Şimdi Ara

Battlefield 1'in Betası 8 Eylül'de Sona Erecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •    Battlefield 1'in herkese açık betası 31 Ağustos tarihi itibarıyla başlamıştı ancak DICE ve EA tarafından ne zaman sonlanacağına dair resmi bir açıklama gelmemişti . Söylenti olarak karşımıza çıkan 8 Eylül tarihi ise dün akşam saatlerinde DICE tarafından resmi olarak onaylandı.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada savaşın henüz bitmediğini ve açık betanın 8 Eylül Perşembe günü sona ereceğini belirttiler. 

Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Beta deneyimlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

• okadar oynadıkki almaya gerek kalmadı
  • Keşke alphadaki haritada da olsaydı bu biraz sıkıyor
  • osmanlıyla oynaması acayip zevkli, kesinlikle alınması gereken bir oyun. ön siparişi verdim, Ay yıldızı göklere çekmeye hazırız :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • E3 te tanıtılan harita da olmalıydı. 2 harita ideal ama tek harita ile oyun bayıyor açıkçası.
  • betanın uzun olması 10 gün sürekli oynayın diye değil oynamayan kalmasın diye
  • Kutulu alınmayı hak eden bir oyun olmuş. İlk gün koşa koşa gidip alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Savaş oyunu dediğin böyle olur arkadaş,Sinai Çölü bence güzel bir harita ama bir tane daha olsa daha iyi olurdu,oyunun atmosferi çok iyi,sağına baksan düşman tankı soluna baksan düşman atlısı havaya baksan düşman bombacısı bir de o yanındaki askerin "Aha vuruldum" sesi yok mu
  • EA hilecilere gösterdiği politikayı sertleştirmediği sürece isterlerse ekran başında bizi bizden geçirsinler asla satın almam! Hala rank sıfırlanıyor steam deki gibi vac ban yapıp inatçı lekeleri ortadan kaldırmıyorlar yine hile yapıyor pislikler.
  • Akk sağolsun indirip denemeye korkuyoruz..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu çoktan sildim bile. Vasat olmuş. BF4 den bir farkını göremedim.
  • oyun harika beklediğimden çok daha iyi, oyun köklerine dönmüş resmen, özlemişiz o eski günleri. bf1de hep medic oynamıştım ama bugün assault sınıfına da şans verdim. smg ler çok güçlü ama rpg tarzı envanter olmadığından tank patlatmak büyük sıkıntı, hele sizden başka tankları patlatmaya çalışan yoksa büyük sıkıntı. anti tank grenade in hem menzili çok düşük, fazla uzağa fırlatamıyosun hem de baya geç patlıyo. dolayısıyla tanklara yaklaşmak zorundasın, bu sebeplerden dolayı tek başına olduğunda takıma hiç bi katkısı olmuyo kill almaktan başka. umarım tam sürümde bunlara denge gelir ve takım oyunu artar. öbür türlü bütün bf serilerinde en çok oynadığım engineer (bf1de assault) sınıfından vazgeçip medic sınıfından devam edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Oyunu çoktan sildim bile. Vasat olmuş. BF4 den bir farkını göremedim.

Ekstradan bir osuruk salıp, şpagat filan mı açsın asker. Oyunun nasıl olması lazım beğenmeniz için arkadaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

go back to cod, noob
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Sen oyun oynamayı komple bırak bence. Ya da git Call of Duty de robot vur.
  • Yardırmaya devam.

• Hikaye modu nasil olacak cok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanlı var diye heveslenip hiç bf oynamamışlar almasın
  • 1 gün oynadım bıraktım sildim.. oda serverda hiç insan yoktu.. önceden key geldiği için insan yokmuş.. beta sonradan açılmış vs asdasdsa :D beğendim.. sniper kullanmak kolaylaşmış güzel olmuş.. 3 farklı tank var 3 farklı uçak var.. bunlar çok iyi

• Oyunda sniper oynarken mermiler mesafeye göre kavisli gidiyor anca diğer sınıflarda böyle bir şey yok.1km öteye medic ile dümdüz ateş edebiliyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.