Şimdi Ara

Warcraft'ın yönetmeni devam filmi fikrine sıcak bakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Warcraft'ın yönetmeni devam filmi fikrine sıcak bakıyor
    Bugüne kadar çekilen en büyük ve en pahalı oyun uyarlamalarından biri olan Warcraft, haziran ayında sinemaseverler ile buluştu. Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Warcraft'ın filminden beklentiler oldukça yüksekti, ancak filmin gişe performansı bu beklentilerin altında kaldı.
     
    Film, ABD'de sadece 47.2 milyon dolar hasılat elde edebildi ki bu rakam yalnız prodüksiyonuna 160 milyon dolar harcanan bir film için tam bir hayal kırıklığı. ABD'deki bu başarısızlık Warcraft filmlerinin geleceğini tehlikeye sokmuş olsa da, filmin dünya genelinde gördüğü yoğun ilgi olası devam filmleri için bir umut ışığı yaktı. Özellikle Çin'de yoğun ilgiyle karşılanan film, dünya genelinde 433.5 milyon dolar hasılat elde etti. Filmin ABD dışında yakaladığı bu başarı sonrası bir açıklama yayınlayan yapım şirketi, devam filmlerinin hala gündemde olduğunu duyurarak Warcraft hayranlarını sevindirmişti.
     Warcraft'ın yönetmeni devam filmi fikrine sıcak bakıyor
    Geçtiğimiz günlerde bir sevindirici haber de filmin yönetmeninden geldi. Warcraft'ın yönetmeni olan Duncan Jones, Thrillist'e verdiği röportajda olası devam filmleri hakkında açıklamalarda bulundu. İlk filmin yapımı için uzun yıllar çalışan Jones, bir devam filmi çekilmesi halinde yönetmen olarak dönmeye sıcak baktığını ve işin zor kısmını ilk filmde hallettiklerini açıkladı. Şekillendirmek için üç buçuk yılını harcadığını bu dünyaya geri dönmek isteyeceğini söyleyen Jones, işin zor kısmını geride bıraktıklarını ve artık kurdukları bu dünyada eğlenceli şeyler yapabileceklerini ifade etti.
     
    Öte yandan Jones ilk film hakkında bazı pişmanlıkları olduğunu da kabul etti. Warcraft filmi hakkında hem öfkeli hem de gururlu olduğunu ifade eden genç yönetmen, üç buçuk yılı aşan yapım süreci boyunca bazı tavizler vermek zorunda kaldığını ve o sırada ufak değişiklikler olarak görülen bu tavizlerin birikerek istediği filmi yapmasına engel olduğunu belirtti.







  • bulmuşlar yolunacak 15-20 yaş arası çocukları yolacaklar elbette. Yoksa film de kopuk noktalar, hızlı ilerleyen ve anlaşılamayan noktalar varken 2 de gelir 3 de gelir 15 de gelir. Nasıl olsa izleyecekler robot gibi itiraz etmeden bilete paşa paşa para veriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın yönetmen devam filmine sıcak bakmasın bir zahmet.

    Sen kalk elinde muhteşem bir konu varken ilk filmin içine et,

    Sonrada gözünü devam filmine dik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İzmirliMurat

    bulmuşlar yolunacak 15-20 yaş arası çocukları yolacaklar elbette. Yoksa film de kopuk noktalar, hızlı ilerleyen ve anlaşılamayan noktalar varken 2 de gelir 3 de gelir 15 de gelir. Nasıl olsa izleyecekler robot gibi itiraz etmeden bilete paşa paşa para veriyor.

    Alakasi yok bence. Ben hic warcraft vs oyunlarla ilgili degilim bi izleyeyim dedim ve bence bi oyun icin cekilmis en iyi film. Bi kac kisim haric seyiri cok keyifliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda oynadığım ilk oyun Warcraft3. Hatta Warcraft Frozen Thronede Illidan Stormrage öldüğünde çok üzüldüğümü hatırlıyorum. Sonra ben bu oyunun aşığı olarak büyüdüm ve Warcraft1 (Orc & Humans) de olmak üzere bütün oyunlarını oynadım. Kopukluk diyen arkadaşlar o 1994 yapımı ilk oyunu oynarlarsa görürler ney neymiş. Bu ilk film ve ikinci oyundaki gibi Orklar ve İnsanlar arasındaki büyük savaşı anlatıyor. Bir kopukluk göremedim aksine ilk oyuna uygun sayılabilecek bir film olmuş. İkinci oyunu oynayan arkadaşlar varsa bilirler, Tides of Darknessda bir genişletme paketi ile oyuna gelen Beyond the Dark Portal üzerine kurulmuş bir film. İkinci filmde büyük ihtimalle sadece Reign of Chaos ve Frozen Throne üzerine kurulacaktır, hikayeye gayet uygun gidiyor millet sadece Warcraft3 ve WoWu bildiği için hikayeye uymamış diyor. Lütfen yargılamadan önce araştırın. Filmin devamı gelmesi benim için çok önemli, çünkü takip ettiğim tek seri diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaber -- 3 Eylül 2016; 16:25:25 >




  • Güzel hikayesi olan ama bir türlü olması gerekeni veremeyen bir filmdi. Yüzüklerin efendisi filminin ilk 3 filminden biraz ders alsınlar sonra çeksinler böyle filmleri.

  • Ben ilk filmi begenmedim star craft i denesinler bence hazirda hikayesi var zaten

  • Gelsin tabiki . Bir zararı yok izleriz eleştiririz överiz. Bu tarz filmler lazım .

    Benim gibi oyununu uzun süre oynayanlar için ise ayrı bir keyif .

    İlk filmi beğenmeyen gitmez izlemez bu kadar basit. Sanki sayısız bu tarz filmler çıkıyor da gelmesin diye mesaj atıyorsunuz...
  • Bu filmin en büyük sorunu oyuncu seçimiydi. Başrol ve yan rollerdeki herkes ama herkes sanki son anda aceleyle karar verilip filme alınmış gibi. Ne tip ne de karakterler olması gereken havadaydı. İkinci sorun ise özel efeklerin filme tam yedirilmemesi. Mesela adam atın üzerinde ormanda koşuyor ama o kadar belli ki yeşil perde önünde oynadığı, film genelinde fena halde stüdyo içinde çekildiği çok net hissediliyordu, yani filmin atmosferine girilmiyordu. Hikayesi olarak ise tabii ki kimse warcraft'a bir şey diyemez.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Bu filmin en büyük sorunu oyuncu seçimiydi. Başrol ve yan rollerdeki herkes ama herkes sanki son anda aceleyle karar verilip filme alınmış gibi. Ne tip ne de karakterler olması gereken havadaydı. İkinci sorun ise özel efeklerin filme tam yedirilmemesi. Mesela adam atın üzerinde ormanda koşuyor ama o kadar belli ki yeşil perde önünde oynadığı, film genelinde fena halde stüdyo içinde çekildiği çok net hissediliyordu, yani filmin atmosferine girilmiyordu. Hikayesi olarak ise tabii ki kimse warcraft'a bir şey diyemez.

    Çok acele oldu, birde hikayeyi öylece sıkıştırmışlar ne olduğu belli olmayan bir şey olmuştu.

    Bence böyle derin hikayesi olan bir seriyi dizi yapmaları lazımdı.
  • Soğuk baksın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayları biraz daha açıklamalilar kimse konuyu anlamak için 20 yıllık grafik yoksunu oyunu tekrar oynamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karaber

    Hayatımda oynadığım ilk oyun Warcraft3. Hatta Warcraft Frozen Thronede Illidan Stormrage öldüğünde çok üzüldüğümü hatırlıyorum. Sonra ben bu oyunun aşığı olarak büyüdüm ve Warcraft1 (Orc & Humans) de olmak üzere bütün oyunlarını oynadım. Kopukluk diyen arkadaşlar o 1994 yapımı ilk oyunu oynarlarsa görürler ney neymiş. Bu ilk film ve ikinci oyundaki gibi Orklar ve İnsanlar arasındaki büyük savaşı anlatıyor. Bir kopukluk göremedim aksine ilk oyuna uygun sayılabilecek bir film olmuş. İkinci oyunu oynayan arkadaşlar varsa bilirler, Tides of Darknessda bir genişletme paketi ile oyuna gelen Beyond the Dark Portal üzerine kurulmuş bir film. İkinci filmde büyük ihtimalle sadece Reign of Chaos ve Frozen Throne üzerine kurulacaktır, hikayeye gayet uygun gidiyor millet sadece Warcraft3 ve WoWu bildiği için hikayeye uymamış diyor. Lütfen yargılamadan önce araştırın. Filmin devamı gelmesi benim için çok önemli, çünkü takip ettiğim tek seri diyebilirim.

    illidan stormrage öldüğünde Dünyam yıkılmıştı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • goenitz117 G kullanıcısına yanıt
    Beni anlayacak tek kişi
    Adam ısrarla yardım etmeye çalıştı, karanlık gücü kafatasının gücünü kontrol etti iyilik yaptı
    Doğduğunda kendi elinde olmamasına rağmen kehribar gözlü diye dağladılar gözlerini aralarına almadılar
    O ısrarla iyi oldu, sonunda da öldü
    Tam öldü mü ölmedi mi belli değil
    Çok ağır yaralandı yani
    Bide WoW da boss olması sanırım yaşamış ama ama iyiydi ya o, canım kanımdı, hala wallpaperim odur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hikaye oyunla birebir aynı olacak diye bir şey yok.mesela resident evil ana konuyu ele aldı ama çok farklı noktalara gitti,marvel filmleri çizgi romandan çok farklı iken kimse gıkını çıkarıpta neden bu böyle demiyor.madem warcraft oynadınız ve filmini istiyordunuz öyleyse filme sahip çıkın ki hatalarını düzeltmek için başka bir fırsatı olsun.ha bana sorarsanız film gayet iyiydi abartan sizsiniz

  • Ilk film gercekten kotuydu. Oyunculuk namina bir sey yoktu, basrol Ragnar bile olsa herkesten amatorluk akiyordu. Sahne gecisleri de vasatti. Warcraft iyi bir ekibe verilse LOTR kadar saglam olabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi beğenmedim son derece sıradan sığ bir konuya sahipti. 1.si böyleyse 2.si dahada sığ olur karada kulaç atarlar artık.

  • Geçenlerde izleme fırsatı buldum filmi ancak yanlış hatırlamıyorsam 20 veya 25. dakikalarda bırakmıştım izlemeyi. Sinema sever olarak bu filmin abartıldığını düşünüyorum, yoğun bir şekilde hissettirilen animasyon etkileri, yavan oyunculuklar ve karakterlerin o evrene hakim olmayan biri için tanınmazlığı izlemeyi bırakmamda etkili olmuştu. Bu başlığı görünce de şaşırdım devamının ihtimal dahilinde olmasına. Belli ki yukarıdaki yorumculardan birinin de dediği gibi buldular bir kapı o kanaldan gitmeye devam edecek ancak bu onlar için hayal kırıklığı ile sonlanabilir çünkü filmin ilkine WoW oynamayıp merak eden insanlar da gitmişti, sinema açısından nasıl bir şey olduğunu ilk filmden bildikleri için serinin ihtimal dahilindeki ikinci filmine gidip gitmeme konusunda ilki kadar istekli olmayabilirler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    Söylediğin hemen hemen herşeye katılıyorum =)
    Haklısınız oyunu bilmeyen birisi için yavan gelmesi çok normal ama şöyle diyeyim ben o karakterleri böyle görünce gerçekten beğendim, gözlerim doldu.
    Aşırı abartı grafikler var hatta bana fazla gerçek göründüğü hissini vermişti, ilk film olduğu için filmde istenilen şey aslında dünyayı tanıtmak olmuş, çünkü bunun devam filmi sadece bu ikinci ile kalmaz. Çünkü hikaye çok geniş, daha bir çok ırk filme dahil değil. İlk filmi detaylıca kurcalamış kişilerin beğendiğini düşünüyorum bende, ancak diğer filmler gelişme sahnelerini anlatacağı için daha çok kesime hitap eder, oyuncularda aslında fena değildi, birisi The Vikingsden zaten. Yapımcı kendini kanıtlamış birisi. Benim anladığım kadarıyla giriş filmi yapmaya çalışmışlar ama hiç bilmeyen birisi anlayamıyorsa film başarısızdır bu konuda. Ben beğendim severek izledim çünkü tam anlamıyla hakim olduğum bir konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Devam filmi gelsin. Prince of Persia'nın devam filmi gelmedi (devamında hikaye çok daha iyi ilerliyor aksiyon bazında) bari bu devam etsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.