Adamın odaya bak son sistem kolonlar. *küz gibi subwoofer , son sistem klavye + mouse , süper bi lcd falan filan. Lcd hariç ve kasa hariç herşey logitech ? logitech fanatiğimisin anlamadım.
hayırlı olsun kardeş ben de bu sene OKS ye gircem kazanırsam alacam inşallah zaten o zamana kadar fiyatı düşer de ama harika bişey ya ben bişey sorcam sen sıkıldın mıı?
kardeş sıkılmaktan ziyade dahada bağımlılık yaptı eskiden 1 saat oynar kalkardım momo ile şimdi bunla 3 4 saat oynuyorum vakit olursa inş oks yi kazanır sende alırsın
2X DENON DN-S5000 Pioneer DJM600 Mixer İntel QX6700@4100mhz Asus P5W DH Deluxe MSI 8800GTS 640MB@665/2130MHZ 2GB Gskill 606 @600mhz 4-4-4-4 Creative Audigy 2 ZS Platinium Pro Samsung 940BW Logitech Z5500 Logitech MX1000 Logitech G15 Klavye Logitech G25 Debriyajlı Deri Direksyon Seti Thermaltake Armor Case Still Modding Enermax Galaxy 1000 Watt PSU ve DOD
Ben sunu merak ediyorum, bu direksiyonla, arabayı kavrama yaptırarak kaldırabiliyor musun oyunlarda? öyle bi şans varmı? yada buna izin veren bi oyun?
Valahi eger böyle bisey varsa, ben gercekcilik hissi nedeniyle alırım bu ürünü
GTR2'de böyle bir özellik var ve kavramanın ayarını da sen belirleyebiliyorsun, yani debriyajı ne derece çektiğinde kavrıyor onu sen ayarlayabiliyorsun. eğer gaza basmadan ayağını debriyajdan çeker veya durduğunda debriyaja basmazsan araç stop ediyor. bence mükemmel bir oyun ve eminim ki G25 ile daha da mükemmeldir, oyunun tek kusuru biraz zor olması.
GTR2'yi gamepad ile oynuyorum fakat oyunda anormal bir oversteer sorunu var hem de bütün araçlarda! Yani her türlü zeminde bütün arabalar virajlarda önden biraz fazla kayıyor, bunun hiç gerçekçi olduğunu sanmıyorum zira ben gerçek hayatta Megane2'yle bile 60 derecelik viraja 100'le falan girdiğimde o kadar oversteer yapmıyor. Bu araçlar sözde Ferrari, Porsche simulasyonu ama 100'ün üstünde hiçbir viraj dönülmüyor neredeyse, gerçekçilik yönünden çok güzel yanları var ama dönüşlerden hiç memnun kalmadım.
Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz? Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan: www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...
Arkadaşlar Malesef Bimeks'te direksiyon kalmamış.Napcaz falan derken ithalatçı firmaya bi soriyim dedim ve ellerinde 1 tane kaldığını söyledi.Fakat onunda kutusu falan yırtıkmış.Neyse artık bakıcaz sağına soluna.Olmazsa bimekse mart sonuna doğru tekrar gelicekmiş...