Şimdi Ara

Samsung Galaxy TabPro S2 geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy TabPro S2 geliyor


    Samsung, Android tarafındaki başarılı tablet serisi Galaxy Tab S ile edindiği tecrübeyi bu yıl Windows tarafına da taşımış ve Galaxy TabPro S modeli büyük beğeni toplamıştı. Surface Pro serisinin karşısına çıkabilecek ender modellerden birisi olarak gösterilen TabPro S modeli, yeni nesil için hazırlıklara başladı.


     


    Firmaya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Galaxy TabPro S2 adını alması beklenen yeni modelin gelecek yıl başlarında tanıtılacağı tahmin ediliyor. Mevcut model ile pek çok konuda benzerlik gösterecek Galaxy TabPro S2, 4 farklı versiyon barındıracak.


     


    Ayrıca Bkz.Dizüstü bilgisayar konseptinin mimarı hayatını kaybetti

    12 inçlik 2160x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekrana sahip olacak modele, Kaby Lake tabanlı Core M işlemciler güç verecek. Bu işlemcilerin yıl sonuna doğru çıkması beklendiği için Galaxy TabPro S2 modelinin gelecek yıl başlarında resmiyet kazanma ihtimali güçleniyor. Ayrıca WiFi ve LTE olarak versiyonların ayrılacağı ifade ediliyor.


     


    En güncel Windows 10 işletim sistemi üzerinde çalışacak Galaxy TabPro S2 modeli, yine gelecek yılın en ilgi çekici Windows 10 tabletlerinden birisi olmaya aday. Ülkemizde 2000TL fiyat etiketi ile satılan Galaxy Tab Pro S modelinin sadece klavye aksesuarı biraz kötü not almıştı.


     








  • Pentile ekrandan oturu gercek cozunurluk yani efektif piksel %33 kayiplidir ve keskinlik gittiginden herhangi bir yazi fontu bulanik gorunmektedir . Kendi gozumle tespit ettim ekrani cok vasat .


    S-Pen yok anca bluetooth lu kalemi var o da mantikli degil kocaman ve telefonda Note serisi telefon ve tabletler gibi S-Pen yuvasi cihazda gomulu gelmiyor ve iri de .


    Surface Pro 3 sahibiyim ekran keskinligi ve renk dogrulugu olarak Samsung malesef yarisamaz.

    Piyasada zaten DELL in 12.5" lik 4K tablet ve klavye takilabilen 2si1 arada urunu de var aylardir .


    Samsung windows platformunda S-Pen ve kaliteli keskin ekranli tablet veya 2si1 arada urunleri olmamasi kotu .

    Incelik olarak iyi ama sonucta en onemlisi ekran keskinligi dusuk olmasi Pentile AMOLED ten bir turlu vazgececek bir pil ve enerji tasarruflu bir urunu yok .

    Bence Tab Pro S2 de olu dogacak ...

  • 1 aydır kullanıyorum, memnunum tabpro s den. Oyun oynamadığım için neyi ne kadar oynatır bilemem dahili ekran kartıyla. Dezavantaj olabilecek 1 tane usb type c çıkışı var ama dönüştürücüm var, çoklayıcım var, usb kart okuyucum var sıkıntı yok. Hepsini sıfırdan alsan 50lirayı geçmez. Microsoft 3600 mouse um var, dahili bluetooth olduğu için makinada soket işgal etmeden bağlanıyor ve her yüzeyde kullanılıyor. 12" 2k ekranda kayıp olsa ne olur olmasa ne olur arkadaşın yorumunda belirttiği gibi bilmiyorum. Pili reklam yapıldığı gibi 10,5 saatle alakası yok ama. Yani 0 parlaklıkta belki ama normal kullanımda ekran açıkken 5 saati geçeceğini sanmıyorum. Standart bir kullanıcıya tavsiye ederim cihazı. Malzeme kalitesi ile çok başarılı, klavye kılıfı kutu içinden çıkıyor, benim için en önenlisi taşınabilirliği çok yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Pentile ekrandan oturu gercek cozunurluk yani efektif piksel %33 kayiplidir ve keskinlik gittiginden herhangi bir yazi fontu bulanik gorunmektedir . Kendi gozumle tespit ettim ekrani cok vasat .



    bu neyin kafası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artcraft35 -- 30 Ağustos 2016; 4:17:35 >
  • TabPro ile surface arasında kaldım ama tek bilgisayar sahibi olacağım için çok daha pahalı olmasına rağmen sp4 almak durumunda kaldım. Tek usb c portu ve intel m işlemciye güvenemedim. 4gb ram ve max 128gb ssd de gene bana kalsa olumsuz bir durum.

  • Yap adam gibi bir süper amoled ekranli ultrabook. Sanki silah zoruyla tablet yaptırıyorlar bunlara.

  • Oledin siyah ve kontrast seviyesine hicbir lcd panel ulasamaz zaten pro siteler bu tablet ekranini en iyi diye lanse ediyor incelemelerinde. Rgbyide yuzde yuz civarinda destekliyor Surface pro 3 de kullanilan panel yuzde 70i zar zor goruyordu. Yani ilk yorumu yazan arkadasin yazdigi hersey neredeyse yanlis pentile ekran disindaki ki orada da ne kadar kayip olursa olsun 12 inc icin yeter de artar piksel yogunlugu.

    Bu windows tabletlerin genel olarak iki onemli sorunu var 1 donanimlarina gore ucuk fiyatlari 2 windows isletim sisteminin gercek anlamda mobil isletim sistemi olmamasi. Bu iki sorun devam ettigi surece windows tablet isi tutmaz, birde bu tabletleri kontrolcuyle bir oyun konsoluna cevirebilseler cok daha fazla satabileceklerini dusunuyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 31 Ağustos 2016; 16:56:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.