Şimdi Ara

Galaxy Note 7, evi ve otomobili kullanılamaz hale getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Note 7, evi ve otomobili kullanılamaz hale getirdi
    Samsung’un satış rekorları kırması beklenirken kötü bir üne kavuşan Galaxy Note 7 cihazıyla ilgili üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi bataryada yaşanan problem nedeniyle dünya çapında ilk etapta 35 adet cihaz patlamış ve Güney Koreli şirket derhal tüm telefonları geri çağırmıştı. Kısa süre önce Avustralyalı üç hava yolu şirketi ise güvenlik sebebiyle uçaklarda Galaxy Note 7 kullanımını yasaklamıştı.
     
    Gelen son haberlere göre değişimi yapılmamış cihazlar kullanıcıların canını yakmaya devam ediyor. Amerika’nın Florida eyaletinde yaşayan Nathan Dornacher, Galaxy Note 7 cihazını aracında şarja takarak bırakıyor. Daha sonra telefondan ve otomobilden dumanlar yükseldiğini gören Dornacher, itfaiyeyi arasa da aracının tamamen yanmasını engelleyemiyor. Can kaybının ya da yaralanmanın yaşanmadığı olay otomobili kullanılamaz hale getiriyor.
     
    Galaxy Note 7, evi ve otomobili kullanılamaz hale getirdi 

    Kriz yönetimini başarıyla gerçekleştiren Samsung güven tazelemeli

     
    Güney Karolina eyaletinde yaşayan Wesley Hartzog ise evden çıkmadan önce telefonunu şarja takıyor ve işlerini halletmek üzere ayrılıyor. Geri döndüğünde evinin bir bölümünü yanmış halde bulan Hartzog büyük çaplı maddi zarara uğruyor. Prize her zaman vantilatörün takılı olduğunu ancak olayın yaşandığı gün aynı prizde sadece telefonu şarj ettiğini belirten kullanıcı, yangına Galaxy Note 7'nin sebebiyet verdiğini belirtiyor.
     
    Galaxy Note 7, evi ve otomobili kullanılamaz hale getirdi 
    Her iki olaya dair araştırmalar devam ederken imaj zedelenmesinin yanı sıra 1.5 milyar dolardan fazla zarara uğrayan şirket şimdi de tazminat davalarıyla karşı karşıya gelmiş durumda. Kulislerde konuşulanlara göre patlamalar bataryalardaki üretim hatası yüzünden anot ile katotun etkileşime girmesiyle meydana geliyor. Kriz yönetimini başarıyla gerçekleştiren Güney Koreli şirketin şüphesiz kullanıcıların güvenini tekrar kazanmak için girişimlerde bulunması gerekiyor.
     







  • Note 7 çöp demiştim.



    HTC 10 daha iyi. En azından sorunsuz denecek kadar az sorunu var.

    Android tarafında Google'ın , HTC'nin ve Sony'nin dışındaki telefonları alırsanız burnunuz şey çukurundan çıkmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk58Offi -- 9 Eylül 2016; 15:13:23 >
  • silinsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 24 Mayıs 2021; 12:57:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sat 2500 liraya Note 7'yi bak imajın nasıl şaha kalkıyor...

  • Markayı savunmuyorum.. ve böylesine maddi-manevi olarak kayıplara yol açan bir hatayı göz ardı etmek mümkün değil. Fakat aklıma takılan ve bir türlü çıkaramadığım bazı teoriler mevcut. Daha öncesin de evde vb yerlerde yanan ve sadece kendini imha eden cihaz.. Nasıl ne şekil de yandı.. kamera kaydı vb bir delil yok. Ve Apple I Phone tanıtımının 2 gün sonrası, Florida da bir araç ve güney carolina da bir evi kullanılamaz hale getiriyor. Belki de ben çok derinlemesine düşünüyor olabilirim ama; Samsung'un ürettiği bir cihazın tamda bunların ortasında kalması ve her geçen şirkete daha fazla mal etmek ve marka potansiyelinin yok edilmeye çalışması tesadüf olamaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ApsinteX

    Markayı savunmuyorum.. ve böylesine maddi-manevi olarak kayıplara yol açan bir hatayı göz ardı etmek mümkün değil. Fakat aklıma takılan ve bir türlü çıkaramadığım bazı teoriler mevcut. Daha öncesin de evde vb yerlerde yanan ve sadece kendini imha eden cihaz.. Nasıl ne şekil de yandı.. kamera kaydı vb bir delil yok. Ve Apple I Phone tanıtımının 2 gün sonrası, Florida da bir araç ve güney carolina da bir evi kullanılamaz hale getiriyor. Belki de ben çok derinlemesine düşünüyor olabilirim ama; Samsung'un ürettiği bir cihazın tamda bunların ortasında kalması ve her geçen şirkete daha fazla mal etmek ve marka potansiyelinin yok edilmeye çalışması tesadüf olamaz.

    Ortada bir patlayan batarya söz konusu. İsterse sen kendin patlat bataryayı , haberlerde batarya kendiliğinden patladı yazar.

    Burada suçlu medya değil aslında. Suçlu bataryayı düzgün yapmayan Samsung.Bataryayı düzgün yapsaydı ne zarar ederdi ne de ismi lekelenirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hadi pil olayı zaten facia onu geçtim , pil iyi olsa bile gorilla glass 5 nasil bir hayal kırıklığıdır arkadaş , yemin ediyorum iyice soğudum telefondan videoyu izleyin nedemek istediğimi anlayacaksınız , gorilla glass 5 pişmanlıktır ! ekran korumasız kullanmak imkansız haftasına cizik dolar ekran 3.seviyede cizilme nedir ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 9 Eylül 2016; 15:30:15 >
  • Alın size tüketiciye önem veren firma, arabalar patlıyor cihazlar yanıyor, daha batarya yapmaktan aciz bir firma, note 7 çöpü düştüğü yeri yakıyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya ne evi ne arabası, mahalleyi yakmıştır.

    Bu habere inanan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar haberden sonra artık ne kadar satacak göreceğiz

  • Samsung dağılan imajını zor düzeltir. Uzun süre akıllardan çıkmayacak hatalar yaptı. Ben Samsung olsam, o cihazı komple piyasadan çeker ve bir daha geri sürmezdim.

  • Bugün param olsa yine de note 7 alırım. Bu nasıl fanlıktır diyen arkadaşlar. Zerre umrumda değilsiniz. Marka fanlığı yapmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acele işe şeytan karıştı. İphone 7'den önce çıkaracağım derken yeteri kadar test yapamadılar herhalde. Ayrıca Apple A10 işlemcisinin gücünü bile bile S820 ile çıktılar bir performans artışı yok. Kendileri kaşındılar. Ama yine de ucuzlarsa alabilirim çok güzel alet.

  • note 7 bataryaları patlıyormu? patlamış 35 tane samsung kabul ediyor. gerçek bu. ama amerika da tazminat ve sigorta dolandırıcılık olayları da had safa da. bir belgesel izlemiştim sigorta dolandırıcılarını dedektifler izliyordu, türlü türlü numaraları vardı. samsung'un başı daha çok ağrıyacak bu konuda. tek kurtuluşu ben resmi iade çağrısı yaptım riski anlattım kullanmaya devam edenlerde suç diyebilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hawk58Offi

    Note 7 çöp demiştim.



    HTC 10 daha iyi. En azından sorunsuz denecek kadar az sorunu var.

    Android tarafında Google'ın , HTC'nin ve Sony'nin dışındaki telefonları alırsanız burnunuz şey çukurundan çıkmaz.

    Sanki Note 7'lerin bataryalarının patlayacağını öngördünde mi çöp dedin, ne alakası var şimdi.

    2 HTC kullandım şuan Galaxy A7 2016 kullanıyorum ve burnumun durumu daha iyi
  • Olaylar cool story bro duruyor pek inandırıcı gelmedi de samsung ciddi bir imaj kaybetti hatta apple i7 reklamlarında göndermelerle iyice ateşi harlayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane note 7 alıp evi mi yaksam eşyalar eskimişti hem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 9 Eylül 2016; 16:00:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginçtir 3 milyon satmış cihaz 35 adet ürün patlamış ve bir tek amerika da ev araba yakıyor tamda i7 ertesi komikler ama buna inananlar daha da komik. Her ne kadar affedilemeyecek bir olay olsa da Abd basınının gücünü bütün dünyada görüyoruz. Sanki birkaç ülke hariç bu sebeple yargıya başvuracak bunu kanıtlayacak ve karşılığında birşey alabilecek birileri var.

  • Samsung bu zedelenen imajını nasıl düzeltecek acaba ?
    Samsung u zaten sevmiyorum bu saatten sonra zorunlu kalmadıkça elime dahi almam

  • Teknolojik sabotaj olma ihtimali de var olayın.



    Bakın 2 sene önce ülkemizin aşı deposunun soğutma kabloları kesildi, tüm aşılar kullanılamaz hale gelecekti biri fark etti de olmadı. Ülkemiz aşı üretmeye başlayınca bu işin başını çeken yahudi ilaç firmaları bir şekilde sabotaj yaptılar.



    Çağımızda savaşlar perde arkasında devam ediyor, her sektörde sabotajlar cinayetler yapılıyor. Aselsan mühendislerinin ölümleri vs gibi.



    Samsung gibi bir firmanın ki batarya üretiminde çok iyiyken böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum, bu basit bir hata değil.



    Amerikan firmaları bize dost değil ve en azından koreliler bize düşmanlık etmiyor.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.