Bir rahatsızlık duyduğum da söylenebilirdi. Şimdi de değerlendirme aşamasındayım. İlgi çekici de bir kaç nokta var benim için. Birinden bahsedeyim. Mesela Gökhan'ın bahsettiği "upscale" (yukarı ölçekleme?? boyut arttırma?? ne desem bilemedim) olayı. Öncelikle bu Sony'ın donanıma eklediği özel bir yöntem. "Checkerboard Rendering" Oyunlar 1080p'den upscale edilmeyecek. Hepsi için geçerli mi bu dediğim tam bilemiyorum teker teker bakmam gerekebilir. Ama benim okuduğum genelde 2x1080p (1440'dan biraz fazla) görüntü render edilip 4k'ya tekrar yansıtılacak. Erdi abi "budur dedirtmez" gibi bir şey diyordu sanırım. Bilemiyorum ama DF (Digital Foundry) den deneyenler baya beğenmiş. Ve daha başka olumlu bir çok yazı görüyorum diyebilirim. Yani kimse zaten "doğal 4k" beklemiyordu. Buldukları çözüm beğenilebilir gibi, bakalım. Bazı oyunlar ise nativ 4k desteğiyle gelecekmiş, "Last of Us" mesela (Bunlar tabii eski veya ufak çaplı oyunlar olabilir). Bana da güzel görünmedi değil. Horizon cidden etkileyiciydi. Ama ben Persona 5 ve FFXV'de nasıl olacak biraz onu merak ediyorum. Oyunlar farklı modlarla gelecek ama bu modlar nasıl olur, bekleyip göreceğim. Ayrıca Sony gelen yamaların(patch) ücretsiz olacağını açıkladı.
    Days Gone
    2si1 'Pro' Teknoloji ve Oyun Programı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Personae -- 10 Eylül 2016; 4:55:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alito

    Zaten Mesut olmadığı zamanlarda, onun yerini doldurabilecek tek kişi Erdi olabilir gibi geliyor bana. Gayet güzel bir programdı ama Samsung'daki depreme hiç değinilmemiş, bu da bana tuhaf geldi açıkçası. En azından konu hakkında biraz yorum alsak güzel olurdu.

    Merhaba,

    Aslinda haklisin, konusabilirdik.

    Ama 2si1 oldugu icin iyice mobil olmasin istedik.

    Bir sonraki Mobilite'de durumu tum detaylarıyla ele alalim.

    Yorumub icin tesekkur ederim.

    Sevgiler,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne m8 i yahu 3d Evo değil mi ilk çift kamera?

  • Abi Erdi Özüağ ne güzel program sunuyor ya.Aralıksız 5 saat olsun program başından ayrılmadan izlerim inanın.Adam o kadar iyi yani.Bu arada Ahmet Gözütok'a bizi tekrar maruz bırakmadığınız için de teşekkür ederim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Killabyte

    Ne m8 i yahu 3d Evo değil mi ilk çift kamera?

    Merhaba,

    HTC EVO 3D farkli bir konsepte hizmet ediyordu, amac 3 boyutlu goruntu idi.


    Bizim bahsettiğimiz tamamen fotografcilik uzerine cift kamera konsetpi yani arkayi bokeh yapabilen vs.


    Yorumunuz icin tesekkur ederim.

    Sevgiler,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir video olmuş elinize , ağzınıza sağlık. Bu arada video sesi mono mu kayıt edildi? Bazı kelimelerde uğultu var gibi..

  • bukadar hareketli bir haftanın özeti için 2si1'i heyecanla bekliyordum. La şu video kalitesi ortam değişikliği ve ses dandikliği 2dk dayanamadım. Sanki bi ergen bi youtube kanalı açmşta video çekmiş gibi

  • "Irkçı asla değilim" ama kulaklığı takan Afrikalı arkadaşın dişleri neden bu kadar beyaz! Ben bunca yaşıma kadar tek bir sigara, alkol vs. kullanmadım. Dişlerimi her gün fırçaladım ama yinede sapsarılar. Afrikalılar diş başta olmak üzere bazı önemli konularda çok şanslılar :))

  • yayıncılık anlamında daha kat edeceğiniz çok yol var. ta en başından beri bu programı takip ediyorum. ancak gözünüzü seveyim erdi bey solda olsun. göhkan bey de sağda. bir sağ bir sol oturtmayın herkesi. herkes belli yerde kalsın.

  • Bu kadar 4k konuştuk ama 1080p de izledik :). 2si1 i 4k olarak da izleyebilecek miyiz yakında ?

  • Erdi bey tek başına proğramı almış götürmüş, tebrik ederim.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.