Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MuSoniC

Sisteme Gözat

24 Nisan 2008; 18:50:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: pegasusxx1975

hızlıal'da 400'e düşmüş fiyat

bilginize

http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=21.012.1453.0001

alacaklar için iyi bir fırsat, gördüğüm en iyi fiyat.

cazador1905

24 Nisan 2008; 19:50:31 

AYAKLARDA DAHİLMİ DOSTUM ?:D YA BENİM SORUM SU BU SET MOMODAN DAHA İİ BİLİOZ ONUDA COK PAHALI VE BU SETİ ALINCA VERDİGİNİZ PARAYA ACİRSİNİZ NEDENİ SU KOTU DEMİYORUM BU SETLE OYUCAGİNİZ OYUNLAR SINIRLI VEACIKCASI BEN O KADAR PARA VERMEM BUNA AMA VERİRSEMDE İİ Bİ ZAMAN GELİR İİ OYUNLAR CİKAR OYLE OYNARİM BİDE ALIP ELİNDE MEVCUT OLAN ARKADASLARA 1-2 OYUN ONERİM VAR
1-TEST DRİVE UNLİMİTED
2-BMW M3 CHALENGE DEBRİYAJ I BU OYUNLARDA KULLANİOSUNUZ
NOT:BU ARADA DİREKSİYONU 370 LİRAYA BULDUM ALMAK İSTEYEN VARSA LİNK ATABİLİRİM

cazador
MuSoniC

Sisteme Gözat

24 Nisan 2008; 20:03:17 

Önceleri öyleydi sınırlı sayıda üretilecekti ancak çok tutulunca seri üretime geçtiler. Yani merak etmeyin yazın alsanız da tükenmez.
GTR yarış oyunu şehir içinde gezme gibi bi şey yok sırf pistten ibaret. Ancak pistlerde test sürüşü falan yapabilirsiniz.

crazytown_

Sisteme Gözat

24 Nisan 2008; 21:06:16 

quote:

Orjinalden alıntı: semih520

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Orjinalden alıntı: semih520

peki
bu aletle basitten bir sürücü eğitimi verebileceğimiz bir simalatör veya oyun var mı? özellikle debriyajı yanlış kullanınca arabası stop eden

GTR2'de debriyaj var ve stop etme olayı da var, yarış simülatörü olarak ise LFS var.

cevabın için teşekkürler.
-Bu alet sınırlı sayıda üretilecek falan deniliyordu.Öyle bişey var mı?yazın alacam çünkü
-son olarak gtr de şehirde gezme modu falan var mı yoksa sırf yarış mı

sırf yarış dostum

yaş 30 oldu :'(
Gunwane

25 Nisan 2008; 1:06:20 

Sağol dostum..Ayarlarına bir bakacam açıkcası ben heyecan içinde direksiyona alışmaya çalışırken kurduğum programın ayarlarına bile bakmadım..Demek g25 de harici güç adaptörü gerekiyor..Momo da olmaması güzel bir özellik o zaman..Direkt usb de bağlanıyoz..Şu FF i en iyi hissedebileceğim oyun hangisi..GTR2 mi?
quote:

Orjinalden alıntı: gameman

@Gunwane sorun yok öyle olması gerek ffb için
@PVH hayır,mutlaka fişe takılmalı.

Oynadığım Oyunlar: rFactor, Assassin's Creed , Crysis , Colin McRae DIRT, Race Driver GRID
solaytekin

25 Nisan 2008; 9:22:59 

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Sağol dostum..Ayarlarına bir bakacam açıkcası ben heyecan içinde direksiyona alışmaya çalışırken kurduğum programın ayarlarına bile bakmadım..Demek g25 de harici güç adaptörü gerekiyor..Momo da olmaması güzel bir özellik o zaman..Direkt usb de bağlanıyoz..Şu FF i en iyi hissedebileceğim oyun hangisi..GTR2 mi?
quote:

Orjinalden alıntı: gameman

@Gunwane sorun yok öyle olması gerek ffb için
@PVH hayır,mutlaka fişe takılmalı.

gtr2 momo ile direk uyumlu ve ffler çok iyi.aynı şekilde race wtcc ve race07 ilede.

rfactorda ffy i tam açınca aracı kullanmak imkansızlaşıyor.direksiyonu her çevirişte çevrilen yöne doğru çok kasıyor ff ayarını ben -100 yapmıştımda normal hale gelmişti.

lfs2 yide momoya ayarladım ondada ff çok iyi çalışıyor ama yol kenarlarındaki banketleri gtr2deki gibi hissedemiyorsun daha doğrusu hiç yok.yoldan çıkınca his kayboluyor.

rbr de ise masa sanki yerinden sökülecek gibi oluyor

amd4000x2-2800mhz,bıostar ta690g,asus hd3870,kingston 2x1gb 667mhz ddr2,highpower 430w,samsung 160gb sata2,samsung 17 syncmaster 793mb,lg dvd-rw,logitech momo
HuNTeR_1907

25 Nisan 2008; 15:46:25 

@Gunwane,
Momo'da da güç adaptörü gerekiyor Force Feedback için.

Xbox 360 Arcade Pack (Falcon) @ Pal
W810i
PVH

25 Nisan 2008; 22:55:53 

Bende almış bulunuyorum bugün.. Platin'den.. Arkadaşlar önericeğiniz oyunlar nelerdir? Debriyaj desteği falan olan yani?

Intel Q6600 - Gigabyte p35c-ds3r - 2 GB Ram - Seagate 250GB 16mb NCQ - Asus EN8800GT 512mb - Samsung 2232bw - Gigabyte 3D Aurora ATX - Tagan 900w - Logitech Z-5500 - Platronics DSP500 - XRay Thunder 9 - Logitech G5 - Zoomx6 - Logitech MOMO - Saitek X52
ysselim

Sisteme Gözat

25 Nisan 2008; 23:22:44 

quote:

Orjinalden alıntı: PVH

Bende almış bulunuyorum bugün.. Platin'den.. Arkadaşlar önericeğiniz oyunlar nelerdir? Debriyaj desteği falan olan yani?

G25 için, Hand Shifter dahil nezih bir oyun oynayayım diyorsan, tek seçenek: TDU.

Hand Shiftersız da oynarım diyorsan, Collin McRae Dirt.

Akabinde ne bulursan.

Dünyada Ölümden Başkası Yalan
MuSoniC

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 13:24:50 

quote:

Orjinalden alıntı: PVH

Hayırlı olsun Ne kadara aldın?

Master_Evil

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 13:42:32 

çok pahalı yaaa

Road to 2010
PVH

26 Nisan 2008; 17:17:49 

Debriyaj'ın ve vites'in çalıştığı bir Otobüs/Minibüs veya Kamyon oyunu falan varmı arkadaşlar?

Intel Q6600 - Gigabyte p35c-ds3r - 2 GB Ram - Seagate 250GB 16mb NCQ - Asus EN8800GT 512mb - Samsung 2232bw - Gigabyte 3D Aurora ATX - Tagan 900w - Logitech Z-5500 - Platronics DSP500 - XRay Thunder 9 - Logitech G5 - Zoomx6 - Logitech MOMO - Saitek X52
Gunwane

27 Nisan 2008; 1:48:06 

Evet rFactor de FF i açınca inanılmaz kasıldı..Bende dediğin gibi ayarladım..Direksiyon ile boğuşurken buldum kendimi walla..:) Birde rFactor de F1 modlarında kullanmak hakikaten zor çünkü arabalar çok hızlı..Çok hızlı yön değişimleri var çok sık vites değiştirmek gerekiy zor vesselam..GTR2 ve RACE nisbeten daha kolay..Hele GTR2 de vitesi yandaki kola alınca harika oluyor..F1 de genelde direksiyon altındaki flaplardan hallediyorum..

Oynadığım Oyunlar: rFactor, Assassin's Creed , Crysis , Colin McRae DIRT, Race Driver GRID
solaytekin

28 Nisan 2008; 12:46:31 

bugün gt legends i buldum ve kurdum harika oyun.momo ilede çok iyi oynanıyor tavsiye ederim...

amd4000x2-2800mhz,bıostar ta690g,asus hd3870,kingston 2x1gb 667mhz ddr2,highpower 430w,samsung 160gb sata2,samsung 17 syncmaster 793mb,lg dvd-rw,logitech momo
volkan_kolay

28 Nisan 2008; 22:44:35 

quote:

Orjinalden alıntı: haşmetdesouza

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

ürün tanıtımındaki şu yazı dikkatimi çekti: " Pedallar da gerçekten bir devrim niteliğinde. Gaz pedalı tıpkı arabalardaki gibi hafifçe? Fren ise bastıkça sertleşiyor. Yani sizde balataların, diskleri sıktığı hissini uyandırıyor. Debriyaj da orta karar. Fakat şu anda debriyaj oyunlar tarafından desteklenmiyor.."

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.SW.012/

nfs pro street ve nfs carbonda debriyaj var
carbonda sadece draglarda
pro streette drag ve normal yarışlardada var ayarlardan clutch tuşu debriyaj

teşekkür ederim dostum nfs pro street yeni aldım klavye ile hiç çekilmiyor bmw m3 challenge fena oyun değil fakat iyi drift yapmak için bir g25 veya momo lazım..

benim en büyük korkum seti aldığım zaman acaba el frenli modeli çıkarmı..? ozamanda adamı aldığına bin pişman ederler..

SANATI SANAT YAPAN VEFAKAR USTALARDIR..
nakkaş: VOLKAN

Pater_PaN
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Nisan 2008; 0:01:34 

Hayırlarda kullanmak nasıp etsin arkadas...
MuSoniC

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 15:41:01 

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay