Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Syn7ax

18 Haziran 2008; 23:07:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

G25 ile yarış oyunları oynayan arkadaşlar, hangi oyunla kaç derece kullandıklarını yazabilirler mi acaba? Özellikle öğrenmeyi istediğim oyunlar, GTR2, TDU, Rfactor, Richard Burns Rally, Race 07 ve CMR Dirt.

Teşekkür ederim.

E6700@3.1 ghz | 1 gb Kingston ddr2 800 mhz hyperx | MSI 8800GT OC Edition | p5b | 120 gb 8mb sata |g5 gaming mouse | A90 Headphone | Ps3 Ntsc-J - 226bw

N/A - Syn7aX
Syn7ax

20 Haziran 2008; 21:05:02 

Arkadaşlar şu an itibariyle g25'ime kavuştum ve test ediyorum fakat ciddi bir problemim var.

Tdu oynamaya çalışıyorum fakat g25 takmadan önce normal çalışan oyun cihazı takınca 3,4 sn'de bir oyunda frame atlamalar meydana gelmeye başladı, ve oyundan çıkınca windowsda dahi mouse 3 sn'de bir tekliyor.Buna ne sebep oluyor olabilr?

edit: ayrıca direksiyon taş gibi sağa sola çok zor dönüyor, bunu normal hale nasıl getirebilirim :) Teşekkürler cevaplarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syn7ax -- 20 Haziran 2008; 21:17:08 >

E6700@3.1 ghz | 1 gb Kingston ddr2 800 mhz hyperx | MSI 8800GT OC Edition | p5b | 120 gb 8mb sata |g5 gaming mouse | A90 Headphone | Ps3 Ntsc-J - 226bw

N/A - Syn7aX
ysselim

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 1:15:50 

quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

Arkadaşlar şu an itibariyle g25'ime kavuştum ve test ediyorum fakat ciddi bir problemim var.

Tdu oynamaya çalışıyorum fakat g25 takmadan önce normal çalışan oyun cihazı takınca 3,4 sn'de bir oyunda frame atlamalar meydana gelmeye başladı, ve oyundan çıkınca windowsda dahi mouse 3 sn'de bir tekliyor.Buna ne sebep oluyor olabilr?

edit: ayrıca direksiyon taş gibi sağa sola çok zor dönüyor, bunu normal hale nasıl getirebilirim :) Teşekkürler cevaplarınız için

GTR2, TDU, Rfactor, Race07 ve CMR Dirt oynadım.
Tamamını 360-540 bandında oynadım.
900derece bu tarz oyunlar için çok hantal kalıyor. Çevirmeye yetişemiyorsunuz.
Ama direksiyon yeteri kadar hassas olduğu için, eliniz alışınca 360 bile fazla gelebiliyor...

Direksiyon çok zor dönüyorsa, Logitech Gaming Software kur, oradan ForceFeedback ayarlarını %25e falan çek.
Yoksa oynanamayacak kadar sert oluyor.

Oyunların içinde de bu tarz ayarlar var da, en temizi LGS.
LGS'de benim Global Device Settings şu şekilde:

Overall Effects: %30
Spring Effects: %30
Damper Effects: %30
Enable Centering Spring (Check atılmış)
Centering Spring Strength: %30
Report Combined Pedals (Boş)
Degrees of Rotation 360

Her oyunu çok rahat oynuyorum.

Hatta NFS2'ye tekrar başladım. Hepsinden zevkli geldi... Arcade olduğu içindir diyeceğim ama...
Bundan sonra NFS:MW'yi de tekrar kurar oynarım gibi.

Dünyada Ölümden Başkası Yalan
Syn7ax

21 Haziran 2008; 10:17:56 

quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

GTR2, TDU, Rfactor, Race07 ve CMR Dirt oynadım.
Tamamını 360-540 bandında oynadım.
900derece bu tarz oyunlar için çok hantal kalıyor. Çevirmeye yetişemiyorsunuz.
Ama direksiyon yeteri kadar hassas olduğu için, eliniz alışınca 360 bile fazla gelebiliyor...

Direksiyon çok zor dönüyorsa, Logitech Gaming Software kur, oradan ForceFeedback ayarlarını %25e falan çek.
Yoksa oynanamayacak kadar sert oluyor.

Oyunların içinde de bu tarz ayarlar var da, en temizi LGS.
LGS'de benim Global Device Settings şu şekilde:

Overall Effects: %30
Spring Effects: %30
Damper Effects: %30
Enable Centering Spring (Check atılmış)
Centering Spring Strength: %30
Report Combined Pedals (Boş)
Degrees of Rotation 360

Her oyunu çok rahat oynuyorum.

Hatta NFS2'ye tekrar başladım. Hepsinden zevkli geldi... Arcade olduğu içindir diyeceğim ama...
Bundan sonra NFS:MW'yi de tekrar kurar oynarım gibi.

Cevapların için çok teşekkür ederim Sultanım, eve geçtiğim gibi deneyeceğim, bilhassa bu sertlik olayı can sıkıyor.

N/A - Syn7aX
BilimveEdebiyat

21 Haziran 2008; 22:45:43 

Ben bir türlü G25'i TDU'ya tanıtamadım.Ayarlardan Wheel'i enable seçeneğine getirmeme rağmen olmuyor. Bir arkadaş detaylı olarak nasıl yapıldığını yazarsa çok sevinirim.
Saygılar,

BilimveEdebiyat

22 Haziran 2008; 23:43:21 

Sorun giderildi.

Thief.

Sisteme Gözat

23 Haziran 2008; 1:27:48 

@Basaksehir

Başakşehirde oturuyorum, arabaya hiç rastlamadım; ama resimdeki kişileri tanıyorum ilginç oldu

cenkbasar

24 Haziran 2008; 14:13:24 

quote:

Ayri sorun bende de var, g25 taktiktan sonra TDU kasmaya basladi.. Neden oldugunu cidden cok merak ediyorum..

Ayrica cekismeli gecen yarislarda 300derece olarak ayarliyorum direksiyonu, zevk almak istedigim zaman 360derece yapiyorum.
Bilgisayarimda yüklü olarak LFS, Race 07, GTR2, Toca3, Prostreet ve Mostwanted yüklü. DIRT kurulmayi bekliyor :) Race07'de cok büyük zevk aliyorum, yarislar cok guzel oluyor.
Arcade olarak Most Wanted kurdum gecen gün, baya güzel oldu.. Tek problem h shift tanimamasi. Gear up-down seklinde oynuyorum genede fena degil :)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
alacakll

27 Haziran 2008; 14:44:46 

test drive unlimited i oynayamıyorum oyunun options kısmını nasıl yapacam acıklarsanız sevinirim her ne yaptıysam olmadı

S.AT
EyLanxtiN

27 Haziran 2008; 22:58:58 

Çok güzel hayırlı olsun o kadar betimlemeli anlatmışsın ki sanki kendim almış gibi hissettim eline sağlık .

melih06

1 Temmuz 2008; 12:35:55 

Aşağıdaki sorunuma tdu bölümünden yanıt alamadım. Vitesleri nasıl aktif hale getirebilirim... gtr2'de sorun yok, ama bu oyunda ayarları yapamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: melih06

Bu oyunda g25 direksiyonun vitesini bir türlü aktif edemedim. Sadece otomatik viteste çalışıyor. 1'den 6'ya kadar tüm vitesleri atadım, vites seçeneği de manuel yaptım, ama araba gitmiyor. Vites boşta görünüyor ve sadece gaz verebilliyorum, vites seçenği auto yaptığımda ise sorun yok. Anlayacağınız vitesleri tanıtamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayarlar aşağıdaki şekilde:

cenkbasar

1 Temmuz 2008; 13:04:38 

H-Shift'i aktif edeceksin dostum..

Eger Debriyaj kullanmak istersen AUTO CLUCH deaktif olacak. H-shift'e tik at kaydet sadece ;)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
melih06

1 Temmuz 2008; 19:49:13 

İkisini de aktif ettim ve confirm'e tıkladım kaydettim. Ama sonuç yine değişmedi. Başka biryerlerden mi ayar yapmak gerekiyor acaba.

cenkbasar

2 Temmuz 2008; 15:54:18 

Bu arada manuel vitesli bi araba kullanman ve ayarlardan gearbox'u manuel yapman yeterli.

Logitech'in profiler programi yüklü mü?

Ben g25'imi kurduktan sonra oyuna girdigimde direk tanimisti cunku, sadece H-shifter'i aktif ettim o kadar

darkdead06