bendede logitech nascar olanı var o kadar para veremem diyorsanız 80 ytl ye güzel bir direksiyon tabi vites ve debriyaj yok diğer herşey normal. parası olana g25 tabiki 1 numara
MJORDAN guzel inceleme tesekkurler bende gaza gelip forumdan 2. el momo aldım force feedback olan modelinden NFS oynadım 1 saat kolum agrıdı badi yapmıs gibi oldum ama titresim efektleri muhtesem hele asfalttan pürüzlü bir zemine gecince inanılmaz oluyor rampadan ucarken direksiyon bosalmasıda cok guzel ama dedigim gibi daha bi hafif olsa su direksiyon G25 de sertlik ayarlanıyor demissin MOMO da boyle birsey var mı belki menuler aynıdır bende yaparım hafifler alet baska bilgisi olan bi arkadaslar da yazarsa cok sevinirim saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_mech -- 10 Mart 2007; 0:49:14 >
E6600 Core 2 Duo | Asus P5WDH Deluxe i975X | 2x1Gb Team XTreem DDR2-800|Thermaltake ARMOR BLACK(bigtower)|Thermaltake Big Water 735 | LEADTEK 7950GT 256MB/256bit DDR3 HDTV-out | 320 GB SEAGATE SATA2 16 MB NCQ 7200.10| SAMSUNG 2232BW 22"LCD| Thermaltake Silent Pure Power 480W PSU |Samsung Dvd- RW SATA birim |Logitech Z-4(black) |A4 x-7 f750 mouse |Creative Fatal1ty Klavye|
ps3 için destek belirtilmemiş sitesinde, ama sürpriz olabilir logitech sever sürprizleri örnek driving force pro ps2 için dediler ama çatır çatır pc de kullanıyosun
@mjordan ben geldim dostum senin şu klavyenin slim modeli var mı acaba sen bilirsin logitech bayisisin ya hani