Şimdi Ara

Battlefield 1'in Betasına Erken Erişimi Sağlayacak Kodlar Gönderiliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Bizleri I. Dünya Savaşı'na götürecek olan Battlefield 1, Türkçe dil desteği 21 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Battlefield 1'in açık betası yarın başlıyor ancak Battlefield 1'i bugünden denemeye başlamakta mümkün. Tabii eğer Battlefield Insıder programına kayıt yaptırdıysanız. EA Games Battlefield 1'in betasına erken erişimi sağlayacak olan kodları Battlefield Insider olarak seçilen oyunculara göndermeye başladı. Eğer Battlefield Insider programına kayıt yaptırdıysanız gelen kutunuzu kontrol etmenizde fayda var, zira sizinde kodunuz gelmiş olabilir. Kod gönderilmeyen oyuncular ise yarın Battlefield 1'in betasına konsollarının mağazalarından, PC oyuncuları ise Origin üzerinden ulaşabilecekler ve Battlefield 1'i denemeye başlayabilecekler.

Battlefield 1 Beta'nın boyutu 6-7 GB olacak. Betada; Sinai Desert haritası, Conquest ve Rush modları erişilebilir olacak. Eğer betayı en az dört gün boyunca oynar ve 14. seviyeye ulaşırsanız, oyunun tam sürümünde kullanabileceğiniz bir künyenin kilidini açabileceksiniz.

• Sabahın 9:30 unda yollandı bu kodlar günaydınnn

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beta akıyor, baya beğendim.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • kod geldide akk yüzünden yarın oynayabilicem o yüzden hiç bir işime yaramadı
  • 9H55-SKWQ-BPAH-KJLN-W5HM hesabıma gelmiş isteyen girsin.Benim internetim yavaş.
  • Level 20 oldum bile alın Heavy Tank Conquest'te C ve B arası 2 arkadaşınızla gezin kimse dokunamıyor kolay kolay iyi anlaşırsanız.
  • ya ben bu dandik oyunu oynamam size vereyim kodu...

şaka la şaka ne vercem. kıymetlimissssssssss :d

• Bende başvurmuştum ama elime bir kod gelmedi. Bu erken erişim kodları için oyunu satın mı almak gerekiyor.

• nereye 9:30 da yollandı

• Oyun muazzam olmuş özellikle Türkçe seslendirmelerine bayildim, şahsen bende bc2 ve bf3'teki etkiyi oluşturdu, bu sefer tam manasıyla oturup oyunu yapmislar.

Not: 2-3 saat oynadım bu süre zarfında hiç bir hatayla karsilasmadim.

• Yarına boş server kalıcağına zannetmiyorum heryer dolu olur çok az server var zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0sergen0

nereye 9:30 da yollandı

Battlefield 1'in Betasına Erken Erişimi Sağlayacak Kodlar Gönderiliyor

• Oyun harika olmuş özellikle 30 ağustos zafer bayramında Türk bayrağı dalgalandırmak fena sardı bana Witcher'a geçemiyorum 14 level oldum

• Ben sabahtan beri bekliyorum hala gelmedi neden aceba uyeyimde insider a

• valla ben kurdum hata veriyor oynayamiyorum

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • insider a 14 unde falan kaydolmustum ancak bana mail gelmedi ustune 3 defa ea live chat de ugrastım kod için sonra bana 2 kod verildi ikiside gecersiz koddu sanırım psn store dan indirmek zorunda kalıcam :(
  • bu oyunu beğenmeyen No Man Sky oynasın oyun en iyi bf lerden biri.
  • oyun güzel ancak EA Accsess ile star wars battlefront verilecek. Bu oyuna para vereceğime BF4 ve starwars ile idare edip Titanfall 2 almak daha mantıklı.
  • betada türkçe dil desteği var mı acaba ?

• Gelen mailde EA "Beta sürüm, I. Dünya Savaşı'nın Orta Doğu cephesindeki bir harita olan Sina Çölü’nde geçiyor ve Fetih ile Akın modlarını içeriyor. 15. seviyeye ulaşıp en az dört gün oyunu oynarsanız, 21 Ekim’de çıkacak oyunda bir adet Battlefield 1 Beta Künyesi** kazanacaksınız." diyor.Ayrıca menüler ingilizce fakat oyun içi konuşmalar türkçedir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.