Şimdi Ara

Vestel, Toshiba’nın Avrupa faaliyetlerini üzerine aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vestel, Toshiba’nın Avrupa faaliyetlerini üzerine aldı


    IFA 2016 tüketici elektroniği fuarında boy gösteren yerli firmamız Vestel, yeni akıllı telefonundan sızdırılan bilgilerin haricinde önemli ortaklıklarla da gündeme geliyor. Firma, Toshiba’nın Avrupa’daki faaliyetlerini üzerine aldığını duyurdu.


     


    Toshiba ve Vestel işbirliği


     


    Vestel, uluslararası pazardaki konumunu daha da sağlamlaştırma ve stratejik ortaklıklarını güçlendirme hedefi doğrultusunda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladı. İmzalanan bu anlaşmayla Vestel, bu yıl sonuna kadar Toshiba için Avrupa’da yeni bir yapılanma ve organizasyon oluşturarak Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında üretim, satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olacak.


     


    Vestel ayrıca bilişim teknolojileri ve üretimi daha verimli bir şekilde birleştirmeyi amaçlayan Endüstri 4.0 konseptine geçiş için de çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Türkiye’de Endüstri 4.0 dönüşümünü ilk gerçekleştiren fabrikanın Vestel City olacağı ifade ediliyor.


     


    Diğer taraftan firma, ülkemizin ilk yerli OLED televizyonu olduğunu belirttiği 65 inçlik yeni modelini IFA fuarında sergiliyor. 4K çözünürlük, HDR, DTS Trusurround ses gibi önemli teknolojilere sahip olan model, fuar sonrasında satışa sunulacak.


     


    Ayrıca Bkz.Lenovo Yoga 910: İnce çerçeveli ve 4K ekranlı dizüstü

    Yine ülkemizde ilk kez görme engellilere yönelik olarak başlatılan Erişilebilirlik Projesi de 10 Eylül itibariyle hayata geçiyor. Proje kapsamında, beyaz eşya ürün gamındaki modellerin üzerine yerleştirilebilecek, Braille alfabesi temelli hazırlanmış servis kitleri ile ürünler görme engelliler için erişilebilir hale getirildi.


     







  • Gider ayak toshiba'yıda batıracaklar
  • Japon+Türk ya patlama yaparlar ya da patlarlar. Tabi Vestel olunca 8-10 defa daha dusunmek gerek

  • Güzel haber. Bari Toshiba vestele üretim konusunda bişeyler öğretsede bizimde yüksek teknoloji ürünlerimiz olsun.

  • Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışan,emek veren,bu tarz firmalara destek vereceği yerde dalga geçen insanımızı anlayamıyorum...

  • Son zamanlarda Vestel'in hareket tarzını gayet beğeniyorum. İç piyasada kötü fiyatlı cihazlar çıkarsa da bu işi öğrendikçe gerçekten rekabetçi ürünler görebileceğimize inanıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcgul

    Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışan,emek veren,bu tarz firmalara destek vereceği yerde dalga geçen insanımızı anlayamıyorum...

    Vestel ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıp bu konuda emek mi veriyormuş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcgul

    Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışan,emek veren,bu tarz firmalara destek vereceği yerde dalga geçen insanımızı anlayamıyorum...

    Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarına inandın yani.
  • Bundan sonra Toshiba da alınmaz..

  • Vay be markanın üretim lisansını almış baya para bayılmıştır. Ama bu tür hamleler genelde başarılı olur.

  • Gariban vestelden ne istiyorsunuz hiç anlamıyorum adamlar kendi çapında bir şeyler yapıyor hepsi bu

  • Ne saçma yorumlar var ya sanki vestel dediğimiz şirket sanayide orta ölçekli işletme, lütfen öyle sallama ezmeye çalışmadan önce 2 şirketinde büyükllüğünü araştırın

  • Marka çıkaramıyorsan alacaksın ama sonra batırmamak üzere :)

  • Vestel i beğenmesemde yaptığı çalışmaları takdir ediyorum. Önce sharp şimdide toshiba, umarım bu teknoloji devleriye birlikte çalışmaktan sadece para kazanmazlar. Tasarım ve üretim felsefesi, müşteri memnuniyeti gibi alanlarda da feyz alabilirlerse ne ala.

  • Belki Japonlardan biraz kalite, iş ahlakı ve disiplin de öğrenirler fena mı!

  • şimdi avrupada da toshıba için ekstra vergi istemesin..

  • bizim ceo abime tavsiyem,biraz spor kardiyo vs.agırlık vermesı,belini inceltmesi tabı yedıklerınede dıkkat etmelı.japan tığ gibi sıfıra yakın yağ oranı,belliki iyi beslenip spor yapıyor.


    fotoğrafa bakınca Türk hemen belli ediyor kendini...


    Toshiba; tarıhının en etkısız donemını yasıyor, genel olarak yenılık ve rekabette ozellıkle Çin,G.Kore,taiwan gibi ülkeler ile rekabet edemiyor yinede Toshiba nın adı saygı duyulmaya yeter,Vestel için iyi bir tecrübe olacaktır.

  • Toshiba zaten eski toshiba degil diger japon markalar gibi yok olma tehlikesinde Vestele kadar dusmeleride bunun en iyi gostergesi. Ayakta kalan tek marka japonlar adina muhtemelen sony olacak o da konsol sayesinde

  • quote:

    Toshiba için Avrupa’da yeni bir yapılanma ve organizasyon oluşturarak Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında üretim, satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olacak.


    İyi kötü bir şeyler üretmeye çalışan Vestel. Toshiba için yaptığı üretimlerin satışlarından vs alacağı ücreti tatlı bularak kendi yatırımlarını sonlandırıp bu yöne çekilecek ve fason üretim merkezi haline gelecek. Sonu pek hayırlı durmuyor.

  • Vestel'in Avrupada TV pazar payı %20 hedefi ise %25.
    Bu anlaşma ile LG'nin Avrupada pazar payının %5'i aşması planlanıyor.

    Yani Toshiba'ya Avrupada pazarlama öğreteceğiz. Toshiba'da bize üretim ve kalite öğretsin.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.