debriyaj yok. şu an debriyaj istiyorum g25 in asıl farkı vites değil. 900 derece dönebilen direksiyonu, çift motorlu titreşim sistemi, pistonlu ve debriyajlı pedal sistemi... vites dediğin H-shifter ayrıca satılıyor, istesem bulup alırım. bana debriyaj gerek
cevabı olan varmı?_?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 13 Nisan 2008; 14:50:55 >
Ben de almak için elimden geleni yapıyorum ancak Ankara'da 2 Bimeks var ikisinin de stoğuna hiç girmemiş Hızlı sistem bayilerinden de 2sini aradım onlar da hala gelmedi (Hatta birisi Türkiye'ye girmedi) dedi.. Ankara'da gören olursa lütfen haber versin
mavi bilgisayarda var arkadaşım. fiyatı da 480 taksitli, 450 nakit.
Ben seti alalı 1 yıl 1 ay oldu Geç gördün galiba biraz
gameman@ verdiğin güzel ama üzücü cevap için teşekkürler peki mesela usb den bağlanan tipte falan debriyajlı pedal setleri varmı? öyle bir bilgin varmı?? veyada bi çevirici aparat ile g25 pedalları benim direksiyona uyarmı?
http://forum.donanimhaber.com/m_22489471/mpage_3/tm.htm arkadaslar bu konuda da belırttıgım gıbı yardım ıstıyorum akıl verebılcek cozum uretebılecek bırısı var mı...? aletı aldım ama koyacak yerım yok su an..nasıl bırsey ayarlayabılırım..?
logitech neden el freni koymuyor setlerine bunu birine sormuştum bana verdiği cevap el freninde sadece ayakla bastığın freni oraya alıyorsun ve el freni hissi veriyormuş gibi oluyor dedi, yoksa yanlış bilgimi..? eğer el freni önemliyse logitech bunu koymazmıydı sistemlerine buda ilginç piyasanın en dandik setlerinde el freni varken momo ve g25 de olmaması da biraz ilginç
logitech neden el freni koymuyor setlerine bunu birine sormuştum bana verdiği cevap el freninde sadece ayakla bastığın freni oraya alıyorsun ve el freni hissi veriyormuş gibi oluyor dedi, yoksa yanlış bilgimi..? eğer el freni önemliyse logitech bunu koymazmıydı sistemlerine buda ilginç piyasanın en dandik setlerinde el freni varken momo ve g25 de olmaması da biraz ilginç
Piyasanın en dandik setlerinde el freni var demek. Merak ettim şimdi...
@ysselim galiba @volkan_kolay arkadaşımız Diamod, Snoopy, Kontorland gibi fason markaları kasdetti bu saydığım markaların bazı modellerinde el frani var ama bu setler genel anlamda kalitesiz ve dayanıksız olduklarından dolayı bunların olması pek bir şey ifade etmiyor doğrusu. Logitech'in neden hala direksiyon sistemlerinde el frani kullanmadığı bende bilemiyorum. Yapamayacağından değil de işte biraz ticari bir hamle gibi geliyor bana. Eminim istese debriyaj ve el frenine sahip çok kaliteli bir set yapar ama şu ana kadar öyle bir set görmedik Logitech'den. Belki de G25 ten sonraki amiral gemisinde bu tür bir detayı atlamaz kim bilir
@ysselim galiba @volkan_kolay arkadaşımız Diamod, Snoopy, Kontorland gibi fason markaları kasdetti bu saydığım markaların bazı modellerinde el frani var ama bu setler genel anlamda kalitesiz ve dayanıksız olduklarından dolayı bunların olması pek bir şey ifade etmiyor doğrusu. Logitech'in neden hala direksiyon sistemlerinde el frani kullanmadığı bende bilemiyorum. Yapamayacağından değil de işte biraz ticari bir hamle gibi geliyor bana. Eminim istese debriyaj ve el frenine sahip çok kaliteli bir set yapar ama şu ana kadar öyle bir set görmedik Logitech'den. Belki de G25 ten sonraki amiral gemisinde bu tür bir detayı atlamaz kim bilir
evet venom dostum aynen.. bu tip setlerde el freni var ama logitech bu konuda hala ısrarcı değil, neden koymuyor anlamıyorum bende şimdi g25 modelinde birde el freni olsa tadından yenmez ya..gerçi şimdi de tadından yenmiyor ama böylesine profesyonel bir sette olması gereken unsur..
mesela bir bmw m3 challenge oyununda viraja girdiğiniz zaman el frenini çekip debriyaj pompalayarak virajı el freniyle yan yan gitme zevki başka olurdu, logitech böylesine zevkli bir olayı neden atladı bilmiyorum..geçen sene sırf drift yapmak için bir doğan kiraladık bu senede bir bmw kiralayacağız, o el frenine asılarak yanlanmanın zevkini anca gerçek otomobil kullananlar bilir keşke logitech g25 modelinde böylesine güzel bir ayrıntıyı atlamasaydı diye düşünüyorum..
ürün tanıtımındaki şu yazı dikkatimi çekti: " Pedallar da gerçekten bir devrim niteliğinde. Gaz pedalı tıpkı arabalardaki gibi hafifçe? Fren ise bastıkça sertleşiyor. Yani sizde balataların, diskleri sıktığı hissini uyandırıyor. Debriyaj da orta karar. Fakat şu anda debriyaj oyunlar tarafından desteklenmiyor.."