Basliktanda goruldugu gibi iyi bir subwoofer almak istiyorum. 1000 ytl ye kadar cikicam. Ancak onerilicek subwooferlar buna yakin veya biraz ustundeyse butceyi yukseltirim.Onerilicek saglam bir bass nedir?
Yamaha nin YST-SW800 u yada YST-SW1500 u nasil sizce ?
Jamo E7 sub i denedim begenmedim sahsen. onerilerinizi bekliyorum
ONKYO TX-NR905 , YAMAHA RX-V2700 AVR , YAMAHA DVD-S 1700 DVD, ENERGY REFERENCE CONNOISSEUR SERIES RC-70 FRONT ,RC-LCR CENTER , VERITAS 2.0Ri SURROUND LEFT RIGHT, RC-10 SURROUND BACK ,DEFINITIVE TECHNOLOGY SUPERCUBE REFERENCE SUB. , SONY SXRD 55A2000 TV, MONSTER ZR1CABLE , NIKON COOLPIX 7900 DIGITAL FOTOGRAF MAK, SONY PLAY STATION 3. SONY VAIO VGN-FZ31Z
yamaha marka sub kullanıyorum ve çok memnunum ama eğer bahsettiğin bütçeye sahip olsam , konusu sadece hop. olan markalara yönelirdim.Şu ana kadar dinlediğim en iyi sub da definitive technologie idi...model öneremiyorum ama yerleri doğubank karşısında...linkini de vereyim..bir dinlemeni tavsiye ederim.
YAMAHA RX-V 1600 AVR - PANASONIC 42PV60 PLAZMA TV - PENTIUM IV 2,4 GHZ - VIEWSONIC 912 LCD MONITOR - PIONEER 444 DVD PLAYER , PANASONIC DMR -EH10 DVD RECORDER - HP 6100 ALL IN ONE - CASIO Z-110 DİJİTAL FOTOĞRAF MAK. - SONY HC-40 DİJİTAL KAMERA - CREATIVE GIGAWORKS S -750 7.1 SPEAKER - YAMAHA YST-SW030 SUBWOOFER
zapatero dedigin yere bir bakicam. Definitive in sublarini icledim ama dinlemedim. Evet gercektende iyi gozukuyorlar. Acikcasi technician77 nin surekli magnat demesi kafamda bir magnat sub olusturdu. Pentaturke gidecek olursam ve definitivi dinleyip begenirsem, yinede magnati dinle oyle karar ver dermisin ? Yoksa ucuk bir fark olur mu 2 sub arasinda ?
ONKYO TX-NR905 , YAMAHA RX-V2700 AVR , YAMAHA DVD-S 1700 DVD, ENERGY REFERENCE CONNOISSEUR SERIES RC-70 FRONT ,RC-LCR CENTER , VERITAS 2.0Ri SURROUND LEFT RIGHT, RC-10 SURROUND BACK ,DEFINITIVE TECHNOLOGY SUPERCUBE REFERENCE SUB. , SONY SXRD 55A2000 TV, MONSTER ZR1CABLE , NIKON COOLPIX 7900 DIGITAL FOTOGRAF MAK, SONY PLAY STATION 3. SONY VAIO VGN-FZ31Z
Kesinlikle magnat ı da dinle...technician önerdiğine göre mutlaka iyidir...ayrıca cihazı kullanıyor da..bende alıcaktım ama o sıralarda param uygun olmadığı için taksitle yamaha aldım.çok iyi teknik değerleri var cihazın.Aşağıdaki linkte de dikmende görebilirsin alfa sub modeli de var..dikmen de doğubank girişinde hemen sağda...üst katında bir arkadaş var ismini unuttum...gidip iyi dialog kurarsan hemen orada bir show odaları var..cihazı kurdurur dinlersin de....belki de kuruludur da.Git aynı sokakta penta da definitive e de bak...bir taşla iki kuş vurmuş olursun.
YAMAHA RX-V 1600 AVR - PANASONIC 42PV60 PLAZMA TV - PENTIUM IV 2,4 GHZ - VIEWSONIC 912 LCD MONITOR - PIONEER 444 DVD PLAYER , PANASONIC DMR -EH10 DVD RECORDER - HP 6100 ALL IN ONE - CASIO Z-110 DİJİTAL FOTOĞRAF MAK. - SONY HC-40 DİJİTAL KAMERA - CREATIVE GIGAWORKS S -750 7.1 SPEAKER - YAMAHA YST-SW030 SUBWOOFER
tesekkurler zapatero cok yardimci oldun. haftasonu bu isi bitirmeyi planliyorum. Aslina bakarsan magnatin ozelliklerine baktim ve fiyati icin cok cok iyi verileri. Bu degerlere 1000 ytllik sublar bile cok zor yaklasiyor. zaten bir tek definitive de daha dusuk hz leri gordum. bu iki marka arasindan bir tane secmeyi planliyorum.
ancak jbl E-250 tavsiye olunur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersen79 -- 31 Ocak 2007; 18:41:31 >
zapatero dedigin yere bir bakicam. Definitive in sublarini icledim ama dinlemedim. Evet gercektende iyi gozukuyorlar. Acikcasi technician77 nin surekli magnat demesi kafamda bir magnat sub olusturdu. Pentaturke gidecek olursam ve definitivi dinleyip begenirsem, yinede magnati dinle oyle karar ver dermisin ? Yoksa ucuk bir fark olur mu 2 sub arasinda ?
Definitive ProSub 200TL veya biraz daha çıkabilirseniz ProSub 15TL+ önerilir...
AMD taraftarı, AirTies-USR-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evinde AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200 & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
adım geçtiği için herkese çok teşekkürlerimi sunarım öncelikle ...
evet MAGNAT SUB300A kullanıyorum ve sizlerin dediği gibi de tavsiye ediyorum ama tabi yamaha 800 ve 1500 modellerinden daha iyi olduğunu söyleyemem ama kesinlikle ve kesinlikle 500-550 ytl arası alınabilecek en iyisi diyorum ... eğer ANKARA da iseniz evime gelip fikir açısından dinleme fırsatını bulabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 1 Şubat 2007; 0:30:59 >
adım geçtiği için herkese çok teşekkürlerimi sunarım öncelikle ...
evet MAGNAT SUB300A kullanıyorum ve sizlerin dediği gibi de tavsiye ediyorum ama tabi yamaha 800 ve 1500 modellerinden daha iyi olduğunu söyleyemem ama kesinlikle ve kesinlikle 500-550 ytl arası alınabilecek en iyisi diyorum ... eğer ANKARA da iseniz evime gelip fikir açısından dinleme fırsatını bulabilirsiniz
penta ile gorusmem sonrasinda liste fiyatlarini ogrendigim sublardan supercube 1 kafama yatti. Cumartesi gunu oraya gittigimde eger magnat ve supercube 1 i dinleme sansim olursa 2 si arasinda bir tercih yapicam.
Gerci aralarinda ucuk bir fiyat farki var biri 500 ytl diger 1500$ 4 kat fiyat farki var. Sizce 4 kat fiyat farki olan bir sub 4 kat daha iyi performans verirmi hic sanmiyorum.
Gerci Definitive Built-in Amplifier: 1500 watts Digitally-Coupled Class D Amplifier Magnat max. power output 200 Watt
kiyaslamak bence biraz haksizlik olur. fiyat bazindada deger bazindada. Ancak boyle fiyat ve guc bazina bakinca bana sorarsaniz magnat cok daha basarili cunku magnat : Frequence response : 16Hz - 200Hz definitive Frequency Response: 13 Hz — 200Hz Bu kadar fiyat farki oldugu halde degeler cok fiyati kadar farkli degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersen79 -- 1 Şubat 2007; 11:30:22 >
valla ciddi fiyat farkı var..performansın da farkla doğru orantılı olacağını pek sanmıyorum açıkçası Bu iş hepimizin bildiği gibi hastalık olayı...yani kararı senin kulakların ve maddi imkanların verecek.
ısrar ediyorum MAGNAT yeterli arkadaşlar ... bundan 7-8 ay öncesine kadar aynı yerde 450 euro ya satılıyordu,şu an TR ye girişi çok rahat yapılan bir ürün o yüzden fiyatı ç