AYAKLARDA DAHİLMİ DOSTUM ?:D YA BENİM SORUM SU BU SET MOMODAN DAHA İİ BİLİOZ ONUDA COK PAHALI VE BU SETİ ALINCA VERDİGİNİZ PARAYA ACİRSİNİZ NEDENİ SU KOTU DEMİYORUM BU SETLE OYUCAGİNİZ OYUNLAR SINIRLI VEACIKCASI BEN O KADAR PARA VERMEM BUNA AMA VERİRSEMDE İİ Bİ ZAMAN GELİR İİ OYUNLAR CİKAR OYLE OYNARİM BİDE ALIP ELİNDE MEVCUT OLAN ARKADASLARA 1-2 OYUN ONERİM VAR 1-TEST DRİVE UNLİMİTED 2-BMW M3 CHALENGE DEBRİYAJ I BU OYUNLARDA KULLANİOSUNUZ NOT:BU ARADA DİREKSİYONU 370 LİRAYA BULDUM ALMAK İSTEYEN VARSA LİNK ATABİLİRİM
Önceleri öyleydi sınırlı sayıda üretilecekti ancak çok tutulunca seri üretime geçtiler. Yani merak etmeyin yazın alsanız da tükenmez. GTR yarış oyunu şehir içinde gezme gibi bi şey yok sırf pistten ibaret. Ancak pistlerde test sürüşü falan yapabilirsiniz.
peki bu aletle basitten bir sürücü eğitimi verebileceğimiz bir simalatör veya oyun var mı? özellikle debriyajı yanlış kullanınca arabası stop eden
GTR2'de debriyaj var ve stop etme olayı da var, yarış simülatörü olarak ise LFS var.
cevabın için teşekkürler. -Bu alet sınırlı sayıda üretilecek falan deniliyordu.Öyle bişey var mı?yazın alacam çünkü -son olarak gtr de şehirde gezme modu falan var mı yoksa sırf yarış mı
Sağol dostum..Ayarlarına bir bakacam açıkcası ben heyecan içinde direksiyona alışmaya çalışırken kurduğum programın ayarlarına bile bakmadım..Demek g25 de harici güç adaptörü gerekiyor..Momo da olmaması güzel bir özellik o zaman..Direkt usb de bağlanıyoz..Şu FF i en iyi hissedebileceğim oyun hangisi..GTR2 mi?
quote:
Orjinalden alıntı: gameman
@Gunwane sorun yok öyle olması gerek ffb için @PVH hayır,mutlaka fişe takılmalı.
Sağol dostum..Ayarlarına bir bakacam açıkcası ben heyecan içinde direksiyona alışmaya çalışırken kurduğum programın ayarlarına bile bakmadım..Demek g25 de harici güç adaptörü gerekiyor..Momo da olmaması güzel bir özellik o zaman..Direkt usb de bağlanıyoz..Şu FF i en iyi hissedebileceğim oyun hangisi..GTR2 mi?
quote:
Orjinalden alıntı: gameman
@Gunwane sorun yok öyle olması gerek ffb için @PVH hayır,mutlaka fişe takılmalı.
gtr2 momo ile direk uyumlu ve ffler çok iyi.aynı şekilde race wtcc ve race07 ilede.
rfactorda ffy i tam açınca aracı kullanmak imkansızlaşıyor.direksiyonu her çevirişte çevrilen yöne doğru çok kasıyor ff ayarını ben -100 yapmıştımda normal hale gelmişti.
lfs2 yide momoya ayarladım ondada ff çok iyi çalışıyor ama yol kenarlarındaki banketleri gtr2deki gibi hissedemiyorsun daha doğrusu hiç yok.yoldan çıkınca his kayboluyor.
rbr de ise masa sanki yerinden sökülecek gibi oluyor
Evet rFactor de FF i açınca inanılmaz kasıldı..Bende dediğin gibi ayarladım..Direksiyon ile boğuşurken buldum kendimi walla..:) Birde rFactor de F1 modlarında kullanmak hakikaten zor çünkü arabalar çok hızlı..Çok hızlı yön değişimleri var çok sık vites değiştirmek gerekiy zor vesselam..GTR2 ve RACE nisbeten daha kolay..Hele GTR2 de vitesi yandaki kola alınca harika oluyor..F1 de genelde direksiyon altındaki flaplardan hallediyorum..