Çünkü ithalatçısı ilk çıktığı günden beri, sadece 3 adet getirmiş ve satmış.
O üç adetten birini de ben almıştım ve 1 yıldır kullanıyorum. Hiç bir bayisine de bu güne kadar o üründen vermemiş. Daha dün konuştum.
Bizden başkası da getiremez diyor.
Yoksa 2. el mi aldın. Ya da sıfır aldıysan nerden aldın, merak ettim.
İyi formlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Ersen79
Konustum ellerinde varmis teslimat yarin yada en gec cumartesi yapilcakmis
DefinitiveTechnology Bp7001Sc Front, Clr 2000 Center, 4 ad Bpx Rear ve SuperCube Reference. Acoustic Research Pro II Serisi ara kablolar. Pioneer Vsx-ax5ais 7.1 Thx A/V Receiver. Pioneer Dv-600, Philips 720sa, Toshiba Hd-Ep30Ke Hd-Dvd Player, Pioneer 515 Laser Disk Player, Chinon 9000 Super 8 mm Sesli Film Makinesi ,Pioneer 436 XDE 109 Plazma, Omnitronic Bd1520 Pickup. Audio Sound Studio 2x4 mm Hop. Kabloları.
Definitive Technology SuperCube Referans SW veya daha başka model Definitive'lerin temini konusunda ilgilenenler, benimle doğrudan (bu Forumda veya PM yoluyla) temas kurarlarsa güncel bilgi alabileceklerdir.
AMD taraftarı, AirTies-USR-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evinde AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200 & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
Ürünün temini konusunda sorun yok. Zaten yoksa da DHL ile getirtiyorlar. Bana da öyle getirtmişlerdi. 3 hafta da.
Zaten ben de 1 yıldır kullanıcısıyım.
Benim merak ettiğim konu Kendi ithalatçısıyla daha dün sohbet ederken lafı geçince sordum. Bakıyköy' de başka bir arkadaşta da varmış diye benim Subdan. Onlar da dediki bu güne kadar 3 adet sattık, 2'si karşı da,biri de sizde.
Çok uzunca bir süredir ne bir bayimize ne de bir müşteriye bizden çıkış olmadı dedi.
Bizden başkası da getiremez dedi.
Bende o yüzden sordum nereden temin ettiğini @ersen79'un.
quote:
Orjinalden alıntı: mafaky
Definitive Technology SuperCube Referans SW veya daha başka model Definitive'lerin temini konusunda ilgilenenler, benimle doğrudan (bu Forumda veya PM yoluyla) temas kurarlarsa güncel bilgi alabileceklerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 22 Mart 2007; 10:51:09 >
DefinitiveTechnology Bp7001Sc Front, Clr 2000 Center, 4 ad Bpx Rear ve SuperCube Reference. Acoustic Research Pro II Serisi ara kablolar. Pioneer Vsx-ax5ais 7.1 Thx A/V Receiver. Pioneer Dv-600, Philips 720sa, Toshiba Hd-Ep30Ke Hd-Dvd Player, Pioneer 515 Laser Disk Player, Chinon 9000 Super 8 mm Sesli Film Makinesi ,Pioneer 436 XDE 109 Plazma, Omnitronic Bd1520 Pickup. Audio Sound Studio 2x4 mm Hop. Kabloları.
Size verilen bilgi'de istemeden bir hata yapılmış: Bu Definitive SW'dan (SCube REF) şu anda Türkiye'de 3 değil 4 adet bulunmaktadır; hepsi de ithalatçı tarafından getirilmiştir. (Tabi USA'dan buraya dönüş yaparken kazara oralarda 220-240 vac ürün bulabilip de buraya ev eşyasıyla getiren bir 5., 6. kişi(ler) yok ise...) İlk getirilen ürünün satın alan kişide olup olmadığı konusunda şüpheliyim; el değiştirmiş olabilir. Ersen79, bu ürünün en son alıcısıdır; ithalatçı ile temas kurmuş ancak ürünü İstanbul dışındaki bir aracı/bayi kanalıyla temin etmiştir!...
Pardon ben de yanıldım; şimdi düzeltiyorum: Türkiye'ye gelen ilk SCube REF'in sahibi ile BP-7001'nin sahibi aynı kişi olduğuna göre bu da siz oluyorsunuz sn. teknika. Dolayısıyla bu SW da el değiştirmemiş durumda. Sizden sonraki 3 ürün bayiler aracılığıyla satıldı (iki adedi Nisan 2006'da...).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 23 Mart 2007; 16:04:53 >
AMD taraftarı, AirTies-USR-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evinde AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200 & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
BEN DE, BANA VERİLEN BİLGİNİN YANLIŞ OLMASI SEBEBİ İLE @ERSEN79 NICKLI ARKADAŞTAN,
TÜM FORUMUN HUZURUNDA KENDİSİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM!
HAYIRLI OLSUN @ERSEN79 ARKADAŞIM. LÜTFEN BENİ BAĞIŞLA.
SAYGILAR...
Ben de merak eden arkadaşlarla sistem resimlerimi paylaşayım arkadaşlar.
Odamın ön görüntüsü. İmzamdaki tüm cihazlar.
Odamın arka görüntüsü. Rearlar ve Dvd'dolaplarım. Bu dolapları ve sehpaları özel yaptırdım. Mdf'lamdan. Aslında bu dolaplardan 9 tane var ve hepsi dolu. Ancak oda küçük olduğu için diğer dolaplar diğer arşiv odamda duruyor. Ben aynı zaman da Orjinal Dvd Koleksiyoneriyim. Koltuklarım da Arçelik Arstil'in deri yatan sinema koltuğu.
Şu an kullandığım THX anfinin ön görüntüsü.
Anfinin arka görüntüsü ve kablolar.
Subwoofer'im.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 22 Mart 2007; 22:34:37 >
ersen bu ürünü hometheatr arkadaşımızdan almıştı sanırım...ben kendisine definitive al diye bayağı bi telkinde bulunmuştum.o da memnun seçiminden..teknika resimler muhteşem...nazar değmesin.
Ben de merak eden arkadaşlarla sistem resimlerimi paylaşayım arkadaşlar.
Odamın ön görüntüsü. İmzamdaki tüm cihazlar.
Odamın arka görüntüsü. Rearlar ve Dvd'dolaplarım. Bu dolapları ve sehpaları özel yaptırdım. Mdf'lamdan. Aslında bu dolaplardan 9 tane var ve hepsi dolu. Ancak oda küçük olduğu için diğer dolaplar diğer arşiv odamda duruyor. Ben aynı zaman da Orjinal Dvd Koleksiyoneriyim. Koltuklarım da Arçelik Arstil'in deri yatan sinema koltuğu.
Şu an kullandığım THX anfinin ön görüntüsü.
Anfinin arka görüntüsü ve kablolar.
Subwoofer'im.
gerçekten harika görünüyolar teknika iyi günlerde kullanman dileğiyle. işallah sizin deneyimlerinizle bende böyle bi sistem kurabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilibrahim1907 -- 23 Mart 2007; 12:27:16 >
teknika sanirim 2 kisiden fazlasi bir anda tv izliyemior o odada dogru mu?
En azindan ben 2 tekli koltuk gordum de
ONKYO TX-NR905 , YAMAHA RX-V2700 AVR , YAMAHA DVD-S 1700 DVD, ENERGY REFERENCE CONNOISSEUR SERIES RC-70 FRONT ,RC-LCR CENTER , VERITAS 2.0Ri SURROUND LEFT RIGHT, RC-10 SURROUND BACK ,DEFINITIVE TECHNOLOGY SUPERCUBE REFERENCE SUB. , SONY SXRD 55A2000 TV, MONSTER ZR1CABLE , NIKON COOLPIX 7900 DIGITAL FOTOGRAF MAK, SONY PLAY STATION 3. SONY VAIO VGN-FZ31Z
Çünkü salona misafirler geldiğinde çocuklar falan sistemi kurcalamasın diye ayrı bir oda da kurdum sistemi. O oda zaten tamamen sinema odası. Böylelikle hep kilitli kaldığı için misafirler ben yokken geldiğinde de aklım orada kalmıyor. Çünkü inanılmaz abartı sayıda Dvd Filmim de var. O odanın zaten evin kendi alarm sisteminden hariç ayrı bir alarm sistemi de var. Bu şekilde hem odadaki her şey temiz ve derli toplu kalıyor. Toz tanesi bile girmiyor içeri. Temizlikçi bile eve geldiğinde ben başında durmak kaydı ile 2-3 ayda bir temizletiyorum odayı.
Bu arada tekrar özür.
Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 23 Mart 2007; 13:55:47 >
Bu nasıl bir takiptir yaa !!! gps mi takılı sub'lara :)))))))
quote:
Size verilen bilgi'de istemeden bir hata yapılmış: Bu Definitive SW'dan (SCube REF) şu anda Türkiye'de 3 değil 4 adet bulunmaktadır; hepsi de ithalatçı tarafından getirilmiştir. (Tabi USA'dan buraya dönüş yaparken kazara oralarda 220-240 vac ürün bulabilip de buraya ev eşyasıyla getiren bir 5., 6. kişi(ler) yok ise...) İlk getirilen ürünün satın alan kişide olup olmadığı konusunda şüpheliyim; el değiştirmiş olabilir. Ersen79, bu ürünün en son alıcısıdır; ithalatçı ile temas kurmuş ancak ürünü İstanbul dışındaki bir aracı/bayi kanalıyla temin etmiştir!...
Pardon ben de yanıldım; şimdi düzeltiyorum: Türkiye'ye gelen ilk SCube REF'in sahibi ile BP-7001'nin sahibi aynı kişi olduğuna göre bu da siz oluyorsunuz sn. teknika. Dolayısıyla bu SW da el değiştirmemiş durumda. Sizden sonraki 3 ürün bayiler aracılığıyla satıldı (iki adedi Nisan 2006'da...).
dostum senin bu cihazlar inanılmaz yaa. normal bir showroomda bile bulunmaz bu kadar deli aletler. bizim 20m2 için kullandığımız bütün cihazların 5-10katı bunlar yaa. ses yalıtımı falan var mı sende? apartman dairesi değildir sanırım?
quote:
Orjinalden alıntı: teknika
Evet maalesef!
Çünkü salona misafirler geldiğinde çocuklar falan sistemi kurcalamasın diye ayrı bir oda da kurdum sistemi. O oda zaten tamamen sinema odası. Böylelikle hep kilitli kaldığı için misafirler ben yokken geldiğinde de aklım orada kalmıyor. Çünkü inanılmaz abartı sayıda Dvd Filmim de var. O odanın zaten evin kendi alarm sisteminden hariç ayrı bir alarm sistemi de var. Bu şekilde hem odadaki her şey temiz ve derli toplu kalıyor. Toz tanesi bile girmiyor içeri. Temizlikçi bile eve geldiğinde ben başında durmak kaydı ile 2-3 ayda bir temizletiyorum odayı.
Bu tarz cihazlar çok nadir satıldığı için sahiplerinin ve satıcılarının hepsi GPS gibi takip ederler.
Hakikaten şaka değil yani bu dediğim.
quote:
Orjinalden alıntı: serkannaber2
Bu nasıl bir takiptir yaa !!! gps mi takılı sub'lara :)))))))
quote:
Bu arada tekrar özür.
Saygılar...
üstad valla deli olmadığımı sonunda anladım aynı kafa yapısındayız seninle ama bu temizl