Bildirim
2si1 'Pro' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sonunda:D
-
-
BTK AKK açıklaması yayınladı.
BTK AKK Açıklaması
BTK AKK Açıklaması PDF
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 9 Eylül 2016; 22:29:20 >
-
sonunda bayık bi program çıkmadı yani ama geçen haftaki video için mesut reisin yorumunu merak ediyorum :D
-
Kamuoyunun görüşünü istiyorlar
Linkten görüş bildirebilirsiniz
http://www.btk.gov.tr/tr-TR/Kamuoyu-Gorusu/Adil-Kullanim-Noktasi
-
Bence normal ps4 hdr yazılımla gelebilecek birşey değil sunumda yanlış anlaşıldı. Onların Ps4 de de gelecek dediği ps4 slim. Bence.
-
Eski ps4 lere nasıl hdr desteği veriliyor acaba bir bilginiz var mı, malum ilk ps4 ler hdmi 1.4 destekliyor ancak hdr 2.0 gerektiriyor diye biliyorum.
-
Zaten Mesut olmadığı zamanlarda, onun yerini doldurabilecek tek kişi Erdi olabilir gibi geliyor bana. Gayet güzel bir programdı ama Samsung'daki depreme hiç değinilmemiş, bu da bana tuhaf geldi açıkçası. En azından konu hakkında biraz yorum alsak güzel olurdu. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: alito
Zaten Mesut olmadığı zamanlarda, onun yerini doldurabilecek tek kişi Erdi olabilir gibi geliyor bana. Gayet güzel bir programdı ama Samsung'daki depreme hiç değinilmemiş, bu da bana tuhaf geldi açıkçası. En azından konu hakkında biraz yorum alsak güzel olurdu.
Merhaba,
Aslinda haklisin, konusabilirdik.
Ama 2si1 oldugu icin iyice mobil olmasin istedik.
Bir sonraki Mobilite'de durumu tum detaylarıyla ele alalim.
Yorumub icin tesekkur ederim.
Sevgiler,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne m8 i yahu 3d Evo değil mi ilk çift kamera?
-
Abi Erdi Özüağ ne güzel program sunuyor ya.Aralıksız 5 saat olsun program başından ayrılmadan izlerim inanın.Adam o kadar iyi yani.Bu arada Ahmet Gözütok'a bizi tekrar maruz bırakmadığınız için de teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Killabyte
Ne m8 i yahu 3d Evo değil mi ilk çift kamera?
Merhaba,
HTC EVO 3D farkli bir konsepte hizmet ediyordu, amac 3 boyutlu goruntu idi.
Bizim bahsettiğimiz tamamen fotografcilik uzerine cift kamera konsetpi yani arkayi bokeh yapabilen vs.
Yorumunuz icin tesekkur ederim.
Sevgiler,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel bir video olmuş elinize , ağzınıza sağlık. Bu arada video sesi mono mu kayıt edildi? Bazı kelimelerde uğultu var gibi..
-
bukadar hareketli bir haftanın özeti için 2si1'i heyecanla bekliyordum. La şu video kalitesi ortam değişikliği ve ses dandikliği 2dk dayanamadım. Sanki bi ergen bi youtube kanalı açmşta video çekmiş gibi
-
"Irkçı asla değilim" ama kulaklığı takan Afrikalı arkadaşın dişleri neden bu kadar beyaz! Ben bunca yaşıma kadar tek bir sigara, alkol vs. kullanmadım. Dişlerimi her gün fırçaladım ama yinede sapsarılar. Afrikalılar diş başta olmak üzere bazı önemli konularda çok şanslılar :))
-
yayıncılık anlamında daha kat edeceğiniz çok yol var. ta en başından beri bu programı takip ediyorum. ancak gözünüzü seveyim erdi bey solda olsun. göhkan bey de sağda. bir sağ bir sol oturtmayın herkesi. herkes belli yerde kalsın.
-
Bu kadar 4k konuştuk ama 1080p de izledik :). 2si1 i 4k olarak da izleyebilecek miyiz yakında ?
-
Erdi bey tek başına proğramı almış götürmüş, tebrik ederim.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X