Arkadaşlar bugün G25 siparişimi verdim Ankara'da bir Hızlı Sistem bayisinden. KDV dahil tam olarak 535,74 YTL ye Önsipariş alıyorlardı, 14 Nisanda ellerinde olacağını söylediler. Artık sabırsızlıkla kapıma ulaşmasını bekliyorum Arkadaşlar nerden aldığımı merak edenlere PM atabilirim
Arkadaşlar bugün G25 siparişimi verdim Ankara'da bir Hızlı Sistem bayisinden. KDV dahil tam olarak 535,74 YTL ye Önsipariş alıyorlardı, 14 Nisanda ellerinde olacağını söylediler. Artık sabırsızlıkla kapıma ulaşmasını bekliyorum Arkadaşlar nerden aldığımı merak edenlere PM atabilirim
EDIT: Fiyatı tam yazdım
Bana nereden aldınığını söylermisin hocam?
PM attım hocam Sabırsızlıktan ölüyorum
@venom800: sağolasın hocam
öncelikle bende artık G25 sahibiyim..Mene nickli arkadaşımdan aldım seti.Gerçekten harkulade bir set..Bimeks te kask ın içine girip carbon oynadıktan snr bu set mutlaka bende de olmalı diyerekten forumda gezinirkene ilanı gördüm ve arkadaşımla anlaştıktan snr sete kavuştum..kullanılan malzeme gerçkten çok kaliteli,pedallardaki körük sistemi oyuna realite katıyo..elimde ne kadar yarış oyunu varsa pc me kurdum.ilk olarak test ettiğim oyun most wanted oldu..daha önce dandirikten bir set vardı bende şimdi G25 le oynadım diğer set harbiden çok dandirikmiş force feed back süper...imkanı olan arkadaşlar mutlaka alsın pişman olmazlar..
kutudan çıkan yazılımı kurdum ben logitech in sitesinde G25 için güncel yazılım varmı? varsa artı ne gibi özellikler var?ilk kullanıcılar yardım ederse sevinirim..
öncelikle bende artık G25 sahibiyim..Mene nickli arkadaşımdan aldım seti.Gerçekten harkulade bir set..Bimeks te kask ın içine girip carbon oynadıktan snr bu set mutlaka bende de olmalı diyerekten forumda gezinirkene ilanı gördüm ve arkadaşımla anlaştıktan snr sete kavuştum..kullanılan malzeme gerçkten çok kaliteli,pedallardaki körük sistemi oyuna realite katıyo..elimde ne kadar yarış oyunu varsa pc me kurdum.ilk olarak test ettiğim oyun most wanted oldu..daha önce dandirikten bir set vardı bende şimdi G25 le oynadım diğer set harbiden çok dandirikmiş force feed back süper...imkanı olan arkadaşlar mutlaka alsın pişman olmazlar..
kutudan çıkan yazılımı kurdum ben logitech in sitesinde G25 için güncel yazılım varmı? varsa artı ne gibi özellikler var?ilk kullanıcılar yardım ederse sevinirim..
6 saattir aralıksız oyun oynuyorum (GTR 2, RACE, rFactor, LFS, Test Drive Unlimited, NFS:C, NFS: MW). Epey bi popomun yandığını anlayınca başından kalkabildim Eski direksiyonum Thrustmaster FFRB modeliydi ki çok güzel bi settir. Ama o neymiş ya, bu set tamamen aşmış. TDU oynarken insanı kendinden geçiriyor
Neyse arkadaşlar gerisi başka zaman Elimden geldiğince güzel bi inceleme yaparım
toca da falan gaza yada frene bastığınız kadarmı etki görüyorsunuz yoksa lak diye gazı freni köklüyomu.bunu soruyorum çünkü devir kadranın yanında 2 tane bar var, klavye ile oynarken 1. viteste gaza basmaya başlayınca o bar yavaşça doluyor, ama diğer viteslerde direk köklüyor, bu yüzden spin falan atıyorum sinir bozucu, ayrıca frenlerin hassasiyeti var, bar yavaş doluyor, pedallarınız ile bunu rahatça ayarlayabiliyormusunuz?? dikkat ettiniz mi??
bide şu 900 derece direksiyon etkilimi?? bunumu tercih edersiniz yoksa klasik 200 derecelik yarım turları falan mı?? yani bu güzel özelliklerden yararlanmak için illa g25 imi tavsiye edersiniz yoksa kalite için, maksimum performans ve zevk için alın mı dersiniz??