Şimdi Ara

Sony, PlayStation 4 Pro'yu Duyurdu, Fiyat + Çıkış Tarihi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
       Sony Interactive Entertainment, Amerika'nın New York şehrinde gerçekleşmekte olan PlayStation Meeting etkinliğinde standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olacak PlayStation 4 modelini nihayet duyurdu.

Daha önce sürekli Neo kod adıyla bildiğimiz bu model etkinlik esnasında "Pro" adıyla duyuruldu. PlayStation Pro sunumda da en çok üstünde durulduğu üzere HDR desteği ile birlikte gelecek. HDR desteği ise bir güncelleme ile birlikte tüm PlayStation 4 modelleri için de sunulacak. Bu güncellemenin ise önümüzdeki hafta gelmesi bekleniyor.

PlayStation 4 Pro, HDTV ile 4KTV sahiplerine benzersiz bir deneyim sunacak. En azından belirtilen bu şekilde. 4K ise özel bir render tekniği kullanılıp upscale edilerek bizlere sunulacak. 1080p televizyonlarda ise standart PlayStation 4'te aldığımızdan daha iyi performans alacağız. Bunun dışında 4K deneyimini Netflix ve YouTube uygulamaları da sunacak.

Sony sunum esnasında standart PlayStation 4'e göre daha güçlü GPU, daha hızlı işlemci ve 1TB ile gelecek PlayStation 4 Pro modelinin ilk başta destekleyeceği oyunları da doğruladı. O oyunlar ise bunlar:

Call of Duty: Black Ops III (Activision)
    Call of Duty: Infinite Warfare (Activision)
    Call of Duty: Modern Warfare (Activision)
    Days Gone (SIE)
    Deus Ex: Mankind Divided (Square Enix)
    Farpoint (SIE)
    FIFA 16 (TripWire Interactive)
    Final Fantasy XV (Square Enix)
    For Honor (Ubisoft)
    Horizon: Zero Dawn (SIE)
    inFAMOUS: First Light (SIE)
    Killing Floor 2 (TripWire Interactive)
    Mass Effect: Andromeda (EA) 
    Middle-earth: Shadow of Mordor (Warner Bros.)
    Paragon (Epic Games)
    Rise of the Tomb Raider (Square Enix) 
    Spider-Man (SIE)
    Uncharted 4: A Thief’s End (SIE)
    Watch Dogs 2 (Ubisoft)

Ayrıca PlayStation 4'te sahip olduğumuz oyunlar PlayStation 4 Pro'da da çalışacak. Konsolun çıkış tarihi ise 10 Kasım, fiyatı ise 399 dolar olarak belirlenmiş durumda.

PlayStation 4 Pro Teknik Özellikleri 

Main processor: Custom-chip single Processor
    CPU: x86-64 AMD "Jaguar," 8 cores
    GPU: 4.20 TFLOPS, AMD Radeon™ based graphics engine
    Memory: GDDR5 8GB
    Storage size: 1TB
    External dimensions: Approx. 295×55×327 mm (width × height × length) (excludes largest projection)
    Mass: Approx. 3.3 kg
    BD/DVD Drive: BD × 6 CAV, DVD × 8 CAV
    Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) port × 3, AUX port × 1
    Networking: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth® 4.0 (LE)
    Power: AC 100V, 50/60Hz
    Power consumption: Max. 310W
    Operating temp: 5ºC – 35ºC
    AV Output: HDMI out port (supports 4K/HDR) DIGITAL OUT (OPTICAL) port

• trde en az 3000tlye satarlar. alacaklara tavsiyem amazondan almaları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım 2 tane ps4'ü üst üste koyup pro diye satıyorlar gibi. Ayrıca ben hala upscale edilip mi 4k görüntü verecek yoksa direk 4k görünütüyü native mi verecek onu anlamadım.
  • daha da ps5 alirim ben proymuş falan geçiş bunlar

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2 sene sonra ps 4.5 duyurulur. Bana göre bu saatten sonra konsol almak saçmalık. Eskiden bir konsol alırdık, derdikki takarım cd mi oynarım hatalarla parçalarla uğraşmam. Konsollar öyle bir hal aldıki pc den daha sorunlu hale geldiler. Xbox360 ı yıllarca kullandık ps4 3 yılda eskidi şuna bak...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni Kral hoşgeldin
  • Bakın ben çöp kelimesini fazla kullanmam ama bu GERÇEKTEN ÇÖP 400 dolara 4k deneyimimi olur napiyosunuz siz ya ps4e bi kat daha çıkmışlar tek fark bu bidaha herhangi bi ps modeli alan ne olsun gider kiralarim exclusiveler için bi konsol daha iyi xbox fanboyu demeyin boşuna hayatımda hiç xbox kullanmadım ve uzun yıllardan beri ps kullanıcısıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tahminim büyük çoğunluğu upscale edilir, bazı indie oyunlarda 4k verir.
  • Afedersinizde halihazırdaki ps4 ümüzü napacaz. Neyse sakinim

• Zaten ps4'ü olanlar paralarını Scorpio'ya saklasın
  • HDR desteği sadece ps4 pro ya özel değil beyler standart şuan kullandığımız ps4 içinde geliyor

• Amazondan 1 tane kapayım hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen717181

HDR desteği sadece ps4 pro ya özel değil beyler standart şuan kullandığımız ps4 içinde geliyor

Aynen önümüzdeki hafta güncellemeyle birlikte gelicekmis

• quote:

Orijinalden alıntı: tvdoynr

Afedersinizde halihazırdaki ps4 ümüzü napacaz. Neyse sakinim

ps4üne birşey yapmana gerek yok. haftaya hdr desteği ps4 için de gelicek. ama ben daha yüksek çözünürlükte oynamak istiyoruym diyosan ps4 pro alacaksın. ama çözünürlük önemli değil ben oyunuma bakarım diyosan ps4le devam et. zaten oyunlar tamamen aynı çıkacak sadece ps4 pro daha iyi çözünürlük vericek. bence gereksiz, ben ps4le devam edicem. umarım fazla satmaz ve bu alışkanlığa dönüşmez, yoksa her sene yeni konsol almaya başlarız.
  • An itibariyle ps4 sahipleri

• Scorpio denen ne olduğu belli olmayan şey için 1 yıl bekleyeceğimd bunu alır keyfime bakarım. Playstation özel oyunları xbox a bin basar. xboxta özel oyunda kalmadı ya la o da ayrı konu.
  • 4K televizyona sahip olmadigim için almayi hiç dusunmuyorum gerçi olsa bile almazdim ps4 bana göre gayet yeterli seviyede performans veriyor( tabi güncellemelerle falan agirlastirmazlarsa).

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Zaten ps4'ü olanlar paralarını Scorpio'ya saklasın

scorpioda god of war, uncharted, bloodborne, horizon zero dawn, spiderman, death stranding vb. oyunları oynayabilecez mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: michael01

Tasarım 2 tane ps4'ü üst üste koyup pro diye satıyorlar gibi. Ayrıca ben hala upscale edilip mi 4k görüntü verecek yoksa direk 4k görünütüyü native mi verecek onu anlamadım.

native veremez .. upscale yazıyor zaten yukarda..

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

quote:

Orijinalden alıntı: tvdoynr

Afedersinizde halihazırdaki ps4 ümüzü napacaz. Neyse sakinim

ps4üne birşey yapmana gerek yok. haftaya hdr desteği ps4 için de gelicek. ama ben daha yüksek çözünürlükte oynamak istiyoruym diyosan ps4 pro alacaksın. ama çözünürlük önemli değil ben oyunuma bakarım diyosan ps4le devam et. zaten oyunlar tamamen aynı çıkacak sadece ps4 pro daha iyi çözünürlük vericek. bence gereksiz, ben ps4le devam edicem. umarım fazla satmaz ve bu alışkanlığa dönüşmez, yoksa her sene yeni konsol almaya başlarız.

Millete yalan yanlış bilgiler verip durma konferansta hdtv lerdede fark olacak dedi.1 kere dinlemede anlayamıyorsan aç bir daha izle konferansı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.