Şimdi Ara

Ubisoft, Bir Sonraki Ücretsiz Oyununu Açıkladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •    Ubisoft, 30. yılı şerefine PC kullanıcılarına ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor ve Fransız firması 4. ayında oyunculara sunacağı ücretsiz oyununu açıkladı. Ubisoft, Eylül ayında kullanıcılara The Crew adındaki açık dünya yarış oyununu verecek. 14 Eylül tarihiyle birlikte indirmeye sunulacak The Crew, buradaki linkten ulaşılabilir olacak.

Ubisoft'un Ağustos ayında oyunculara sunduğu Rayman Origins'i hala almadıysanız The Crew ücretsiz olana kadar alma şansınız bulunuyor. Platform oyunu seven herkese tavsiyemizdir.

İlk ayında  Prince of Persia The Sands of Time'ı, ikinci ayında Splinter Cell'i ve üçüncü ayında da Rayman Origins'i ücretsiz veren Ubisoft, dördüncü ayında The Crew vererek çıtayı git gide yükseltiyor. Bakalım önümüzdeki ay ne gibi bir yapımla karşımıza çıkacaklar. 

• Almayı düşünüyordum iyi ki almamışım çok iyi oldu bu haber :) Ücretsiz olacağı için azalan kullanıcı sayısıda epey artar

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eleştirilere kulak verip bir sonraki oyunda daha iyi bir oyun geliştirmelerini umut ediyorum.
  • oh çok iyi.
  • Ubiye helal olsun ama şu oyunu PC'de adam gibi oynayamadım. Çok bug var grafiksel anlamda. Ama olsun beleş sonuçta. Watch Dogs 2 çıkmadan önce de 1'i verirler. Mis gibi olur.
  • bu iyi oldu. yapın abi arada böyle güzellikler
  • Guzel olmus.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oha
  • Ubi bu aralar aziz modunda takılıyor. Bu seneki Altın Bok ödülünü kaybetmeyi garantiye almak istiyor sanırım.
  • Oha lan bu oyun daha geçen sene çıkmadımı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaza gelip crew alan arkadaşlarım aklıma geldi. puhahahahaha.

• Bedavaya verip oyuncu sayısını inanılmaz arttırarak daha çok kazanç sağlayacaklar oyun satmıyor çünkü.. ha şikayetçi miyim? Tabii ki hayır almayı planladığım bir oyundu...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft tan mi bahsediyoruz yok yok şaka deyin sakadır herhal :)

• Dahada ne yapıyormuşuz , oyun almıyor muşuz, zaten tüm oyunlar elbet ücretsiz olacak.

• almayi kackare duşunmuştum iyi haber

• Sıradaki oyun Watch Dogs ahada buraya yazıyorum
  • Kıyamet yakın beyler
    Valla helal olsun ama.
  • Denemek istediğim oyunlardan bir tanesiydi.İyi oldu.
  • Önceden verdiği oyunlarda çok başarılı oyunlardı fakat güncel değillerdi tabi ki. The Crew 2 yıl önce çıktı ve AAA yapımı bir oyun, daha EA Access'e 2 yıllık düşmeyen oyunlar varken Ubisoft bedava veriyor. Hala en sevmediğim firmalardan bir tanesi ama The Crew'ı bedava vermişken oynarım ve beğenirsem Wild Run paketi alınabilir.
  • ulan ya ubisoft bundle olduğunda 15 dolarlık paketi almıştım crew için şimdi bedava veriliyor :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.