Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PVH

9 Nisan 2007; 17:07:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Arkadaşlar bugün G25 siparişimi verdim Ankara'da bir Hızlı Sistem bayisinden. KDV dahil tam olarak 535,74 YTL ye Önsipariş alıyorlardı, 14 Nisanda ellerinde olacağını söylediler. Artık sabırsızlıkla kapıma ulaşmasını bekliyorum Arkadaşlar nerden aldığımı merak edenlere PM atabilirim

EDIT: Fiyatı tam yazdım

Bana nereden aldınığını söylermisin hocam?

Intel Q6600 - Gigabyte p35c-ds3r - 2 GB Ram - Seagate 250GB 16mb NCQ - Asus EN8800GT 512mb - Samsung 2232bw - Gigabyte 3D Aurora ATX - Tagan 900w - Logitech Z-5500 - Platronics DSP500 - XRay Thunder 9 - Logitech G5 - Zoomx6 - Logitech MOMO - Saitek X52
***CoNDoR***

Sisteme Gözat

9 Nisan 2007; 19:21:11 

quote:

Orjinalden alıntı: PVH

quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Arkadaşlar bugün G25 siparişimi verdim Ankara'da bir Hızlı Sistem bayisinden. KDV dahil tam olarak 535,74 YTL ye Önsipariş alıyorlardı, 14 Nisanda ellerinde olacağını söylediler. Artık sabırsızlıkla kapıma ulaşmasını bekliyorum Arkadaşlar nerden aldığımı merak edenlere PM atabilirim

EDIT: Fiyatı tam yazdım

Bana nereden aldınığını söylermisin hocam?

PM attım hocam Sabırsızlıktan ölüyorum

@venom800: sağolasın hocam

SONY ERICSSON P1i

Gelecekte oyunlar Quad Core destekli olacak, ama bakalım o zamana şimdiki Quad işlemciler kalacak mı?
Mene

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Nisan 2007; 10:46:58 

walla arkadaşlar ürünü arayanlara ben benim G25'i verebilirim, taşınma ve işe girme mevzusundan dolayı artık kullanamicam güzelim aleti

Intel Core2Quad Q9550 2.83GHz @ 3.8GHz || Thermalright Ultra 120 Extreme with 2 Xilence 120mm Blue Led Fan || Abit IX38-Quad GT || 4Gb (2*2Gb) Team Xtreem DDR2-1066MHz Ram || Sapphire 512Mb GDDR5 HD4870 || HP w2207 22" LCD Monitor || Enermax Infiniti 720Watt DXX PSU || Thermaltake VH6000BWS Armor+ Case || Creative X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series Sound Card || Logitech Z-5400 310Watt 5.1 THX Surround Sound System || Asus DRW-1814BLT LightScribe DVD-RW || 2*500Gb Seagate Barracuda 7200.11 32mb Cache Haddisk @ Raid-0 || 1Tb Maxtor 32mb Cache || 750Gb Samsung HD751LJ || 1Tb Seagate FreeAgent Pro External HardDisk || Logitech G15 v2 Gaming Keyboard || Logitech G9 Gaming Mouse || Nova Killer Gamer Mousepad || Akasa AK-FC-03 Fan Controller Pro || Sunbeam Rheobus Extreme Fan Controller
***CoNDoR***

Sisteme Gözat

15 Nisan 2007; 12:57:25 

Ya hocam seti sipariş vermeden önce söyleseydin ya Aldım gitti artık..

SONY ERICSSON P1i

Gelecekte oyunlar Quad Core destekli olacak, ama bakalım o zamana şimdiki Quad işlemciler kalacak mı?
tanerturk17

15 Nisan 2007; 22:11:31 

ben almak isterim ama nekader istiyorsun acaba??????? pm den

Q6700,TT Big Type VP,HD4850,WD740GD RAİD0+WD500gb. HDD,Gigabyte EP45-DS3R,Mushkin 4x1Gb. 1066Mhz,Enermax DXX 720W,TEAC 18xDVD-RW,Zalman MFC1 Plus X-Fİ FATAL1TY FPS EAX 5.0 LOGİTECH Z5500
m@trix

Sisteme Gözat

15 Nisan 2007; 23:01:19 

zenginsin. her şey logitech

İMZANIZ SÜRGÜNDEDİR...
özzer

16 Nisan 2007; 7:43:50 

off bende istiyorum.
harika bişey.

gameman

Sisteme Gözat

20 Nisan 2007; 0:24:30 

mrb arkadaşlar..hele şükür cezam bitti..

öncelikle bende artık G25 sahibiyim..Mene nickli arkadaşımdan aldım seti.Gerçekten harkulade bir set..Bimeks te kask ın içine girip carbon oynadıktan snr bu set mutlaka bende de olmalı diyerekten forumda gezinirkene ilanı gördüm ve arkadaşımla anlaştıktan snr sete kavuştum..kullanılan malzeme gerçkten çok kaliteli,pedallardaki körük sistemi oyuna realite katıyo..elimde ne kadar yarış oyunu varsa pc me kurdum.ilk olarak test ettiğim oyun most wanted oldu..daha önce dandirikten bir set vardı bende şimdi G25 le oynadım diğer set harbiden çok dandirikmiş force feed back süper...imkanı olan arkadaşlar mutlaka alsın pişman olmazlar..

kutudan çıkan yazılımı kurdum ben logitech in sitesinde G25 için güncel yazılım varmı? varsa artı ne gibi özellikler var?ilk kullanıcılar yardım ederse sevinirim..

XboxLIVE : gamemanTR JUMP IN
XBOX 360 PREMIUM PAL,Wireless Racing Wheel
32" VESTEL 32750 HDTV,LOGITECH G25 , Z-5500 THX

izmirli mert

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Nisan 2007; 18:44:26 

quote:

Orjinalden alıntı: gameman

mrb arkadaşlar..hele şükür cezam bitti..

öncelikle bende artık G25 sahibiyim..Mene nickli arkadaşımdan aldım seti.Gerçekten harkulade bir set..Bimeks te kask ın içine girip carbon oynadıktan snr bu set mutlaka bende de olmalı diyerekten forumda gezinirkene ilanı gördüm ve arkadaşımla anlaştıktan snr sete kavuştum..kullanılan malzeme gerçkten çok kaliteli,pedallardaki körük sistemi oyuna realite katıyo..elimde ne kadar yarış oyunu varsa pc me kurdum.ilk olarak test ettiğim oyun most wanted oldu..daha önce dandirikten bir set vardı bende şimdi G25 le oynadım diğer set harbiden çok dandirikmiş force feed back süper...imkanı olan arkadaşlar mutlaka alsın pişman olmazlar..

kutudan çıkan yazılımı kurdum ben logitech in sitesinde G25 için güncel yazılım varmı? varsa artı ne gibi özellikler var?ilk kullanıcılar yardım ederse sevinirim..

hayırlı olsun abi

***CoNDoR***

Sisteme Gözat

27 Nisan 2007; 23:00:51 

Arkadaşlar bakın bugün elime ne geçti

6 saattir aralıksız oyun oynuyorum (GTR 2, RACE, rFactor, LFS, Test Drive Unlimited, NFS:C, NFS: MW). Epey bi popomun yandığını anlayınca başından kalkabildim Eski direksiyonum Thrustmaster FFRB modeliydi ki çok güzel bi settir. Ama o neymiş ya, bu set tamamen aşmış. TDU oynarken insanı kendinden geçiriyor

Neyse arkadaşlar gerisi başka zaman Elimden geldiğince güzel bi inceleme yaparım

SONY ERICSSON P1i

sekobaba

30 Nisan 2007; 20:17:50 

hayırlı olsun birgün bizde aliriz ihşallah

FOREVER ASUS M51S
dikmenibo

30 Nisan 2007; 20:41:36 

öncelikle güle güle kullanın

toca da falan gaza yada frene bastığınız kadarmı etki görüyorsunuz yoksa lak diye gazı freni köklüyomu.bunu soruyorum çünkü devir kadranın yanında 2 tane bar var, klavye ile oynarken 1. viteste gaza basmaya başlayınca o bar yavaşça doluyor, ama diğer viteslerde direk köklüyor, bu yüzden spin falan atıyorum sinir bozucu, ayrıca frenlerin hassasiyeti var, bar yavaş doluyor, pedallarınız ile bunu rahatça ayarlayabiliyormusunuz?? dikkat ettiniz mi??

bide şu 900 derece direksiyon etkilimi?? bunumu tercih edersiniz yoksa klasik 200 derecelik yarım turları falan mı?? yani bu güzel özelliklerden yararlanmak için illa g25 imi tavsiye edersiniz yoksa kalite için, maksimum performans ve zevk için alın mı dersiniz??

Intel Q6600*ASUS P5Q-Pro
Sparkle SF-PX88GT512D3-HP* Corsair Dominator 2x2gb DDR2 1066mhz
Logitech MOMO Racing + Logitech Dual Action
Coolermaster RC-690 --- Samsung HD321KJ
Deitel

30 Nisan 2007; 22:06:49