Şimdi Ara

Harry Potter and the Cursed Child sinemaya uyarlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Harry Potter and the Cursed Child sinemaya uyarlanacak
    Sinema tarihinin en başarılı fantastik serileri arasında yer alan Harry Potter, 2011 yılında vizyona giren Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 ile beyaz perdedeki yolculuğunu tamamladı. Bu film ile birlikte orijinal seri sona ermiş olsa da, J.K. Rowling'in yarattığı bu büyülü dünya önümüzdeki yıllarda da sinema dünyasında işlenmeye devam edecek.
     
    Harry Potter'ın parçası olduğu bu büyülü dünyada geçecek Fantastic Beasts and Where to Find Them, bu yıl sinemaseverler ile buluşacak. Senaryosunu J.K. Rowling'in kaleme aldığı film, Harry ve arkadaşlarının Hogwarts Büyücülük Okulu'nda işledikleri ders kitaplarından biri olan Fantastik Yaratıklar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar'ın kurgusal yazarı Newt Scamander'in maceralarını anlatacak.
     
    Fantastic Beasts and Where to Find Them ile birlikte en başarılı serilerinden birini yeniden canlandıracak olan Warner Bros, sadece bununla yetinmeyebilir. NY Daily News'in haberine göre Warner Bros, geçtiğimiz aylarda Londra'da sahnelenmeye başlanan ve kısa süre sonra senaryosu kitap halinde basılan Harry Potter and the Cursed Child'i yeni bir film serisine dönüştürmeyi planlıyor.
     Harry Potter and the Cursed Child sinemaya uyarlanacak
    NY Daily News'in haberine göre stüdyo, 5 saatlik tiyatro oyununu sinemaya üç filmlik bir seri olarak uyarlamayı planlıyor. Warner Bros'un bu yeni serinin ilk filmini 2020 yılında vizyona sokmak istediği ve Harry Potter rolünü tekrarlaması için Daniel Radcliffe ile görüşme halinde olduğu söyleniyor.
     
    Bu haber Harry Potter hayranları için son derece sevindirici olsa da, sinema dünyası ile ilgili bu haberin NY Daily News'den gelmiş olması bu haberin ne kadar doğru olduğunun sorgulanmasına neden oluyor. Warner Bros'un Harry Potter and the Cursed Child'ı bir gün sinemaya uyarlamak istediğine şüphe yok, ancak bunun 2020 gibi yakın bir tarihte gerçekleşmesi biraz uzak bir ihtimal.
     Harry Potter and the Cursed Child sinemaya uyarlanacak







  • O nasıl Harry Potter yav

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha GTX 1050, Harry Potter v.b. bugün hep güzel haberler alıyorum
  • ''ancak bunun 2020 gibi yakın bir tarihte gerçekleşmesi biraz uzak bir ihtimal'' ne kadar da yakın ama

  • Herhangi bir Harry Potter kitabından çok daha az sayfaya sahip, sadece tiyatro oyunu için yazılmış bir kitaptan nasıl 3 serilik bir film çıkaracaklar?? Bildiğin ne kadar kazanırsak o kadar iyi kafasıdır bu. Olanlar hakkında spoiler vermeyeyim ancak kitaptaki olay örgüsü Harry'nin basit bir macerasına anca denk gelir sanırım.

  • Eski kadro oynarsa süper olur. Tiyatro için seçilen kişiler çok kötüydü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 4 Eylül 2016; 17:46:55 >
  • Harry potter serisinin kitaplarını okumuş biri olarak; Voldemortun çocukluğundan taaa harry potter un doğumuna kadar olan zamanı film yapsalar daha güzel olur, saçma sapan kurgularla eski harry potter film serisini değersizleştirecekler.

  • Cok saçma

  • Ölü ineği sağmasınlar. Güzel bir kitap ve film serisi olarak bırakın, para için mahvetmeyin herşeyi.
  • 5 e kadar iyidide 6 ve 7 de bir çöküş oldu harry nin salak salak etrafa bakmasından mı yönetmenden mi bilemiyorum ama umarım gene saçmalamazlar. 1-2 iyidi ama çocuklardı 3-4-5 se böyle az daha karanlık havasıyle benm serideki favorilerim gibidir umarım bu filmlere benzer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 kitap 8 filmde, kızıl saçlı, açık tenli olan Hermione'yi kalk müzikalde siyahi yap, sonra sinirlenince sana ırkçı desinler.
    "Bakın biz ırkçı değiliz, cinsiyetçi değiliz." demek için böyle kör göze parmak hareketler yapıyorlar çıldırıyorum. Çocuk mu ikna ediyorsunuz ya? Olanı neden böyle saçma şekilde değiştiriyorsunuz, yeni hikayeler yazın istediğinizi kullanın izleyelim bizde.

  • Bazı şeylerin iyice suyunu çıkarmamak lazım... Assasins Creed Potter...

  • 1-2-3 güzeldi
    4-5 de Harry mallaşmaya başladı
    6-7-8 Herkes mal oldu.
    Böyle devam edecekse bence tadında bıraksınlar daha iyi.
    Spoiler - Aşağıya fareyle işaretleyin.
    .
    .
    .
    .
    O yaşlı ölmeyecekti. :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal mühendis -- 4 Eylül 2016; 21:41:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal mühendis

    1-2-3 güzeldi
    4-5 de Harry mallaşmaya başladı
    6-7-8 Herkes mal oldu.
    Böyle devam edecekse bence tadında bıraksınlar daha iyi.
    .
    .
    .
    .
    O yaşlı ölmeyecekti. :(

    Dambıldor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
  • Hayri Pıtır.
  • Ömrüm boyunca Harry Potter serisi, aklımda en iyi fantastik edebiyat serilerinden biri olarak kalacak. Her duyduğumda tekrar heyecanlanıyorum. "Peron 9-3 çeyrek" falan... Ne bileyim harika bir hayal gücü ürünü ve çok iyi bir dil yer alıyordu kitaplarda. Tabi bunda çevirmenler Sevin Okyay ve Kutlukhan Kutlu'num da payı büyüktü. Ah ah Harry Potter'a ait yeni şeyler yazılsa da keyifle okusak 🤗

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En sevdiğim serilerden biri. Bana kitap okuma alışkanlığını kazandıran seri. O yüzden bende yeri ayrı. Fakat bu tiyatro ilk çıktığı zaman internette konusunu araştırmak zorunda kalmıştım. Mevcut Harry Potter dünyası ile çelişen olaylar var. Bazı şeyler aşırı saçma ve bazı karaktere ters. Tiyatroyu izleyenler ters köşe olsun diye bu seride asla olmayacak şeyler eklemiş JKR. Ama yine de bu seriye doymamış olmamdan ötürü bir yandan da hoşuma gitmişti. Çünkü karakterlerin ileride ne işler yaptıkları vs merak ettiğim konulardı. Her ne kadar JKR daha sonradan bunları açıklamış olsa da böyle görmek farklı olacak.

    Yanlış hatırlamıyorsam şayet tiyatronun önce kitabı çıkacak diye biliyordum. Hatta JKR kitap çıkacak diye izleyenlerden oyun hakkında spoiler vermemelerini istemişti. Belki oyun hakkında nette okuduğum her şey troll. Bilemiyorum. Sanırım film yeni kitaba veya kitaplara göre çekilecek. 2020 bu yüzden erken bir tarih. Bekleyelim görelim. Umarım rezil etmezler güzelim seriyi.

    Edit: Kitap çıkmış. YKY çevirisini yapıyormuş.
    Edit 2: Tiyatroyu merak edenler için Link 1 ve devamı Link 2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 5 Eylül 2016; 10:26:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyuncular 30 yasina gelmis, hala Harry Potter rolunde oynatmaya calisiyorlar. Bu filmi ancak animasyon yaparlarsa kurtarirlar. Ozellikle 6-7-8 den sonra seyredilir tarafi kalmadi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.