sonunda aldım aleti. bu direksiyona sahip olmayan ben araba yarışı oynadım demesin kardeşim. yok böyle bi alet ya. kafayı çizmek üzereyim. bizim araba bile bu kadar gerçekçi değil yaw. debriyaja basmadan vites değiştiremiyosunuzya orası bitiriyo zaten. hele bide az gaz verip kalkın stop ediyo.yada debriyajı birden çekin yine stop ediyo.gerçek arbada nasılsa bundada aynı. ya neresini anlatim bilmiyorumki 4 8 lik bi direksiyon işte. malzeme kalitesi gerçekten mükemmel. pedallar çok gerçekçi yapılmış. hepsinin sertliği tam ayarında. hızlı giderken yoldan çıkıp bahçeye daldığınızda direksiyon sizi iyi sallıyo. toparlamak gerçekten zor yani. tabi bu özelliğide isterseniz kapatabiliyosunuz. tam ince ayarları yapamadım. yapmadığım halde mükemmelse yapınca nolacak acaba. neyse daha fazla konuşup playstationmania yıda sinir etmeyeyim.
Darkchild
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
19 Mart 2007; 1:31:04
alet kesinlikle harika görünüyo.. ve kaliteli dir de.. ama 565 ytl fazla o alete... F/P oranı iyi diyemeyiz bu alet için bence.. ki zaten gerçek fiyatı yurtdışında daha azdır.. burda vergiyi de koy
Aletin fiyatının yüksek olması başka bir alternatif(rakibinin) olmamasıdır diye düşünüyorum
kesinlikle budur. şimdi arkadaşlar pahalı diyo ama neye göre. yokki alternatif. varmı debriyajı gerçek anlamda kullanılan model. manuel vites. ben sadece bu iki özellik için verdim bu parayı. yoksa direksiyonu çevir gaza bas çok bi zevk vermez. komplike olmalı. ve bu alet tam komplike. malzeme kalitesini hiç söylemiyorum tartışmak saçmalık olur.
benim dikkatimi çeken tek eksiği -deneme fırsatım olmadı tabi ama takip ettiğim kadarıyla- direksiyonun çok küçük olması gibi gedi bana.normal bir arabanınkinden baya bi küçük görünüyo.keşkem biraz daha büyük yapsalarmış işte o zaman tam bir araba gibi olurmuş bence
Sony KDL40W3000 42'' FULL HDTV , 40GB PS3 , Abit KN8 SLI s939 , Amd venice 3200+ , zotac 9600gt , 2gb twinmos DDR 400 pc3200 ,80gb seagate hdd , Logitech x530 , Creative Audigy 24 bit soundcard , Philips 220XW HDMI 22'' Monitör , hp 1315 all in one , Philips dvd-rw ,LOGITECH FORMULA FORCE EX
benim dikkatimi çeken tek eksiği -deneme fırsatım olmadı tabi ama takip ettiğim kadarıyla- direksiyonun çok küçük olması gibi gedi bana.normal bir arabanınkinden baya bi küçük görünüyo.keşkem biraz daha büyük yapsalarmış işte o zaman tam bir araba gibi olurmuş bence
valla hiçte eksiklik değil. aslında dediğin kadar büyük olursa problem olur. ve bunun çapı diğer direksiyonlardan daha fazla. o konuda hiç eksiklik yaşamadım. ele tam oturuyo.
efsane değil tamamen gerçek. bak bir iki yaptığım incelemeyi yazayım. normal arabada kalkış yaparken debriyajı birden çekersiniz yada az gaz verirseniz istop ederya bundada böyle. ve debriyajın kavrama noktası belli bi nokta değil. baştan sona kadar kavrama