Şimdi Ara

Microsoft: “Xbox Scorpio Playstation 4 Pro’dan Çok Daha Güçlü”

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Dün gerçekleşen Playstation Meeting etkinliğinde Sony, 4K oyun oynatacak olan yeni konsolu Playstation 4 Pro’yu tanıttı. Konferansın ardından Playstation 4 Pro’nun 4K Blu-ray disk desteği olmayacağı ortaya çıktı.

        Microsoft’ta ürün müdürü olarak görev yapan Albert Penello verdiği bir röportajda hem Xbox Scorpio ve Playstation 4 Pro’yu güç bakımından kıyasladı hem de Xbox Scorpio’nun 4K Blu-ray disk desteğine değindi. Xbox Scorpio’da 4K Blu-ray disk desteği olacak. Penello, Xbox Scorpio’nun çıkış yaptığında piyasadaki en güçlü konsol olacağını ve Playstation 4 Pro ile arasında güç bakımından büyük bir fark olacağını söyledi. Albert Penello’ya “Peki Xbox Scorpio’nun da fiyatı $400 dolar mı olacak ?” sorusu yöneltildi. Penello’nun cevabı ise “Xbox Scorpio ile rakip konsoldan bariz farklı bir performans sunarken aynı zamanda fiyat konusunda da rekabetçi kalmamız gerektiğinin farkındayız” oldu.

        Albert Penello, HDR desteğinin bütün Playstation 4 versiyonlarına geliyor olması konusunda ise; Microsoft’un da böyle bir güncelleme yapıp, HDR desteğini ilk Xbox One versiyonuna da getirip getirmeyeceği konusunda bir şey söyleyemeyeceğini belirtti.







  • Hadi 500-600 dolar olsun,yinede ps4 Pro'dan çok daha iyi olacak,Ama bunlar ara konsol bence en iyisi PS5 neslini bekleyin..
  • İlk olarak çıkartın da ondan sonra konuşun...
  • Konsollar çöp oldu.Revizyon yapa yapa rezil ettiler.Sony cephesi PRO kazıgını şimdiden millete yutturmuş gibi.Yarın ps4 j***ak olur.Overclok edilir.Akabinde fw ile oynayarak pro özellikleri bile açılabilir.Playstation pro alma aldırma.Xbox scorpio da ole ahım şahım olamaz.Ellerinde Sony gibi exclusive oyun yok.Boş boş millet alıp sisteme mi bakacaz.Şu anda bile Türkiye'de Sony ile yarışamazken scorpio ile hiç yarışamazsınız.Microsoft cephesi size güle güle hadi canım.Vurgunu yaparsanız windows 10 üzerinden yapacaksınız ki tek careniz bu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dogru söze ne denirki. Adam yerden göge kadar hakli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ps 4 pro patlıyacak. Şöyleki adamlar mevcut oyunların görselliğinden kısarak 4k upscale edecek. Bence bu pek sağlıklı değil. Microsoft konsolu dha iyi bir 4k deneyimi yaşatacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben 2 max 3 sene daha beklemeye raziyim ps5 icin ??
  • PS5'i kim bekler la Scorpio varken? Gel 2017 gel

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • prodan tabi ki daha iyi ama neo ne olacak
  • Hani yazilim ustadi idi MS? Adamlar daha Xbox One a HDR destegini getirip, getirmeyeceklerini bile aciklayamiyor. Scorpio desen konsolun oyunu yok...

    MS neyin kafasini yasiyor anlayamadik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar nerdeyse imkansiz olan BC yaptilar,bu mu zor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpionun suan tum oyun yapimcilarina prototipi gonderildigini soylemislerdi. Yani PS gibi asla olmayacak. 4 sene olmus PS4 cikali bir GTS cikamadi. ertele babam ertele.

    Scorpio ile FM7 cikacak ve fazlasi. Alinacak konsol varsa Scorpio olmali. Proya o para verilmez.

    PS4 sahipleri bence bosuna uzulmesin. Hatta sevinmeliler. Pro patlayacak. PS4u olanlar devam etsin. PS almayi dusununlerde varsa ikinci el bi PS4 alip keyiflerine baksinlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gelmiş geçmiş en güçlü konsol olacak bu konsol için sabırsızlanıyorum kısaca Scarpio Nintendo NX dahil tüm konsolları avlamak için geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 8 Eylül 2016; 17:01:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlk xbox'ta, ps2'den çok güçlüydü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaç güç gösterisi değil de bunu genele yayarak övünmek olsa ki bu da microsoft ta bu yok kusur bakmayın onlar için daha hayırlı olur. Sony işte bunu başarıyor.

    Adam dicek şimdi müşteri ulan tamam 4k var ama oyun yok ben ne edecem :D Sony gibi exc oyunları var mı? YOK!... Ki, PS4 pro da 4K destekleyecek.
  • Both the PlayStation 4 and Xbox One launched in 2013 with HDMI 1.4 support, which offers some support for expanded color gamuts, one component of the current HDR standards. HDMI 2.0a requires specific hardware to support HDR requirements, and while some devices can be upgraded from HDMI 2.0 to 2.0a, it's unclear if this is the case with the PS4's HDMI 1.4 output.
  • Gereksiz para israfı olur bu konsolu almak gidip pc topla , bunun eski adıyla exc oyunlarıda oraya al live ada para verme ohh mis.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sony exc oyunlarıyla hep önde olacak çünkü xbox oyunlarını pcde zaten oynuyabiliyor insanlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps4 gibi ara konsolla kendi yeni nesillerini kıyaslaması utanç verici
  • Oyunun var mı? YOK. al bi tarafina koy o konsolu o zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 8 Eylül 2016; 17:47:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.