Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
playstationmania
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Mart 2007; 9:48:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

sonunda aldım aleti. bu direksiyona sahip olmayan ben araba yarışı oynadım demesin kardeşim. yok böyle bi alet ya. kafayı çizmek üzereyim. bizim araba bile bu kadar gerçekçi değil yaw. debriyaja basmadan vites değiştiremiyosunuzya orası bitiriyo zaten. hele bide az gaz verip kalkın stop ediyo.yada debriyajı birden çekin yine stop ediyo.gerçek arbada nasılsa bundada aynı. ya neresini anlatim bilmiyorumki 4 8 lik bi direksiyon işte. malzeme kalitesi gerçekten mükemmel. pedallar çok gerçekçi yapılmış. hepsinin sertliği tam ayarında. hızlı giderken yoldan çıkıp bahçeye daldığınızda direksiyon sizi iyi sallıyo. toparlamak gerçekten zor yani. tabi bu özelliğide isterseniz kapatabiliyosunuz. tam ince ayarları yapamadım. yapmadığım halde mükemmelse yapınca nolacak acaba. neyse daha fazla konuşup playstationmania yıda sinir etmeyeyim.

yaw sen anlatınca ben mest oluyorum yahu
AlanyaTuning

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Mart 2007; 21:24:18 

quote:

Orjinalden alıntı: cheesypoofs

hangi mağazasinda var ben internetten baktim ama ürün gözükmüyo bile.

Bende Bulamadım

playstationmania
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Mart 2007; 21:35:45 

quote:

Orjinalden alıntı: AlanyaTuning

quote:

Orjinalden alıntı: cheesypoofs

hangi mağazasinda var ben internetten baktim ama ürün gözükmüyo bile.

Bende Bulamadım

hiçbir mağazada stoklarda kalmamıs kardeş cheesypoofs kardeşimizde son 1 tane bulmuş beşiktaştan almış şuanda çatır çatır oynuyorlar
berkansseries

18 Mart 2007; 21:39:58 

hangi oyunda istop filan ediyo birde arkadaşlar bimekse geldiğinde söylermisiniz

maydemir52

18 Mart 2007; 22:09:13 

quote:

Orjinalden alıntı: berkansseries

hangi oyunda istop filan ediyo birde arkadaşlar bimekse geldiğinde söylermisiniz

test driver unlimited. daha biçok şey yapıyo . ama anlatmim en iyisi yoksa bimeksin kapısında nöbet tutarsınız.

PİONEER 5080XA-BOSE CİNEMATE-PENTAX K100D SUPER
berkansseries

18 Mart 2007; 22:39:43 

oyunun adı için saol kardeş

Darkchild
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

19 Mart 2007; 1:31:04 

alet kesinlikle harika görünüyo.. ve kaliteli dir de.. ama 565 ytl fazla o alete... F/P oranı iyi diyemeyiz bu alet için bence.. ki zaten gerçek fiyatı yurtdışında daha azdır.. burda vergiyi de koy

http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=srch1&Ntt=logitech+g25&N=0&Dx=mode+matchall&Nty=1&D=logitech+g25&Ntk=All&product_code=52345903
KızılejdeR

19 Mart 2007; 1:33:05 

yabancı sitelerden türkiye ye sipariş verebiliyor muyuz bilginiz var mı yada verebildiğimiz bir site biliyor musunuz

*Furious*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Mart 2007; 1:43:39 

Aletin fiyatının yüksek olması başka bir alternatif(rakibinin) olmamasıdır diye düşünüyorum

maydemir52

19 Mart 2007; 10:08:32 

quote:

Orjinalden alıntı: forious

Aletin fiyatının yüksek olması başka bir alternatif(rakibinin) olmamasıdır diye düşünüyorum

kesinlikle budur. şimdi arkadaşlar pahalı diyo ama neye göre. yokki alternatif. varmı debriyajı gerçek anlamda kullanılan model. manuel vites. ben sadece bu iki özellik için verdim bu parayı. yoksa direksiyonu çevir gaza bas çok bi zevk vermez. komplike olmalı. ve bu alet tam komplike. malzeme kalitesini hiç söylemiyorum tartışmak saçmalık olur.

hsynbl

19 Mart 2007; 11:52:48 

benim dikkatimi çeken tek eksiği -deneme fırsatım olmadı tabi ama takip ettiğim kadarıyla- direksiyonun çok küçük olması gibi gedi bana.normal bir arabanınkinden baya bi küçük görünüyo.keşkem biraz daha büyük yapsalarmış işte o zaman tam bir araba gibi olurmuş bence

Sony KDL40W3000 42'' FULL HDTV , 40GB PS3 ,
Abit KN8 SLI s939 , Amd venice 3200+ , zotac 9600gt , 2gb twinmos DDR 400 pc3200 ,80gb seagate hdd , Logitech x530 , Creative Audigy 24 bit soundcard , Philips 220XW HDMI 22'' Monitör , hp 1315 all in one , Philips dvd-rw ,LOGITECH FORMULA FORCE EX
maydemir52

19 Mart 2007; 12:04:18 

quote:

Orjinalden alıntı: hsynbl

benim dikkatimi çeken tek eksiği -deneme fırsatım olmadı tabi ama takip ettiğim kadarıyla- direksiyonun çok küçük olması gibi gedi bana.normal bir arabanınkinden baya bi küçük görünüyo.keşkem biraz daha büyük yapsalarmış işte o zaman tam bir araba gibi olurmuş bence

valla hiçte eksiklik değil. aslında dediğin kadar büyük olursa problem olur. ve bunun çapı diğer direksiyonlardan daha fazla. o konuda hiç eksiklik yaşamadım. ele tam oturuyo.

hsynbl

19 Mart 2007; 12:19:02 

belki daha yazdında bişey sorcam sana dostum tdu da manuele alınca debriyajı iyi ayarlamazsan arabanın stop ettiği efsanesi doğrumu acaba

Sony KDL40W3000 42'' FULL HDTV , 40GB PS3 ,
Abit KN8 SLI s939 , Amd venice 3200+ , zotac 9600gt , 2gb twinmos DDR 400 pc3200 ,80gb seagate hdd , Logitech x530 , Creative Audigy 24 bit soundcard , Philips 220XW HDMI 22'' Monitör , hp 1315 all in one , Philips dvd-rw ,LOGITECH FORMULA FORCE EX
maydemir52

19 Mart 2007; 13:04:41 

efsane değil tamamen gerçek. bak bir iki yaptığım incelemeyi yazayım. normal arabada kalkış yaparken debriyajı birden çekersiniz yada az gaz verirseniz istop ederya bundada böyle. ve debriyajın kavrama noktası belli bi nokta değil. baştan sona kadar kavrama