Şimdi Ara

Sony Bethesda’nın Playstation 4’ Mod Desteği Getirmesine İzin Vermiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Bethesda’nın uzun zaman önce vaat ettiği “konsollar için mod desteği” Xbox One tarafında sonuç verse de Playstation 4 tarafında bir hayli sorunla karşılaşıyor.

        Bethesda bugün yaptığı bir duyuru ile Playstation 4’te mod desteğine hazır olduklarını ancak platformun sahibi olan Sony’nin bu desteğin gelmesine ve oyuncuların Fallout 4 ve Skyrim Special Edition’u istedikleri gibi düzenlemelerine izin vermediğini açıkladı. Bethesda “Tıpkı sizler gibi bizler de Sony’nin bu kararından ötürü hayal kırıklığı yaşıyoruz. Sizler uzun süredir bu desteği beklerken bizler de hatırı sayılır bir emek ve vakit harcamıştık.”

        Bethesda aynı gönderi de hala Playstation 4 oyuncularını bu mod desteği ile buluşturmak istediğini belirtiyor. Eğer Sony’nin kararında bir değişiklik olursa bir güncelleme yayınlayarak mod desteğini getirebileceklerini söylüyor.

        Görüldüğü üzere Bethesda işini yapmış ve mod desteğini sunmaya hazır zira çok kısa ve öz şekilde eğer bu durumda bir değişiklik olursa hemen bir güncelleme yayınlayarak bu desteği sunabileceklerini, söz konusu açıklamaya eklemişler. Ancak uzun süredir beklenen bu mod desteği arasında Sony duruyor ve kararı da oldukça net ve değişmeyecek gibi.







  • Adam gibi yapın işinizi o zaman. Bu mod olaylarında yaşanan sıkıntılar ve Playstation üzerinde çalışan oyunların düşük performans vermesinin sebebi neymiş şimdi daha iyi anlaşılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar yapmış uğraşmış geliştirmişler Sony destek vereceğine köstek oluyor ne kadar saçma bir durum....

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Konsollarda mod desteği olursa ileride Türkçe yama yüklü oyunları oynayabiliriz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony bizim için bitmiştir.
  • MS aynısını yapsa millet xone larını satmaya başlamıştı bile. Şimdi kesin "Sony istemiyorsa mod desteğide olmaz olsun " gibi şaçma yorumlar gelmeye başlar. Mısırımı aldım bekliyorum.
  • Sony parayla satmak istiyordur o yüzden zorluyordur işi.
  • Bethesda, Sony'e sormamış mı bak mod desteği vercem çalışmalar yapcam izin veriyor musun diye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Borgess

    Fallout 4 çıkarken duyurup, 78461 sene sonra getirmeye kalkıp üstüne karlı çıkmaya çalışınca resti yiyorsun. Tabii buradaki andavallar okuduğu haberin içeriğini, olayların nasıl geliştiğini anlamadan işkembeden sallamaya başladı.


    daha 1 sene bile olmadı kardeşim oyun çıkalı halen dlc ler çıkıyor fanboyluğunda bir sınırı var bethesda en oyuncu dostu firmaların başında gelir ubisoft veya EA den bahsetmiyoruz burada Sony'nin savunulacak bir tarafı yok bu konuda

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReflexAction

    daha 1 sene bile olmadı kardeşim oyun çıkalı halen dlc ler çıkıyor fanboyluğunda bir sınırı var bethesda en oyuncu dostu firmaların başında gelir ubisoft veya EA den bahsetmiyoruz burada Sony'nin savunulacak bir tarafı yok bu konuda


    Modun gelmesi için çıkışının bir yılı doldurması gerekiyor diye bir madde mi yayınladı Bethesda? Varsa koy. Xbone a haziran ayında gelen mod, PS4 için neden iki defa erteleme yiyip, üç tane basın bülteniyle Eylülün ortasında getiriliyor? Savunulacak tarafı yok dediğin bu zamana kadar iyi durdu. Firmalar arasında da beceriksizlik karşılıksız kalmaz. Fanboy vs tipik, banel yorumlar yerine hakkında yazdığın haberin içeriğini araştır öyle yaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 9 Eylül 2016; 19:01:10 >
  • Dipnot: $ony engellemeseymis modlar normalde ps4e temmuz ayinda cikacakmis.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ''78461 sene sonra getirmeye kalkıp'' dediğin için 1 sene bile olmadı dedim sırf bir şeyler yazmak için cevap yazıp kelime oyunu yapma koskoca firma Sony izin vermiyor diyor herhalde yalan söyleyecek halleri yok söylemişlerse iş zaten hukuka taşınır bu kadar ertelendi ise vardır bir sebebi ayrıca istediği kadar ertelenebilir veya hiç çıkmayabilir bunu ayrı bir başlık altında tartışırız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Wafael

    Dipnot: $ony engellemeseymis modlar normalde ps4e temmuz ayinda cikacakmis.


    Yanlış. Modun Xbone a çıktığı ay bethesda'nın attığı açıklama ''We regret to say that the PS4 Mods Beta for Fallout 4 has been delayed. We will update everyone when we can.'' yazıdan önce bir erteleme daha yapıldı, bu ikincisi. Tarih yok.

    https://twitter.com/BethesdaStudios/status/748167460445118464?ref_src=twsrc%5Etfw

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReflexAction

    vardır bir sebebi


    Tipik yorumlar lafını yanıltmadın, tebrikler.
  • Fallout 4 çıkarken duyurdular fakat senin atladığın E3 fuarında Microsoft ile yaptıkları anlaşmayı duyurdular. Bu anlaşmaya göre tıpki time ex. oyunlar gibi Xbox One'a daha önce gelecek mod desteği PS4'e daha sonra gelecekti. Yani geç gelmesi zaten normal Bethesda ile Microsoft'un anlaşmasından dolayı. Bu arada kaç seferdir diğer forumdaki arkadaşlara hep andaval diye hitap ettiğiniz gördüm, biraz saygılı olmaya çalışın.
  • ben senin ne dediğini ne demeye çalıştığını bir anlasam zaten kendi çapında bir şeylere yorum atıp bir eleştiri yaptığını sanmalar kendi kendine mutlu olmalar falan ne yazdığın yorumdan bir şey anlaşılıyor nesin çözemedim
    Sevgili sony ciğin sizi iyice çılgına çevirdi gizli gücünü ortaya çıkaramayan PS4'ünü satıp PS4 pro ile klavye mouse eşliğinde oyunlar oynayacakmısın bakalım ha ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Fallout 4 çıkarken duyurdular fakat senin atladığın E3 fuarında Microsoft ile yaptıkları anlaşmayı duyurdular. Bu anlaşmaya göre tıpki time ex. oyunlar gibi Xbox One'a daha önce gelecek mod desteği PS4'e daha sonra gelecekti. Yani geç gelmesi zaten normal Bethesda ile Microsoft'un anlaşmasından dolayı.


    Senin kafandaki canlandırmaya göre Kasım 2015'te çıkan bir oyunun tanıtımını yaparken modları için firmayla anlaştığını duyurup, modların anlaşma yapmadığın diğer platforma geç geleceğini açıklarken bir kaç ay sonra aynı zamanda anlaşma vs hiç bahsetmeyip modun çıktığı haziran ayı teknik sorunlar nedeniyle PS4'te ertelendiğini -daha önce PS4 e geç geleceğini söyledi dedin- duyurmak gayet normal şeyler. Benim iki mesaj yukarıda verdiğim Bethesda twiti gerçeğe giriyor ama atladığın o.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReflexAction

    Sevgili sony ciğin sizi iyice çılgına çevirdi gizli gücünü ortaya çıkaramayan PS4'ünü satıp PS4 pro ile klavye mouse eşliğinde oyunlar oynayacakmısın bakalım ha?


    Böyle iki mesajla çözülmeni bekliyordum da; para benim. PS4'de alırım, Slim de alırım, Pro da alırım, klavye de alırım mouse da. Muhtemelen sen bunu aylarca her önüne gelene yazıp duracaksın, yazmadan bunlar senin ciğerini parçalıyorsa beni ve alacak olanları zerre ilgilendirmiyor baştan söyleyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 9 Eylül 2016; 19:40:50 >




  • hahaha benim ne ciğerimi parçalayacak 4 tane pro ya denk pc im var konsolumda var çok şükür hiç bir markanın köpeği olup taraf olmadım her zaman gördüğümü ve doğruları yazdım 3 kuruşluk alete tapanlar düşünsün bu konuları

    Forumda atıp tutup profil gizlemiyoruz adres gizlemiyoruz ne diyorsak o



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 9 Eylül 2016; 19:43:19 >
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt


    Profil, adres neden gizlendilere giriyor. Yakında sen bir bir T.C Kimlik numarası da istersin. Hayırdır mesajları dokundu, kapıya adam mı göndereceksin?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.